» »

Kakšne so razlike med prenosniki HP?

Kakšne so razlike med prenosniki HP?

Mare2 ::

dogo ::

Razlika med 1. in 2. kakor jaz vidim, da ima 2. 128GB mSATA SSD, 1. pa le 32GB, ostalo enako velja za3. opcijo, vendar pa iam tretja opcija drug model quadro grafične. Ne vem koliko je boljša od tiste, katero imata ostala dva. Če ni neke velike razlike , bi se sam odločil za 2. opcijo, če pa nujno potrebuješ dobro quadro grafo in je k110 premalo, ti preostane od teh treh le tisti s k2100. BTW očitno imajo različen tip ekrana vsi trije, tu pa se ne spoznam ravno najbolj in naj ti kdo bolje svetuje. 2. ima IPS, kar je dobro, mislim pa ima 3. tudi IPS, top of the line opcijo.

Tako na hitro, naj še kdo napiše/svetuje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dogo ()

djready ::

Boljši za kaj gaming, modeling, risanje, workstation?

Imam sam HP Pavlion dv7, 6002, z i5 in amd 6770. Za neke starejše in slabše igre je ok. Kvaliteta je bedna. Pad za miško skoz opleta, ko hočeš nekaj napisat včasih kr sama skoč in neki klikne ali označi. Obroba z plastiko se je zjebala ker sem pač imel roko gor in se je del zlomil. Po dveh letih sem moral odpreti laptop in spucat ventilator ker je bil zabasan z prahom.

Od navedenih laptopov. Vidim da ti je cena nekje 1900-2200 eur. Za te pare pomoje lahko dobiš kaj boljšega kot HP. Samo moraš povedat za kaj ga nucaš?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: djready ()

Barbarpapa2 ::

Pozdravljeni

HP-jevi Z-book prenosniki so prenosne delovne postaje, namenjene CAD/CAM/CAE ali podobnim aplikacijam. Zasloni oz. matrike so menda pri vseh enake, razlike je pa dobro navedel dogo.

Sam bom kmalu mojega starega HP nw8440 zamenjal za enega teh. Edino mi je žal, da niso ohranili ločljivosti 1920 x 1200, ali pa šli na kaj v smislu retina zaslonov, kot jih ima Apple....

LP

Jože

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priključki na prenosniku HP Z Book 15 i7

Oddelek: Strojna oprema
51420 (1274) Mare2
»

Optimizacija prenosnika HP Z Book 15 i7

Oddelek: Strojna oprema
51563 (1392) Qushaak
»

Prenosnik za na fakulteto

Oddelek: Kaj kupiti
101481 (1077) m0LN4r
»

Prosim mnenje graficnega oblikovalca (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5916778 (15100) kunarepatica
»

Nakup laptopa

Oddelek: Kaj kupiti
7916 (685) solatko

Več podobnih tem