» »

Počeno sprednje steklo

Počeno sprednje steklo

tin_car ::

Včeraj mi je na avtocesti priletel kamenček v sprednjo šipo in mi je napočil šipo. Šel sem do carglasa kjer so mi rekli, da me bo prišlo cca 350€ zamenjava, ter da je steklo preveč napočeno, da bi se ga dalo popraviti. Je že imel kdo s tem izkušnje, se da priti kaj ceneje skozi?

miraldi ::

Če je vetrobransko steklo preveč poškodaovano ti žal ni druge kot nakup novega.
Odvisno kok je poškodovano. Zdaj, če je manjša razpoka se lahko še voziš mesec/dva ampak vseeno ti menjava ne uide(v mtazu se hitreje širi).

Sedaj, če imaš kakšno starejše vozilo se, da marsikaj dobit na raznih odpadih ali pri kakšnih fizičnih osebah kateri mutijo z avto deli.

Malo poglej po bolhi/avtonetu..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

kriko07 ::

slika?

solatko ::

Če si peljal za kamionom, bi lahko uveljavljal odškodninsko pravico na njegovo polico, vendar bi moral zapisati registrsko številko in zadevo prijavit na zavarovalnico.
Meni so pred leti, to priznali - strošek je bil preko 1000€.
Delo krepa človeka

gruntfürmich ::

carglas oz kar oni delajo (masa za zalivanje) ni za počena stekla, kolikor je meni jasno. je samo za vdolbinice ki pa ne sme imeti potem še steklo počeno zraven.
sem pred leti imel tak primer in sem imel vdolbinico ter par mm počeno, pa so mi vseeno naredili (zastonj!!) in niso dali garancije. so pa mi rekli da razpoka ne bo šla naprej in res ni šla več kot do par 10mm v 5 letih...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

al1976 ::

Carglass, razen morda malih prask, ne priporočam...

Na Peugeotu 307 smo par let nazaj menjali počeno sprednje vetrobransko steklo. Skupaj kar 5x!!! Na sreco je šlo za zavarovanje pa vendar k njim ne grem nikoli več.

Trikrat vgradili zlito šipo kljub zagotavljanju da bo sedaj ok, četrta je bila termična(vijolična) čeprav se o tem nismo pogovarjali. 5 sipa je bila originalna in je taka kot mora bit, plastike okoli stekla pa so seveda podobne kot bi preživele totalko

Vgrajujejo poceni materijal B, C kvalitete... . V glavnem škoda živcev, letanja k njim, njihovih delovnih ur in pre-lepljenja vinjete.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: al1976 ()

Machete ::

Jaz ti lahko predlagam nekoga ki vgrajuje 100% original stekla in vse kot po dogovoru. Zadeva je izvedena vrhunsko. Popravlja pa tudi napokane. Meni je že zamenjal org šipo z senzorjem za dež.. vse BP. Popravil mi je pa tudi luknjo, ki je hotela preiti v razpoko. Po opravljenem popravilu nisem našel, kje je bila prej 'šibra' od kamna. Upam pa da imaš zavarovana stekla :) PM če te zanima, da ne bom delal reklame. Ni pa to diy majstor ali kaj takega. lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Menjava vetrobranskega stekla (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6839607 (7603) BCSman
»

Carglass - alternative (strani: 1 2 )

6216462 (8254) escanor
»

Poliranje vetrobranskega stekla

4725727 (11525) Smartydug
»

Pozor pri Carglassu "originalni" nateg stoletja (strani: 1 2 )

7320391 (16498) mihec500
»

Carglass in "original" steklo

379769 (8219) bastadu

Več podobnih tem