Forum » Omrežja in internet » ICQ se mi noce povezat (napaka 0406)
ICQ se mi noce povezat (napaka 0406)
Cokolesnik ::
Od danes naprej imam omenjeno težavo, ICQ se ne želi povezat, javi napako 0406. Še včeraj je deloval popolnoma normalno - imam najnovejšo PRO verzijo. O tem problemu pišejo tudi na ICQ forumu, ampak noben ne da kakšne prave rešitve.
Se mogoče komu zdi, kaj je vzrok? Povezovanje na ICQ omrežje prek spletne strani (web based ICQ) pa deluje popolnoma normalno. Probu sem tudi z izklopom požarnega zidu, z povezovanjem prek drugega ponudnika na net, ampak problem ostaja.
Se mogoče komu zdi, kaj je vzrok? Povezovanje na ICQ omrežje prek spletne strani (web based ICQ) pa deluje popolnoma normalno. Probu sem tudi z izklopom požarnega zidu, z povezovanjem prek drugega ponudnika na net, ampak problem ostaja.
- spremenilo: Cokolesnik ()
jetam ::
Uporabljaj Trillian - all in one solution. ICQ, Y!, MSN, IRC, AIM. Go go go...
Error on line: Object of type SIGNATURE expected
Cokolesnik ::
Trillian mi sploh ni vsec. Nalozil sem starejso verzijo ICQja ki pa dela popolnoma brezhibno. Se enkrat se kaze dejstvo, da marsikateri program lepo deluje v starejsi verziji in da ni treba vedno hliniti za tem, da bi imeli za vsak program njegovo najnovejso razlicico.
Toliko o tem za tiste, ki se nimate izkusnenj. Tema se lahko zarad mene zapre.
Toliko o tem za tiste, ki se nimate izkusnenj. Tema se lahko zarad mene zapre.
Vesoljc ::
meni to napako javi ko se diskonektam :)
prejšna verzija pa mi ni tega delala... ma pa lite varjanto
prejšna verzija pa mi ni tega delala... ma pa lite varjanto
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft in Yahoo sklenila IM partnerstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8827 (7561) | ahac |
» | Program za chat (IP povezava)Oddelek: Omrežja in internet | 1526 (1298) | Jeebs |
» | Google Instant Messenger?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3703 (3703) | Jernej L |
» | Ker messenger?Oddelek: Omrežja in internet | 1928 (1777) | undefined |
» | ICQ ali Messenger ?Oddelek: Omrežja in internet | 1777 (1650) | ahac |