» »

Das Keyboard Model S Ultimate

Das Keyboard Model S Ultimate

frido ::

Živjo

Zamima me kaj mislite o tej tipkovnici.http://glavca.si/cool-orodja/ra/das-key...
Imam jo namen kupiti,pa bi se rad malo pozanimal. Prosim za mnenja.

Hvala

mared ::

Nanthiel ::

Zdravo!

Sem nabavil par tednov nazaj (iz iste trgovine). Ampak Ultimate (EU) varianto.

Sem jo zamenjal, ker je bila ob strani (levo od logota) malo zvita, pa backspace je zelo cvilil. Keycap pullerjev nimajo na zalogi, da bi lahko brez bolečin stvar odpravil. Sicer sem mnenja, da bi morala biti stvar glede na ceno priložena.

Drugo sem zamenjal, ker se je backspace pogosto zataknil in sem ga moral rukniti, da je skočil nazaj gor (in nehal brisati kodo!). Neuporabno za profesionalno uporabo. Podmazat pa, kot zgoraj, tudi nisem mogel brez pullerja. S kakim domače-narejenim pullerjem bi mogoče lahko poškodoval svetlečo površino, pa raje nisem probaval. Na novi stvari tega problema tako ali tako ne bi smelo biti.

Tretja, ki jo imam zdaj, je bila očitno že rabljena. Tipke so zglajene od uporabe, na gumijastih nožicah se vidi obraba, pa tudi ravno čista ni bila ... Je pa mehansko super.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Nanthiel ()

Nanthiel ::

Zgleda, da je bila tretja nesrečna napaka. Se je trgovina zelo lepo odzvala in jo bo takoj zamenjala (pa še kaj ekstra dobim zaradi teh neprijetnih naključij :) ).

krenos ::

Ima mogoče še kdo kakšno mnenje glede te tipkovnice, rad bi si jo nabavil, a se mi zdi kar draga in bi se res rad prepričal v kvaliteto

Furbo ::

Škoda da nima še tipk za glasnost, zagon kake aplikacije in podobno, niti kakšne klančine za zapestje ni.. razen očitno kvalitetnih stikal in wow faktorja, ne vidim nič posebnega na njej.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

PNG ::

Te raje kako cherryevko poiščeš kot pa tole. Pol ceneje pa isto (če ne bolj) kvalitetno. Če želiš modra stikala imaš opcij na milijone, konec koncev lahko kupiš katerokoli pa menjaš capse.

Capsi so ABS in ne PBT, tako da lahko pričakujete da se bodo relativno hitro začeli svetiti in izgubljati barvo. Modra stikala tudi niso za vsakogar in je pomembno v kakšnem okolju bo tipkovnica, preden se odločite za nakup.

Malo si poglejte po katalogih: ducky, rosewill, cooler master, cherry, filco, WASD, leopold, ... tega je na tone. Elitekeyboards vam lahko dobavi blank capse, tako da si lahko izberete obliko in capse naknadno nabavite.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 455 56 57 58 )

Oddelek: Kaj kupiti
2875643196 (1831) kuglvinkl
»

Cooler Master CM Storm Trigger v Europi?

Oddelek: Kaj kupiti
81566 (1259) nightbird
»

Mehanska tipkovnica do 120€

Oddelek: Kaj kupiti
356808 (5673) mihor
»

Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16048068 (42678) LordPero
»

Osvetljena tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
4715121 (13808) aJPOD

Več podobnih tem