Forum » Pomoč in nasveti » preslab GPU performance
preslab GPU performance
lommmp ::
Zdravo!
Mislim da se moj računalnik (Intel 17 2600k, Powercolor Radeon 6950 2GB, 8 GB ram) preslabo odnese v igrah, namreč na game debate sem pri igri Assassins Creed 4 podal moje podatke računalnika in kot pravijo bi igra morala delovati na Ultra. Ampak ko jo igram mi komaj deluje na low. (okoli 30 fps)
Prijatelj ima GTX 650 Ti, ki je slabša od moje Radeon 6950 in njemu igra dela na high.
Prosil bi če mi kdo pove kaj je lahko problem za tako slab "performance"
hvala in LP!
Mislim da se moj računalnik (Intel 17 2600k, Powercolor Radeon 6950 2GB, 8 GB ram) preslabo odnese v igrah, namreč na game debate sem pri igri Assassins Creed 4 podal moje podatke računalnika in kot pravijo bi igra morala delovati na Ultra. Ampak ko jo igram mi komaj deluje na low. (okoli 30 fps)
Prijatelj ima GTX 650 Ti, ki je slabša od moje Radeon 6950 in njemu igra dela na high.
Prosil bi če mi kdo pove kaj je lahko problem za tako slab "performance"
hvala in LP!
1x na teden zaženem CCleaner in AVG virus scan, je to dovolj za čist os? napajalnik je 750W tako da ni on kriv.
klkkkkkkkkkk ::
mihibo5 ::
1x na teden zaženem CCleaner in AVG virus scan, je to dovolj za čist os? napajalnik je 750W tako da ni on kriv.
Prosim reci, da ni od LC Power.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihibo5 ()
Grafična je na drugem mestu za grafično na ASRock P67 extreme4 matični plošči. Mislim da je to PCI express 2.0
klkkkkkkkkkk ::
1. zdownloadaj GPU-Z - poglej driverje
2.pojdi v špil
-daj na minimum resolucijo - windowed - poglej GPU usage
2.pojdi v špil
-daj na minimum resolucijo - windowed - poglej GPU usage
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova grafična ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5195 (4324) | solatko |
» | Menjava grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7471 (6862) | PurplePapet |
» | HD 7870 - Far Cry3 štekaOddelek: Pomoč in nasveti | 685 (582) | micoboy |
» | Gaming računalnik, nasvet.Oddelek: Kaj kupiti | 3237 (2615) | dogo |
» | Težave z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2645 (2577) | D_u_H_e_C |