Forum » Programska oprema » Odstranitev DirectX 9
Odstranitev DirectX 9
HroSCeK ::
Hm.. Jst sm po netu ze zlo velik brskau sam nism nikol nasu nc pametnga da bi odgovorilo na moje prasanje. A obstaja nacin da se znebim DirectX-a 9? Odkar sm ga dau gor mi noben film ne prime tko k bi mogu. Ok neki se dela, sam novejse kompresije pa nc ne dela. Lih tko mi je 3/4 od useh internetnih TV postaj ne dela.. Wierd ni kej..
A kdo ve kaj bi blo lahko narobe? To da mi graficna ne podpira DX9 mi je jasno zato bi ga rad tut odstranu.. Torej, a se da to nardit sploh??
A kdo ve kaj bi blo lahko narobe? To da mi graficna ne podpira DX9 mi je jasno zato bi ga rad tut odstranu.. Torej, a se da to nardit sploh??
ElectricMan ::
probaj Sytem restore odkar si inštaliral Directx 9. Če pa ne gre, potem pa probaj na tem linku.
root987 ::
Klik! 1
Klik! 2
And enjoy with 8.1 aja, za 9x pa 2k sisteme nism najdo odstranjevalca devetke. sori. morda bo oni ta prvi...probi(pisec Ni odgovoren za uničene struje )
Klik! 2
And enjoy with 8.1 aja, za 9x pa 2k sisteme nism najdo odstranjevalca devetke. sori. morda bo oni ta prvi...probi(pisec Ni odgovoren za uničene struje )
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenil: root987 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DirectX 11 - kako ga odstranim?Oddelek: Igre | 1650 (1285) | SkyEye90 |
» | supreme commander se noče zagnatiOddelek: Igre | 1414 (1224) | Guzzy |
» | Težave z grafiko v nekaterih igricah (HD4890)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1295 (1027) | PoStrah |
» | problemi z radeonomOddelek: Strojna oprema | 1329 (1069) | jest10 |
» | voodoo 3 3500 & gledanje tvja na compu ?!Oddelek: Zvok in slika | 1812 (1671) | undefined |