» »

Elektronske cigarete

Elektronske cigarete

Temo vidijo: vsi
««
18 / 86
»»

coffeetime12 ::

Jst je izjavil:

Iz prve serije črno-rdeča in še ena sta se vsem tako rdeča, kot črna "olupila", tako da mi je nekajkrat kar v roki ostal košček. Kap. Če ga ne bi kupil iz fasttecha, bi mi ga v Slo zamenjali. Pa je šlo 60EUR bye bye. Če bi dal pa 80 v Slo, bi pa dobil novega, iz nove serije, kjer se barve ne luščijo.


Ne biti tako siguren da se v naslednji seriji napaka ne bi [bo] ponovila, ker se je medtem že [3 serije-govorim za EU trg-prijatelji].
Osebno sem s SMOK baterijami končal. Pri mojem G320 sem imel problemov zvrhan koš. Pri prvi dostavi sem po dveh dnevih dobil napako "ohm too low" s pripadajočim TFV8 Big Baby Tankom, pa čeprav je tank na drugih baterijah deloval brez problemov. Isto se je dogajalo s preostalimi tanki v mojem sortimanu. Vrnem, dobim drugega in funkcijske tipke tresejo kot klopotača. Vrnem, dobim, v menijih izberem "obrni zaslon" in za nagrado dobim debelo črto čez cel zaslon. Zaslon je bil neberljiv. Vrnem ter končno dobim opravilno napravo [zaenkrat].
SMOK dela dobre sub-omske tanke, tu se pa tudi vse konča.

BorutK-73 ::

coffeetime12 je izjavil:

BorutK-73 je izjavil:

Par dni že izmenično vape-am z Joyetech eGo AIO D22 in novim Vaporesso Veco One...
Oh ja, še vedno na 2 analogna na dan.:PJutri probam zjutri brez analognega, težje bo večerni.


Ne vem koliko časa uparjaš, vendar če še kar vztrajaš pri potrebi po "analognih", potem imaš v svoji rutini napako. Poiskusi pravi MTL tank, pravilno izbiro nikotina in analogni bodo preteklost.

Napajalc 2.0

Jst ::

Eni ne razumejo, da po več kot dveh desetletjih kajenja cigaret in cigar, ni tako enostavno kar kliknti s prsti in začnejo padati rožice.

Nisem prižgal cigareta eno leto, a če mi ponudiš eno dobro cigaro, jo prižgem brez premisleka. Ne bi niti trznil.

Jep, napajalc v2, prav si povedal. Tako napajalc kot on mi nista odgovorila na večkrat zastavljena vprašanja.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

BorutK-73 ::

Sem že na enem analognem.;)

Jst ::

Bravo. Tega enega verjetno kadiš samo, ker misliš, da je "to TO", "tisti" "prepovedan" užitek?

Tako nekako sem gledal/čutil jaz. Prav določil sem si, kdaj bom pokadil recimo tri cigarete. In "oh my" kako so mi pasale. Ampak potem pa ni bilo več "tistega" užitka. In takrat sem potrebo po nikotinu asociiral z vejpanjem in mi cigareti sploh niso več dali "tistega" užitka. To mora narediti en "klik v glavi." Boš videl...

Nisem si mislil, da mi bo uspelo, ampak mi je in tebi bo tudi.

Vape on!
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

coffeetime12 ::

Jst je izjavil:

Eni ne razumejo, da po več kot dveh desetletjih kajenja cigaret in cigar, ni tako enostavno kar kliknti s prsti in začnejo padati rožice.

Joj, joj, prejoj ... Glede razumevanja se bom tokrat raje vzdržal. Sicer me pa zanima, zakaj posplošuješ in projeciraš lastno izkušnjo na preostale?
Ti si res ena nikotinska rožica. ;)

Vape on

Zgodovina sprememb…

coffeetime12 ::

BorutK-73 je izjavil:

Napajalc 2.0

Pišuka Borut, od tebe tega nisem pričakoval, tako da lahko rečem le, da si me presenetil. Tvoj odgovor je globok. Zelo globok. Pridružujem se preostalim čestitkam glede tvojega zmanjšanja kajenja škodljivcev.

Vape on

Blazz ::

freesty je izjavil:

Ti placas 4eure, ker ves, da drugace ne bos dobil paketa. V primeru unicenja pa v nobenem primeru ne dobis paketa zakaj bi placeval?


vsak paket lahko vrnejo... so mojega z nikotinskimi flaškami že ustavl in sm zahteval vrnitev pošiljatelju. Nič nisem plačal, še lepo paypal mi je vrnil ves denar... tako da ne se sekirat.

Jst ::

Blazz: kdaj se ti je to zgodilo? Ker lani sem jaz komot prejemal nikotinske tekočine iz fasttecha in 3fvape. Razen enkrat sem moral obrazložiti na carinsko-poštni spletni strani, kaj je notri. (Paket ni izgledal odprt.) Napisal sem, kar sem našel v zakonodaji, da to ni tobačni izdelek in naslednji dan je bil paket pri meni. Res pa je, da od lanskega oktobra-novembra več nisem naročal tekočin, ker sem si jih vedno več delal sam.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Napajalc ::

Vztrajnost je božja mast, uspelo mi je narest dobro tuljavo za MTL digiflavor siren. GA30 kanthal žica, 6 ovojev 2.5mm notranji premer, 9-11w. Pomembno je da so ovoji čimbolj narazen, toliko da še lepo sede v podnožje, in pa vata more bit ZELO na tesno, se pravi cela povalana in kasneje razčesana, višina tuljave je poravnana s pritrdilnim mehanizmom (manj možnosti da se vata dotika zračnega kanala). Slaba lastnost je to da je potrebno staro vato prerezat ob tuljavi da se jo dobi ven, pač žica je zelo mehka. Okus je res dober in je veliko pare.

PS: Odločitev o prenehanju kajenja je ključna, ne jo zapravit za zmanjšanje kajenja.
011011100111010101100010

k--p ::

k--p je izjavil:

Za glave verjetno ni bojazni, tudi sam čakam paketek za okrog 10EUR s Fasttech-a ...


Za info, dobil glave s fasttech-a BP, je pa res da je bil majhen paket in verjetno niso preverjali.

BorutK-73 ::

k--p je izjavil:

k--p je izjavil:

Za glave verjetno ni bojazni, tudi sam čakam paketek za okrog 10EUR s Fasttech-a ...


Za info, dobil glave s fasttech-a BP, je pa res da je bil majhen paket in verjetno niso preverjali.

Bom še sam danes naročil coile pa da vidimo.
btw, Nehal z klasiko.:)

Napajalc ::

PiPs je izjavil:

Združenje vejperjev Slovenije 11:40 (pred 9 ure)

Vejperji gremo na ustavno sodišče
Slovenski vape trgovci so se v sodelovanju z Združenjem vejperjev Slovenije odločili, da gredo na Ustavno sodišče z namenom, da se člen o prepovedi spletne prodaje elektronskih cigaret in povezanih izdelkov umakne iz novega ZOUPTI zakona. To je hkrati verjetno tudi še edina preostala možnost, da se glede tega zakona lahko kaj naredi.

Na slovenskem trgu je trenutna situacija takšna, da preko spletnih strani slovenskih trgovcev ni možno več naročiti skorajda nič. Na njihovih spletnih straneh so le še arome, breznikotinske baze, žice, vate, baterije in morda še kakšna malenkost. Kar pa zaenkrat ne velja za tujino, saj kot kaže lahko iz tujine brez problemov naročujemo celoten spekter izdelkov. Za nas kot uporabnike ni nekakšne večje spremembe glede novega ZOUPTI zakona. Je pa zato sprememba toliko večja za slovenske vape trgovce, ki zaradi tega dobesedno propadajo, saj beležijo zelo velik upad prometa.

Zakaj pomagati slovenskim vape trgovcem?
Slovenski vape trgovci si z ustavno presojo prizadevajo, da se člen o prepovedi spletne prodaje elektronskih cigaret in povezanih izdelkov umakne iz ZOUTPI zakona. V kolikor jim to uspe, bo to imelo pozitivne učinke tako na trgovce, kot tudi na nas uporabnike, saj bomo ponovno lahko naročevali izdelke tako od slovenskih vape trgovcev, kot iz tujine. V osnovi je ZOUTPI zakon zastavljen tako, da slovenski uporabniki preko spletnih trgovin ne bi mogli naročevati tovrstnih izdelkov iz Slovenije, kot tudi iz tujine, zato je vprašanje časa, koliko časa bomo še lahko naročevali iz tujine.

Drug razlog za pomoč slovenskim trgovcem pa je dejstvo, da bo pri krčenju slovenskih vape shopov prišlo do pomanjkanja podpore kadilcem pri prehodu iz tobačnih cigaret na e-cigarete, saj imajo trgovci dobre izkušnje s tem kaj kadilec potrebuje za uspešen prehod. Verjetno nas je veliko takih, ki so nam bili trgovci dolgo časa edini in zanesljivi vir informacij in si želimo, da bi imeli tudi drugi, ki jih bo prehod zanimal, vsaj približno enake možnosti kot smo jih imeli mi.

Kako lahko pomagamo?
Glede ustavne presoje ZOUTPI zakona so se slovenski vape trgovci za pomoč obrnili na nas. Potrebujejo namreč čim več računov (PDF) od nakupov iz tujine, ki bodo služili kot dokaz na sodišču, da se slovenskim vape trgovcem dela škoda in da so v močno depriviligiranem položaju glede na tuja podjetja.

Kaj mora biti iz računa razvidno?
- Datum (kdaj je bil račun ustvarjen - v poštev pridejo le tisti po 11.3.2017)

- Država pošiljatelja (država podjetja, kjer ste opravili spletni nakup)

- Država prejemnika (Slovenija)

- Seznam naročenih izdelkov

Vse ostale podatke, ki niso potrebni, bomo ustrezno prekrili.

V kolikor nakupujete iz tujine, vas pozivamo, da pošljete račune s potrebnimi podatki na us@zv-slo.si in pomagate tako slovenskim vape trgovcem kot tudi sebi.

Računi bodo uporabljeni samo za namen ustavne presoje ZOUTPI zakona. V kolikor bodo slovenski vape trgovci potrebovali vaše račune še za kakšen drug namen, vas bomo o tem obvestili in povprašali za dovoljenje.

Lep pozdrav,

ZVS


Mene zanima kako bolje varovat "do 18 let" na način da 18+ niso oškodovani, recimo temu da imamo sedaj "socialni" mir ko se da naročat iz EU (možnost naročanja na daljavo "18+let/možnost plačila" in pa seveda dobra cena). Kolikšna je možnost da gremo vaperji na slabše zaradi ustavne presoje?
011011100111010101100010

Jst ::

Napajalc, ki ima od mene višji IQ sigurno za 100, je ugotovil, da so spaced coili neprimerno boljši "aroma-generatorji", kot ne-spaced coili.

Še zakaj delam jaz prepleteno? Ravno zato, ker potem "spaced coil" lepo enakomerno raztegneš in nobenih hot spotov in "drkanja" z "glowing from inside out", kjer potem coil stiskaš, da lepo zažari. To je pri prepletenem coilu dosti lažje doseči, ponavadi sploh ne rabiš nič "drkati" z pinceto.


---

Anyway. Sedaj sem poizkusil že skoraj vse tobačne arome. Ene so negravžne, da sem jih dobesedno zlil stran. Druge pa sploh nimajo "tobačnega" okusa, tako, kot če kupiš že pripravljeno tekočino.

Glede sadnih, pa mi je najbolje mešati razne iz Single Twisted linije.

Iščem še dobro kavno aromo - to je tudi težko dobiti.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

scipascapa ::

Kaj so so el. cigarete več ali manj škodljive od klasičnih?

CoolBits ::

Raziskave kažejo da so elektronske okrog 95% manj škodljive od klasičnih.

scipascapa ::

Kaj linkov ipd?

Jst ::

Daj eno pomarančo v vrelo vodo in vdihuj paro. ("Premium" arome, predvsem sadne, so namreč lahko naravne.)

Verjetno ni nobena kuharica ali kuhar dobil raka na pljučih ali grlu zaradi pare od kuhanja?

Sicer noben ne trdi, da ni čisto nič škodljivo, je pa definitivno manj.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

marS ::

scipascapa je izjavil:

Kaj linkov ipd?

cca 35 študij o elektronskih cigaretah

tukaj FB dokumentarec, podnaslovljen v slovenščino, če imaš cca 45 minut časa...
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: marS ()

Napajalc ::

Jst je izjavil:

Napajalc, ki ima od mene višji IQ sigurno za 100, je ugotovil, da so spaced coili neprimerno boljši "aroma-generatorji", kot ne-spaced coili.

Še zakaj delam jaz prepleteno? Ravno zato, ker potem "spaced coil" lepo enakomerno raztegneš in nobenih hot spotov in "drkanja" z "glowing from inside out", kjer potem coil stiskaš, da lepo zažari. To je pri prepletenem coilu dosti lažje doseči, ponavadi sploh ne rabiš nič "drkati" z pinceto.


---

Anyway. Sedaj sem poizkusil že skoraj vse tobačne arome. Ene so negravžne, da sem jih dobesedno zlil stran. Druge pa sploh nimajo "tobačnega" okusa, tako, kot če kupiš že pripravljeno tekočino.

Glede sadnih, pa mi je najbolje mešati razne iz Single Twisted linije.

Iščem še dobro kavno aromo - to je tudi težko dobiti.


To je samo slab kompromis, stisnjene tuljave se v veliki večini bolje obnašajo pri nižjih watažah. "IQ" test, kakšen kompromis?
Tobačne arome so odlične ker nimajo specifičnega okusa, zelo majhna možnost da gre kaj narobe. Si predstavljaš nekega sladokusca ki bi rad breskvo takoj na začetku, dobi pa okus po barvi za avtomobil ker ni pravilno zmešal.
011011100111010101100010

Jst ::

>Tobačne arome so odlične ker nimajo specifičnega okusa

Očitno nisi kadil niti tobaka, ker so že pri tobaku razlike v okusu, kaj šele cigare, kjer je razlika še toliko bolj očitna.

Kaj sploh delaš v tej temi?


>stisnjene tuljave se v veliki večini bolje obnašajo pri nižjih watažah.

Ni res. To je pa popolnoma odvisno od več faktorjev in ne moreš reči da je ena boljša kot druga. Kvečjemu spaced coili proizvajajo več pare.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

scipascapa ::

hvala mars :)

lolek0077 ::

Pozdravljeni
Zasledil sem temo in bi prosil enega ali več vas za mnenje:) sem začetnik
Naj mi nekdo pove al je za začetnika tale starter kit dober: http://www.smouchi.com/shop/index.php?i...
Kakšno je vaše mnenje o tem vape-u in ali mi predlagate kaj drugega? Ali moraš na teh vaporjih menjavat kakšne dele? Kakšna je razlika v glavah itd...

wate ::

Če kdo morda išče aromo, ki bi bila podobna tekočini LiQua Traditional tobacco, naj proba TFA Western.
Meni sta okusa praktično identična...

7-10% mešano z 70VG/30PG je super, 50/50 in kakšen % manj arome zna bit pa še boljše.

BorutK-73 ::

wate je izjavil:

Če kdo morda išče aromo, ki bi bila podobna tekočini LiQua Traditional tobacco, naj proba TFA Western.
Meni sta okusa praktično identična...

7-10% mešano z 70VG/30PG je super, 50/50 in kakšen % manj arome zna bit pa še boljše.

Kje se pa dobijo? Mi bo kmalu zmanjkalo tobačnega juica in mi ostane samo še jabolčni.

BorutK-73 ::

lolek0077 je izjavil:

Pozdravljeni
Zasledil sem temo in bi prosil enega ali več vas za mnenje:) sem začetnik
Naj mi nekdo pove al je za začetnika tale starter kit dober: http://www.smouchi.com/shop/index.php?i...
Kakšno je vaše mnenje o tem vape-u in ali mi predlagate kaj drugega? Ali moraš na teh vaporjih menjavat kakšne dele? Kakšna je razlika v glavah itd...

Jaz ti priporočam raje tega:
http://www.smouchi.com/shop/index.php?i.... in kupiš zraven še 5 coilov.
Si videl to?

Preko inetrneta ne gre več, samo v trgovinah se lahko kupuje. Če si iz okolice Celja, imaš Puharno in Beli Dim.
Sem pa tudi jaz prešaltal pred slabima dvema mesecema.

ps
Bolj podrobno ti bo pa uporabnik "Jst" napisal.;)

Zgodovina sprememb…

lolek0077 ::

hvala ti :D
nisem vedel da nesmeš več naročati iz neta...
Oprosti za vprašanje zakaj bi potreboval 5 coilov?
Oprosti še enkrat ne spoznam se na te zadeve in sem zgolj začetnik, kar se pa tvojega predloga tiče glede vape-a mi je bolj všeč:)

wate ::

BorutK-73 je izjavil:

Kje se pa dobijo? Mi bo kmalu zmanjkalo tobačnega juica in mi ostane samo še jabolčni.

Nimbus ima na zalogi, verjetno ima tudi Vape On, obe trgovini sta na Trubarjevi v Ljubljani.

BorutK-73 ::

lolek0077 je izjavil:

hvala ti :D
nisem vedel da nesmeš več naročati iz neta...
Oprosti za vprašanje zakaj bi potreboval 5 coilov?
Oprosti še enkrat ne spoznam se na te zadeve in sem zgolj začetnik, kar se pa tvojega predloga tiče glede vape-a mi je bolj všeč:)

Coil-i so potrošna roba, povprečno držijo od 1 do 3 tedne, včasih tudi prej, odvisno koliko vajpaš.
Za tvojega bi rabil takšne:
https://www.aliexpress.com/item/10Pcs-L...
Za primerjavo, pri nas bi za takšen pak dal 2 do 5x(beli dim) več, je pa loterija če bodo prišli čez carino.

Napajalc ::

Jst je izjavil:

>Tobačne arome so odlične ker nimajo specifičnega okusa

Očitno nisi kadil niti tobaka, ker so že pri tobaku razlike v okusu, kaj šele cigare, kjer je razlika še toliko bolj očitna.

Kaj sploh delaš v tej temi?


>stisnjene tuljave se v veliki večini bolje obnašajo pri nižjih watažah.

Ni res. To je pa popolnoma odvisno od več faktorjev in ne moreš reči da je ena boljša kot druga. Kvečjemu spaced coili proizvajajo več pare.


Neveš niti kakšne je kompromis kaj šele faktorji, očitno želi še eno temo na nivoju PC hardwarea. Mogoče je čas da te admin malo za ušesa.
011011100111010101100010

Jst ::

lolek0077 je izjavil:

Pozdravljeni
Zasledil sem temo in bi prosil enega ali več vas za mnenje:) sem začetnik
Naj mi nekdo pove al je za začetnika tale starter kit dober: http://www.smouchi.com/shop/index.php?i...
Kakšno je vaše mnenje o tem vape-u in ali mi predlagate kaj drugega? Ali moraš na teh vaporjih menjavat kakšne dele? Kakšna je razlika v glavah itd...


We would need more info.

Si kadilec? Koliko česa pokadiš na dan?

Je to samo tvoj poskus, da si sam na sebi probaš in vidiš, če bi ti ustrezalo?

Drugače je pa to dobra naprava, ker je dobesedno zastonj. Če pa misliš začeti resno vejpati, pa za 45-70 EUR dobiš dober komplet, ki ti bo zdržal tudi malo "hujše obremenitve", če greš all-in.

Glede potrošnega materiala. Pri kajenju moraš kupovati cigarete in vžigalnik. Pri vejpanju pa prvo investicija v "elektronsko cigareto," potem pa, namesto cigaret kupuješ tekočine*, namesto vžigalnika pa kupuješ grelne glave**. :)


*Tekočine lahko delaš sam in te pride MNOGO ceneje. Vendar če si strasten kadilec, potem bi ti priporočal, da prvi mesec kupuješ že pripravljene tekočine.

**Grelne glave: Notri je tuljava, okoli tuljave je bombaž. Ta bombaž je namočen z (e-)tekočino in ko pritisneš "Fire", se tuljava (coil) začne segrevati in uparja tekočino v paro. Lahko si misliš, da se to obrablja, zato je to potrošni material. Tudi glave si lahko delaš sam in prišparaš še malenkost več.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

;-) ::

lolek0077 je izjavil:

hvala ti :D
nisem vedel da nesmeš več naročati iz neta...
Oprosti za vprašanje zakaj bi potreboval 5 coilov?
Oprosti še enkrat ne spoznam se na te zadeve in sem zgolj začetnik, kar se pa tvojega predloga tiče glede vape-a mi je bolj všeč:)

Zdaj ze imas tako vape shope povsod tako da to ni probelm.

5coilov le kupi ker bos na zacetku ko bos zadevo spoznaval tud dry hital in bos rabil nove.

Jaz od dneva ko sem kupil ego aio ne kadim vec, nato sem kupil smok alien, wismec rx 2/3, pa spet aliena, ipower 80W, target nano, Ultimo itd. Tankov imam tud kar nekaj tak da ce pogledam samo racune iz vape shopov me stane tole vejpanje vec kot cigareti :) pocutje je boljse, smrad je izginil in hrano dosti boljse okusan ko nimam skos zmaha po tistih cikih.

BorutK-73 ::

Upam da se ni sedaj ustrašil ko je videl da nakup preko interneta ni več mogoč(prekleti podkupljivi posranci). Problem je če si daleč od večjih mest, ker je večina trgovin v večjih mestih: LJ, CE, MB...

lolek0077, če prideš nazaj, nam povej kaj kadiš in koliko na dan in približno iz katerega konca Slo si.

ps
Bi pa bilo dobro sedaj narediti seznam kje so vape trgovine v sloveniji.
Jaz lahko dam BeliDim in Puharno, oboje v Celju.

connel ::

Zame osebno pride v poštev samo tujina aka EU, vse trgovine v Slo so čisto predaleč, da bi se splačalo vozit do tja in nazaj. Ko bodo nekako prepovedali še to, bo pa kot v starih časih, čez mejo v Avstrijo oz. Italijo. Daleč smo prišli v teh parih letih,...

lolek0077 ::

pozdravljeni
nisem neki težki kadilec, na dan pokadim vcasih skoraj nic oz. nic ob pijaci pa tudi do pol skatle ...
Tega bi se rad odvadil, ker ti ostane samo smrad, slab zadah in ni kul... Zdrzim brez po dva tedna potem se zgodba spet ponovi...
ampak mislim da bi s tole zadevico odpravil problem kaj vi menite?

Jst ::

Ne začni vejpati, ker se mi zdi, da ... oprosti, mogoče se motim ... kadiš samo zaradi družbe.

Če ni tako, je pa tisti AIO za dobrih 20 EUR super napravica.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

BorutK-73 ::

lolek0077 je izjavil:

pozdravljeni
nisem neki težki kadilec, na dan pokadim vcasih skoraj nic oz. nic ob pijaci pa tudi do pol skatle ...
Tega bi se rad odvadil, ker ti ostane samo smrad, slab zadah in ni kul... Zdrzim brez po dva tedna potem se zgodba spet ponovi...
ampak mislim da bi s tole zadevico odpravil problem kaj vi menite?

Imho ti sploh nisi "pravi" kadilec. Bolja da menjaš družbo za nekadilsko ali pa ne hodiš ven pol leta.

In other note:
Trenutni coil pri katerem sem vedno napolnil tank ko je bilo še 1/3 juica mi je zdržal 4 tedne. V bistvu sem ga menjal ker je že mesec dni noter in ne zato ker bi bil zažgan okus, keramični coil v Veco One pa še nisem menjal (vstavljen isti dan kot navadni coil v Joyetechu) ker je okus isto kot je bil prvi dan.

Katero bazo kupujete? Iščem nekaj z 12mg nicotina, PG/VG razmerje pa ne vem točno, bolj mi je važen okus kot pa količina dima. Na bazi ki sem jo nazadnje kupil(beli dim) piše VPG 12mg nicotine od Grey Label, to je samo VG, brez PG?

Zgodovina sprememb…

Jst ::

Hmmm....

Jaz sem probal keramične coile dveh različnih proizvajalcev. Zame, ogabno.

En tip je napisal dobro analogijo: (prevedeno in parafrazirano)

Keramični coili so isto, kot če te ujame dež in potem posušiš nogavice na radiatorju. Čeprav niso umazane in se posušijo, vonj postane prav čudno značilno ogaben.


In isto je pri meni. Prvih nekaj dni je okus dober, potem pa postane "čuden". Še par dni kasneje, pa mi je dobesedno ogaben.

Tako da jaz osebno, se izogibam keramike kot hudič križa.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

marS ::

Jst je izjavil:

Hmmm....

Jaz sem probal keramične coile dveh različnih proizvajalcev. Zame, ogabno.

En tip je napisal dobro analogijo: (prevedeno in parafrazirano)

Keramični coili so isto, kot če te ujame dež in potem posušiš nogavice na radiatorju. Čeprav niso umazane in se posušijo, vonj postane prav čudno značilno ogaben.


In isto je pri meni. Prvih nekaj dni je okus dober, potem pa postane "čuden". Še par dni kasneje, pa mi je dobesedno ogaben.

Tako da jaz osebno, se izogibam keramike kot hudič križa.

no jaz nimam takega občutna. Ni nobene razlike zame. Razen da dlje trajajo. Ja, pa ultimo tank packa preveč.
...no more heroes...
https://ilbis.com/

__Devil__ ::

Pozdravljeni!

Preko spleta sem iz buyvapour 2 co uk naročil elektronsko cigareto z vsemi dodatki ter 0.6% E-Liquid tekočine, sedaj pa me zanima, če lahko zaradi tega novega zakona pričakujem kakšne težave? Sicer nevem, če spada pod evropo in, če velja samo za nakupovanje izven evrope? Zanima me še, če bo v prihodnosti mogoče kupiti "cartrige" potrošni material in tekočine za elektronsko cigareto iz tujine?

Hvala!

MadMen ::

Sedaj ne boš imel nobenega problema, bo pa z majem stopila v veljavo nova direktivna, ki bo omejila volumen tekočin in nikotinskih baz na 10ml(poleg drugih zadev, mislim da še omejuje velikost rezervoarja na 2ml). Te omejitve bodo veljale za celotni EU(vključno z UK, do njenega iztopa), prepoved prodaje preko spleta pa bo ostalo v domene posamezne države, tako da tukaj vrjetno ne bo povsod po EU prepovedano.

k--p ::

Torej trenutno ni problema z naročanjem tekočine (z nikotinom)/kompletov iz EU v Slovenijo? Ali tudi pakete iz Eu preverjajo

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: k--p ()

Buggy ::

se opravicujem, ce je bilo ze povedano.

Kako je sedaj z narocanjem vaping HW-ja iz Kitajske

sem mislil vzeti Clapton coile iz fasttecha, pa ne vem kaj me caka, razen moznosti da placam se 5EUR ker bojo odprli paket?

https://www.fasttech.com/product/432160...

imajo morda kje v LJ tele narejene coile za Kangertech Mini na zalogi?

tnx

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

zokiman ::

Pozdravljeni,nameravam kupiti vape pa me pa zanima vaše mnenje glede tega tanka (https://www.fasttech.com/product/317240... in pa mod(http://www.gearbest.com/temperature-con.... Ali pa morda priporačate kaj drugega?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zokiman ()

zokiman ::

error

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zokiman ()

freesty ::

Moj wismec Predator je pocakal na carini, sem moral poslati dokazila o placilu, zdaj pa cakam, da vidimo kaj bo :)

BTW ima kdo rad Twisted arome? Imam Fizzy fruit in Fathers milk in bi menjal za kaj druga, ce je kdo pripravljen? :)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

BorutK-73 ::

Prosim če se odstraniš iz te teme.;)
Uncheck "moje teme".

zokiman je izjavil:

Pozdravljeni,nameravam kupiti vape pa me pa zanima vaše mnenje glede tega tanka (https://www.fasttech.com/product/317240... in pa mod(http://www.gearbest.com/temperature-con.... Ali pa morda priporačate kaj drugega?

Za začetnika bi bilo bolje AIO kjer samo natočiš juice in menjaš coile, pa še ceneje je.
https://www.fasttech.com/products/3031/...

Koliko "analognih";) skadiš na dan in kaj kadiš?

Zgodovina sprememb…

Jst ::

Cuboid je super zadeva; moj prvi mod. A očitno je bila neka pokvarjena serija, ker so mi jih morali 4 (ja, štiri) zamenjati, ker so crkovali, kot po tekočem traku.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

zokiman ::

BorutK-73 je izjavil:

Prosim če se odstraniš iz te teme.;)
Uncheck "moje teme".

zokiman je izjavil:

Pozdravljeni,nameravam kupiti vape pa me pa zanima vaše mnenje glede tega tanka (https://www.fasttech.com/product/317240... in pa mod(http://www.gearbest.com/temperature-con.... Ali pa morda priporačate kaj drugega?

Za začetnika bi bilo bolje AIO kjer samo natočiš juice in menjaš coile, pa še ceneje je.
https://www.fasttech.com/products/3031/...

Koliko "analognih";) skadiš na dan in kaj kadiš?


Skadim jih 5-10 na dan odvisno od okoliščin. Kadim pa tobak za zvijanje od marlborota.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zokiman ()

marS ::

Jst je izjavil:

Cuboid je super zadeva; moj prvi mod. A očitno je bila neka pokvarjena serija, ker so mi jih morali 4 (ja, štiri) zamenjati, ker so crkovali, kot po tekočem traku.

Dober si. Da se meni to zgodi enkrat, ne bi nikoli več vzel istega.

No, meni se Ultimo tank in glave zdijo nekaj najboljšega kar imam do sedaj kar se tiče okusa in dima. Ne glede na to kaj se meni zdi pa je ta Ultimo tank shit od shita ker nenormalno packa....
...no more heroes...
https://ilbis.com/
««
18 / 86
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nikotinska samica

Oddelek: Loža
282258 (1108) Gagatronix
»

Prenehanje kajenja - Nasveti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7116450 (12661) satfinder
»

Elektronske cigarete -škodljivi učinki?

Oddelek: Loža
3310099 (6401) Highlag
»

Katere 18650 (in polnilec) (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5313069 (11975) Jst
»

Elektronska cigareta - varnost uporabe (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9940621 (10383) BCSman

Več podobnih tem