Forum » Pomoč in nasveti » Računalniška miza
Računalniška miza
Andrej14 ::
Lep pozdrav in seveda srečnega in zdravega u novem letu. Ok gremo na temo, u računalniško mizico bi si naredil ene 2. Luknje s krono da bi imel napeljane kable tm vn, in zdej iščem malo kje bi se dalo dobiti tisto plastiko ki jo potem porineš u luknjo in s tem polepšaš videz, tuhtu sem kak bauhase al pa merkur, a je morda kdo med vami ki je to kdaj kupoval, sej vem da cena je minimalna za tole bi mi pa prou prišlo da mi en pove kje je kupu in grem še jz tja in nabavm,... Hvala za odgovore,..
- polepsal: bluefish ()
Yacked2 ::
Pokliči v kakšnega proizvajalca pohištva, mi imamo tak del pri televiziji, da so kabli speljani skozi plato do vtičnice.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poškodba električne napeljave zaradi vrtanja v stenoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7391 (2413) | LordTado |
» | siol tv - dve televizijiOddelek: Pomoč in nasveti | 11094 (10930) | dottor |
» | S čim naj zaflikam manjšo luknjo v zidu?Oddelek: Loža | 5017 (4686) | jype |
» | Priklop elektrike na Geforce 7800GTOddelek: Strojna oprema | 2629 (1765) | Ales22LJ |
» | Ko se plastika na matični zlomi...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1186 (989) | FANATIK |