Forum » Pomoč in nasveti » BS Player problem
BS Player problem
pero978 ::
Živijo,
Imam povezan rač. (gf 660) z Samsung tvjem (fullhd) preko HDMI kabla. v kolikor imam na bs player (2.66) izbran EVR rendering mode, mi filmi ne delajo gladko, vsake toliko zatakne. Če izberem internal renderer overlay namesto EVR imam znotraj slike pomanjšano sliko, recimo 1/4 velikosti. Deluje pa ok, če ločljivost tvja dam na 720p (1280x720).
Lp
Imam povezan rač. (gf 660) z Samsung tvjem (fullhd) preko HDMI kabla. v kolikor imam na bs player (2.66) izbran EVR rendering mode, mi filmi ne delajo gladko, vsake toliko zatakne. Če izberem internal renderer overlay namesto EVR imam znotraj slike pomanjšano sliko, recimo 1/4 velikosti. Deluje pa ok, če ločljivost tvja dam na 720p (1280x720).
Lp
The greatest trick Devil ever pulled was convincing the world he does not exist
- poskusilo klonirati: pero978 ()
pero978 ::
če je varianta bi kar na bs-ju. Kako pa pri vlcju narediš, če je sploh mogoče, da prestaviš sliko na TV, nadzor pa imaš na rač. Hvala.
The greatest trick Devil ever pulled was convincing the world he does not exist
Djz3l3 ::
Imas nekje moznost, oz veliko njih, da npr video odpres v svojem oknu, v drugem playlisto, v tretjem kaj drugega...
Mikec17 ::
Pozdravljeni
Imam težavo z predvajalnikom BsPlayer. Ko odprem film se vse lepo predvaja (slika,zvok podnapisi vredu) nato pa čez nekaj minu film zašteka(se ustavi). Film ima .avi končnico, uporabljam pa BsPlayer Pro 2.69-verzija. Posodobil sem vse kodeke ampak se mi še vedno to dogaja. Ali sem katerega pozabil? Prosim za pomoč
Lp
Imam težavo z predvajalnikom BsPlayer. Ko odprem film se vse lepo predvaja (slika,zvok podnapisi vredu) nato pa čez nekaj minu film zašteka(se ustavi). Film ima .avi končnico, uporabljam pa BsPlayer Pro 2.69-verzija. Posodobil sem vse kodeke ampak se mi še vedno to dogaja. Ali sem katerega pozabil? Prosim za pomoč
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BS PlayerOddelek: Programska oprema | 6366 (949) | Han |
» | 1080p film ne predvaja na PCju...Oddelek: Pomoč in nasveti | 5468 (4738) | smacker |
» | Windows 10 in predvajanje filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3906 (3290) | Kaj |
» | Kaj imate inštalirano od kodekov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1225 (753) | amigo_no1 |
» | 720p in 1080p ne popolnoma gladkoOddelek: Zvok in slika | 3534 (2886) | OK.d |