Forum » Omrežja in internet » E-mail zaznan kot spam
E-mail zaznan kot spam
BlueXX ::
Pozdravljeni,
Imam sledečo težavo. Za naše stranke s katerimi se dogovarjamo, vsakodnevno pošiljam nekaj ponudb. Ponudbe so univerzalne oz. so malo drugačne glede na stranko.
Problem je sledeč: ponudbe mi je zaznalo kot spam.
Se pravi stranka naše ponudbe dobi v spam e-pošto. Tudi če ime "zadeve" e-poštnega sporočila spremenim nam še vedno zazna kot spam. Spama pa ne zazna le če je vsebina čisto drugačna.
Ali je možno to napako popraviti oz. je tukaj kakšna časovna omejitev (mybe strežnikov) da nas nezazna več kot spam? Res bi bil hvaležen
Imam sledečo težavo. Za naše stranke s katerimi se dogovarjamo, vsakodnevno pošiljam nekaj ponudb. Ponudbe so univerzalne oz. so malo drugačne glede na stranko.
Problem je sledeč: ponudbe mi je zaznalo kot spam.
Se pravi stranka naše ponudbe dobi v spam e-pošto. Tudi če ime "zadeve" e-poštnega sporočila spremenim nam še vedno zazna kot spam. Spama pa ne zazna le če je vsebina čisto drugačna.
Ali je možno to napako popraviti oz. je tukaj kakšna časovna omejitev (mybe strežnikov) da nas nezazna več kot spam? Res bi bil hvaležen
brodul ::
Tle je lahko vec stvari.
Ponavadi je treba meti pravilno streznik skonfiguriran SPF vnose v domeni, nastavljen PTR, DKIM podpisovanje, pravilno predstavljanje streznika. So pa tudi ostale utezi (naprimer kolikokrat stranka sticne spam gumb ... pac te utezi niso znane)
Zato ti, da google link, ki ga je pripopal jype.
Po mojih izkusnah traja ene 2 dni, da te odbana sistem od google, najbrs tudi odvisno kok posiljas.
Pri meni je bil napacno skonfiguriran streznik poleg tega sem imel pravilno skonfigurirane SPF vnose.
Zaenkrat dela. Ne podpisujem z DKIM tudi PTR ni nastavljen. Je pa res, da posiljam malo mailov.
Srecno
Ponavadi je treba meti pravilno streznik skonfiguriran SPF vnose v domeni, nastavljen PTR, DKIM podpisovanje, pravilno predstavljanje streznika. So pa tudi ostale utezi (naprimer kolikokrat stranka sticne spam gumb ... pac te utezi niso znane)
Zato ti, da google link, ki ga je pripopal jype.
Po mojih izkusnah traja ene 2 dni, da te odbana sistem od google, najbrs tudi odvisno kok posiljas.
Pri meni je bil napacno skonfiguriran streznik poleg tega sem imel pravilno skonfigurirane SPF vnose.
Zaenkrat dela. Ne podpisujem z DKIM tudi PTR ni nastavljen. Je pa res, da posiljam malo mailov.
Srecno
Pretending to be a mature adult is so exhausting.
BlueXX ::
Zahvaljujem se obema in sem prebral tudi link. Glede na brodulov odgovor sem pa kontaktiral tudi ponudnik gostovanja da vidim tudi njegov odgovor in morebitno pomoč pri "strežniških nastavitvah". Upam da me potem sistem od googla tudi čimprej odbana.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E-poštno zazna kot neželenoOddelek: Omrežja in internet | 1049 (874) | NoName |
» | Lastni poštni strežnik(kako ne biti označen kot spam)Oddelek: Omrežja in internet | 3336 (2896) | BlackPanx |
» | Pošta z mojega e-naslova v spamOddelek: Omrežja in internet | 1974 (1589) | francy |
» | [Ubuntu server] mail poslan iz serverja zazna kot vsiljeno pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9134 (8104) | shorvat |
» | Hotmail.com označi moj smtp kot spamOddelek: Omrežja in internet | 2745 (2472) | kronik |