Forum » Loža » Izdelava obvestila za na kljuko - v stilu "Ne moti"
Izdelava obvestila za na kljuko - v stilu "Ne moti"

Vaseer ::
Kot prvo, imajo omenjena obvestila kakšno ime, naziv?
Zanima me izdelava podobnega obvestila za na vratno kljuko in ne vem, kateri material uporabit - plastiko (verjetno najbolje), trši karton...
Če izberem plastiko, kje/kdo lahko izvede tisk besedila/slike na plastiko, izrez plastike (če se lotim sam, bo verjetno vse vijugasto - nimam ustreznega orodja)?
Ima kdo izkušnje z omenjenim?
Nasveti, predlogi... so dobrodošli.
Gre pa se za izdelavo samo 1 obvestila - namenjeno za darilo
Zanima me izdelava podobnega obvestila za na vratno kljuko in ne vem, kateri material uporabit - plastiko (verjetno najbolje), trši karton...
Če izberem plastiko, kje/kdo lahko izvede tisk besedila/slike na plastiko, izrez plastike (če se lotim sam, bo verjetno vse vijugasto - nimam ustreznega orodja)?
Ima kdo izkušnje z omenjenim?
Nasveti, predlogi... so dobrodošli.
Gre pa se za izdelavo samo 1 obvestila - namenjeno za darilo

- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()

Vaseer ::
@mn
Kot laminacijo v plastiko imaš v mislih samolepilno prozorno folijo? Ali kaj drugega?
@Malajlo
Hvala za info. Kaže, da slišijo na ime "Obešanka za kljuko" - sem iskal na vse možne načine, ki sem se jih domislil, obešanka ni bila med njimi
Jih je kdo videl v fizični trgovini, kakšnem pisarniškem biroju ipd?
Kot laminacijo v plastiko imaš v mislih samolepilno prozorno folijo? Ali kaj drugega?
@Malajlo
Hvala za info. Kaže, da slišijo na ime "Obešanka za kljuko" - sem iskal na vse možne načine, ki sem se jih domislil, obešanka ni bila med njimi

Jih je kdo videl v fizični trgovini, kakšnem pisarniškem biroju ipd?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljš zaščita prot kraji pecikla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 51766 (39509) | Daliborg |
» | Addicted to plasticOddelek: Problemi človeštva | 7546 (6349) | innerspace |
» | Poceni okna (ona taprava)Oddelek: Loža | 6141 (3842) | Gaby |