Forum » Pomoč in nasveti » Trojanski virus
Trojanski virus
lovro535 ::
Zanima me kako lahko ugotvim ce se imam trojanski virus odstranil sem ga z malwarbytes in sedaj me zanima ce je popolnoma odstranjen sistem sem preskerniral 4x enkrat se je se pojavil potem pa nic vec operacijski sistem je windows xp zamenjal sem tudi geslo in zbrisal systen restore tocke ker sem na intrenetu zasledil da se lahko trojanec shrani v obnoitvene tocke
bluefish ::
Lahko poiščeš, če obstaja namensko orodje za konkretno nesnago in z njim še enkrat pregledaš računalnik. Prav tako lahko narediš pregled v Safe Mode, uporabiš še kak drug program,...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Unknown_001 ::
Če je tisti "enkrat" mišljen za prvi pregled in v ostalih ni bil zaznan, pol je verjetno odstranjen in si lahk miren, če bi rad bil pa 1001% sigurn, pa formatiraj disk in frišno naloži sistem. Svetujem, ti da sistem pregledaš še z dobrim Antivirusom, ker MB je zgolj orodje z pucat malware.
Lp!
Lp!
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
sej poleg malwarbytes mam se avira antivirusni program pa sem tut 3x skeiru pa ni nc zaznala tko de sem mi zdi de sem ga odstranu pa se eno vprasanje ko prizgem windows xp mi pod taskmanager napis en program ki se imenuje cygvfvycdsasx nekak tako a se da to kako odstrant programe mam pa vse enako nic se mi ni nainstaliralo sem pogledau na controlpanel
raptor a v msconfig pogledam za tp datoteko drugace bom pa na google pogledu pa zdajle mi je avira zaznala ta file kot virus bom probu odstrant ce ga najdem
Unknown_001 ::
Sej bi ti AV mogu odstranit, pismo, no. Zakaj bi ti iskal?
V msconfig lahko štelaš kaj naj se ti zaažene ob zagonu, in navadno večina ljudi naredi tako, da prvo skrije M$ procese ostalo pa odkljuka stran, sicer ne vem, če bi pomagalo, ampak, probaš lahk.
V msconfig lahko štelaš kaj naj se ti zaažene ob zagonu, in navadno večina ljudi naredi tako, da prvo skrije M$ procese ostalo pa odkljuka stran, sicer ne vem, če bi pomagalo, ampak, probaš lahk.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
zdej avira mi je odkrila neki virus in je sedaj v quarantine a to pomeni da ga je ze izbrisalo iz računalnika ali morem se kaj narediti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44131 (26171) | BorutK-73 |
» | Low Memory?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2228 (1895) | solatko |
» | Virus - kako resiti sistem?Oddelek: Programska oprema | 1519 (1310) | Looooooka |
» | Odstranitev antivirus 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1574) | Wox |
» | Igra na istem računalnike ne deluje tako kot je včasih?Oddelek: Igre | 1176 (817) | andrejkor |