» »

FERI absolventi

FERI absolventi

Jerry000 ::

Je kdo tukaj keri k hodi na FERI pa je v kratkem diplomiru oziroma je v fazi tiskanja diplome? Namreč ne vem, a se more nujno obojestransko printat al lahko tut enostransko? Kako morajo bit postavljene strani če se printa obojestransko? Namreč printal bi doma, in bi potem nesu vezat

boogie_xlr ::

Lahko je enostransko.

Jerry000 ::

Kaj pa je pol fora? V navodilih mamo napisano obojestransko. Hvala za odgovor:)

amacar ::

Ni važno kako sprintaš, jaz sem diplomiral septembra, pa sem imel enostransko. Pa sprintano moraš imeti na kvaliteten papir, ne na običajen.

Jerry000 ::

amacar je izjavil:

Ni važno kako sprintaš, jaz sem diplomiral septembra, pa sem imel enostransko. Pa sprintano moraš imeti na kvaliteten papir, ne na običajen.


Kje si pa dal printat in vezat? Kok te je pršlo? Jaz sem za papir vprašal pa so mi rekli da je vseeno, čemam preveč denarja lahko na kvaliteten papir, drugače lahko tudi na navadnega. Sem pa spraševal tam na vogalu

amacar ::

Vseskupaj sem dal printat in vezat v fotokopirnico dulcis (na desni strani, če greš proti slomškovem trgu). Huh cene se ne spomnim točno (mislim da okoli 50€), sem pa imel 3 trde vezave in 1 mehko, prav tako pa sem na začetku lahko sprintal celotno diplomo in preveril za napakami (ki sem jih nažalost našel, saj nisem vedel, da word spremeni samodejno sklicevanje), nato pa mi te verzije niso zaračunali.

eric_cartman ::

nisem vedel, da word spremeni samodejno sklicevanje


Ali ne oddaš le za prednjo platnico v Wordu, ker vse ostalo sem oddal jaz v .pdf formatu. Tako se ti nič ne more sesut.

amacar ::

Ja tudi pri konvertanju word->pdf se sklic spremeni. Na žalost tega nisem prej preveril, na srečo mi tega izvoda niso zaračunali :D

Jerry000 ::

čakaj, 50€ za vse 3 izvode? Al za en izvod? 50€ je nekam...poceni...vsaj zdi se mi tko, kvalitetni papir, barvno + vezava sem malo več pričakoval:). Pol je bolš oddat v PDF? Pa v tiskarni oziroma tam kjer daš tiskat in vezat ti ne pregledajo diplome? Mislim izvedbo ne vsebinsko

amacar ::

Evo pa naj bo 60€ za 3 trde izvode + 1 spiralna. Sem pa res imel kakih 30 strani vseskupaj samo.

eric_cartman ::

To je drugač res ful poceni. Tukaj v LJ so mi za 3 trde izvode vedno računali nad 120 €, pa sm poslal povpraševanja petim različnim podjetjem.

Je pa res, da sem imel jaz mislim, da okoli 28 slik. Zato najverjetneje dražja vezava. Pa še na 74ih straneh.

@Jerry

Meni so rekli, da preferirajo, da tekst za prvo platnico (trdo) oddam v Wordu, medtem ko za vse ostale imajo rajši .pdf, da se ti postavitev ne uniči. Recimo če bi imel ti drugo različico Worda kot oni, se jim lahko postavitev totalno sesuje. That would be bad. :)

Sicer pa ko prideš po svojo diplomo so meni rekli naj se vsedem tam in jo mirno prekontroliram. Tako sem vsako posebej prelistal stran po stran in čekiral če je vse v redu. Če ne bi bilo, bi mi verjetno zastonjsko odpravili napako in diplomo še enkrat poslali v tisk, ampak jaz na srečo nisem imel teh problemov. :)

Jerry000 ::

Ok hvala za odgovor:). 60 je res poceni, sem mislil da je okol 150. Zakon:)



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj obojestranska poravnava besedila v diplomski nalogi?

Oddelek: Loža
498857 (7160) moj_nick
»

Najcenejša vezava diplom v Ljubljani in okolici

Oddelek: Šola
3411020 (8989) mirko_77
»

Diplomska naloga

Oddelek: Šola
336606 (5187) technolog
»

Tisk diplomske naloge - docx ali pdf

Oddelek: Pomoč in nasveti
262422 (1654) tony1
»

Lektoriranje / tisk diplomske

Oddelek: Šola
378087 (1663) thramos

Več podobnih tem