Forum » Omrežja in internet » Registracija dns imena na ip
Registracija dns imena na ip
Surfer_D ::
Postavil sem nov strežnik, ki pa se ne nahaja v obstoječi domeni. Da se ne hecam vedno z IP-jem sem na DC-ju nastavil dns forward zone za type A.
Npr.:
ImeNovegaServerja => Host (A) => LokalniIPNovegaServerja
Naredil sem še ipconfig /flushdns vendar mi ne odpre file sistema ali RDC-ja, če ga nazivam z imenom. IP deluje.
Prosim za pomoč.
Hvala
Npr.:
ImeNovegaServerja => Host (A) => LokalniIPNovegaServerja
Naredil sem še ipconfig /flushdns vendar mi ne odpre file sistema ali RDC-ja, če ga nazivam z imenom. IP deluje.
Prosim za pomoč.
Hvala
- spremenil: Surfer_D ()
Mesar ::
Kaj pomeni TTL?
Če ti je sila na tvojem PCju dostopat še vedno lahko ročno dodaš zapis v hosts file.
Če ti je sila na tvojem PCju dostopat še vedno lahko ročno dodaš zapis v hosts file.
Your turn to burn!
specing ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KKS > Triera > UPC > Telemach (strani: 1 2 3 4 … 359 360 361 362 )Oddelek: Omrežja in internet | 2724792 (8018) | MrStein |
» | Zamenjava ISP-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5423 (4600) | NeMeTko |
» | Problem z DNS (non-improving refferal)Oddelek: Omrežja in internet | 5410 (5135) | SasoS |
» | obtožba DoS napada!? (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 8843 (5634) | treker |
» | Pomoc pri postavitvi postfix mail streznikaOddelek: Izdelava spletišč | 3729 (3506) | srus |