Forum » Strojna oprema » Čiščenje ventilatorja [HP]
Čiščenje ventilatorja [HP]
Yacked2 ::
Lep pozdrav,
sem lastnik 2 leti starega HP Pavilion dv7 prenosnika. Na zagonu se mi je začela pojavljati napaka 90B fan cooling error, ter pregrevanje računalika (na vsake toliko časa se sam od sebe resetira), zato sem se odločil, da ga bom odprl ter spucal ventilator.
A je moja namera pametna ? Oz, ali lahko še kako drugače to uredim, izboljšam?
A razen izvijačev potrebujem še kaj ? kakšno pasto itd ? Moram biti na kaj previden ?
Hvala za nasvete.
Yacked
sem lastnik 2 leti starega HP Pavilion dv7 prenosnika. Na zagonu se mi je začela pojavljati napaka 90B fan cooling error, ter pregrevanje računalika (na vsake toliko časa se sam od sebe resetira), zato sem se odločil, da ga bom odprl ter spucal ventilator.
A je moja namera pametna ? Oz, ali lahko še kako drugače to uredim, izboljšam?
A razen izvijačev potrebujem še kaj ? kakšno pasto itd ? Moram biti na kaj previden ?
Hvala za nasvete.
Yacked
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Rias Gremory ::
Sposodiš/kupiš kompresor. Odpreš in držiš ventilatorje, da se ne premikajo in spihaš. Prižgeš.
????
Profit.
????
Profit.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VentilatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2174 (1636) | Anney |
» | ventilatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 906 (765) | dwinxp |
» | Optimalna postavitev ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4845 (2498) | svetetko |
» | hrup zaradi ventilatorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2100 (1782) | ZGI |
» | Chieftec DA-01BLD; z ali brezOddelek: Strojna oprema | 1133 (903) | boštjan |