» »

Spletna stran-upanje umre zadnje

Spletna stran-upanje umre zadnje

Anze Z ::

Pozdravljeni,
Torej imam eno veliko prošnjo. In sicer sem član dobrodelne organizacije Roataract in ker za uspešno delovanje kluba potrebujemo spletno stran sem se obrnil na vas. Ali je kdo pripravljen zastonj narediti spletno stran za naš klub v roku 14ih dni. Gre za dobrodelno dejavnost, tako da ciljam na vašo dobrodelno noto v tem primeru. Če je kdo zainteresiran, da pridobi malo izkušenj in naredi nekaj dobrega naj me prosim kontaktira na email naslov: anze.zalokar@gmail.com
Domeno in server že imamo tako, da potrebujemo samo še nekoga z znanjem izdelave in dobrim srcem.
Se že vnaprej zahvaljujem za vašo pomoč in želim vsem lepe praznike.
S spoštovanjem,
Anže

dmi ::

poskusi

http://www.wix.com/

ali pa

https://www.google.si/search?q=free+web.....69i57j0l5.4997j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#es_sm=93&espv=210&q=free+website+builder

Arctander ::

Se opravičujem za off topic.

Vidim da gre za podmladek/spin off Rotary kluba. V tem primeru se mi zdi igranje na dobrodelno noto precej sprevrženo, glede na to, da so/ste rotarijanci zaprta družba, v katero praviloma spustite le premožne in/ali družbeno vplivne posameznike. Kar pomeni, da bo nek naivnež za vas naredil spletno stran v zameno za "nabiranje izkušenj", vi pa se boste oblečeni v drage suknjiče trepljali po ramenih "evo, pa smo našli enega naivkota, ki nam bo zastonj naredil websajt".

Sicer pa imate znotraj Rotaryja kar nekaj ljudi, ki so v web biznisu, tako da ... aja, oni verjetno ne bi delali zastonj. ;)

Anze Z ::

Živjo Arctander,
Hvala za tvoje mnenje, ampak ti moram dati repliko, da te malo izobrazim o Rotaractu. Res gre za podmladek Rotary kluba in sicer je za VSE mlade od 18-30 let, ki želijo pomagati lokalni skupnosti in biti dobrodelni ter se družiti z ljudmi, ki imajo podobna načela. Rotary za starejše je res bolj zaprta organizacija medtem, ko pa je Rotaract odprta in lahko kdorkoli pošlje prošnjo za včlanitev, pogoj je, da si dobra oseba in imaš srce ter glavo na pravem mestu.
Sploh pa ni res da sem iskal nekega naivneža, ampak sem prosil za pomoč, ker sam ne znam oblikovati spletnih strani. Sicer študiram ekonomijo in vem, da bi moral vse tržiti in računati, ampak sem mnenja, da si moramo ljudje med seboj pomagati in včasih pričakovati nič v zameno, to je tista dobrodelnost. Mi v klubu počnemo dobrodelne stvari, ker uživamo v njih in s tem pomagamo ljudem okoli nas in to je dovoljšnje plačilo. Mogoče se ti zdi vse preveč dobro, da bi lahko verjel, vendar moramo ostati pozitivni in delati najboljše.
V primeru, da imaš še kaj vprašanj oz te karkoli zanima pa me lahko brez problema kontaktiraš in še kakšno rečeva. =D
Lepo se imej in lep dan ti želim še naprej,
Anže

Gandalfar ::

Kaj je pa z Google Sites ali pa Wordpress.com narobe?

alexa-lol ::

probajte tu kako temo najti http://themeforest.net/popular_item/by_...

Ko boste našli temo ki vam je všeč jo kupite in nato najdite nekoga ki bo pravilno nastavil vse strani, slike ipd.

Tako bo najhitreje, vas bo pa stala min. 45-50$ kolikor je cena teme.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Logitech z5500, pomoč pri digitalnem načinu

Oddelek: Zvok in slika
382797 (2220) 2mlavric
»

apple logotip

Oddelek: Strojna oprema
111123 (772) legice
»

Kako najti Product key??

Oddelek: Pomoč in nasveti
112663 (2519) aerie
»

quadcopter

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
51379 (1263) 1mihcc

Več podobnih tem