Forum » Loža » SKB Bankomat
SKB Bankomat
AndoMan ::
Živijo!
Zanima me če kdo ve ali ima SKB kakšen bankomat, ki ti avtomatsko prešteje bankovce in ti vsoto nemudoma položi na račun.
Lp
Zanima me če kdo ve ali ima SKB kakšen bankomat, ki ti avtomatsko prešteje bankovce in ti vsoto nemudoma položi na račun.
Lp
eric_cartman ::
Če ima kdo od bližnjih možnost internetnega bančništva, je lažje, da ti ta oseba nakaže željeni znesek na račun ti pa ji daš denar, ki si ga želel položiti na račun.
Sicer pa ne vem, če se da iz bankomatov nakazati denar na svoj račun.
Apple ::
eric_cartman je izjavil:
Če ima kdo od bližnjih možnost internetnega bančništva, je lažje, da ti ta oseba nakaže željeni znesek na račun ti pa ji daš denar, ki si ga želel položiti na račun.
Nekateri NLB bankomati podpirajo avtomatski polog gotovine... vstaviš šop bankovcev v odprtino, bankomat prešteje in poknjiži na račun...
LP, Apple
AndoMan ::
eric_cartman je izjavil:
Nekateri NLB bankomati podpirajo avtomatski polog gotovine... vstaviš šop bankovcev v odprtino, bankomat prešteje in poknjiži na račun...
Ali mogoče če lahko položim denar na tem bankomatu čeprav sem na SKB in kolikšna je provizija, če bi položil cca. 300€?
Apple ::
Za komitete drugih bank na žalost storitev ni možna...
Drugače je pa polog brez provizije...
Drugače je pa polog brez provizije...
LP, Apple
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 100 EUR dvig na bankomatu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13809 (1793) | Sindrom |
» | Trr nakazilo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34797 (10038) | Leko |
» | Prejem in pošiljanje denarja popolnoma anonimno?Oddelek: Loža | 11331 (9728) | Roadkill |
» | avtomatski polog gotovine - bankomatOddelek: Loža | 7542 (7024) | St235 |
» | menjava uničenega bankovcaOddelek: Loža | 5228 (5122) | Avenger |