Forum » Mobilne tehnologije » Sklenitev naročniškega razmerja
Sklenitev naročniškega razmerja
Bye ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če ima kdo že izkušnje pri Si.mobilu ali Telekomu s pridobitvijo naročniškega razmerja brez redne zaposlitve, kot sicer to navajajo v pogojih za sklenitev slednjega. Prosim, da ne odgovarjate v smislu "Obrni se na poslovalnico", ker to itak nameravam storiti, v primeru, da ne dobim odgovora tukaj.
Zanima me, če ima kdo že izkušnje pri Si.mobilu ali Telekomu s pridobitvijo naročniškega razmerja brez redne zaposlitve, kot sicer to navajajo v pogojih za sklenitev slednjega. Prosim, da ne odgovarjate v smislu "Obrni se na poslovalnico", ker to itak nameravam storiti, v primeru, da ne dobim odgovora tukaj.
borutz ::
ne vem zakaj ne bi slo, vecina studentov in dijakov nimajo redne zaposlitve in normalno koristijo pakete.
Hvala za odgovore. V kratkem imam namen preiti z boba na Mobitel, pa bom poročal, če je bilo kaj komplikacij.
bluefish ::
Nazadnje, ko sem gledal, posameznik brez rednih prilivov potrebuje nekoga za podpis poroštvene izdaje. Omenjeno tudi tukaj: http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
Nazadnje, ko sem gledal, posameznik brez rednih prilivov potrebuje nekoga za podpis poroštvene izdaje. Omenjeno tudi tukaj: http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
Ja, vem, da se omenja poroka, saj ravno zato sprašujem, če je kdo kljub temu brez problemov sklenil naročniško razmerje.
...:TOMI:... je izjavil:
Kaj te pa pri bobu moti?
Govorim za svoj kraj, da ne bo pomote - v slabem vremenu se skoraj po pravilu izgubi signal za približno pol ure. Nadalje, če me med pogovorom nekdo kliče, tega sistem sploh ne zabeleži. Tudi sms zgrešenega klica ne ponuja, kar je vsaj zame velik minus. Posledično imam telefon vžgan 24 ur.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bye ()
Tudi tega sem imel do pred kratkim - kar se tiče signala, vrhunsko - niti enkrat me ni vrglo ven iz omrežja. Je pa precej drago. Sicer ne kličem dosti, pa vseeno se je par 10 evrov prehitro nabralo. Bob bi bil ob trenutni cenovni politiki idealen, če bi imel vsaj še storitev sms zgrešeni klic. Saj, sem si mislil, da me ne bo motilo; pa me... Mobitelov paket 2014 se mi zdi kar ok, verjetno bom tega vzel, če ne bodo komplicirali z dokazilom o zaposlitvi...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bye ()
Lonsarg ::
Ne vem točno kakšna je praksa, uradni pogoji pri praktično vseh slo operaterjih so pa taki, da rabiš za brezposelnega poroka, študentom pa ponavadi ne komplicirajo, ne vem sicer od kje ta logika:)
Mislim pa da ti ostri pogoji z porokom pridejo v upoštev samo v primeru vezave/nakupa telefona, za golo naročnino pa ne, vsaj pri Tušu imam tako izkušnjo.
Mislim pa da ti ostri pogoji z porokom pridejo v upoštev samo v primeru vezave/nakupa telefona, za golo naročnino pa ne, vsaj pri Tušu imam tako izkušnjo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Slovenska logika je itak zgodba zase. Ne nameravam se vezati s telefonom, samo paket me zanima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejše naročniško razmerjeOddelek: Loža | 3466 (2719) | mojca |
» | TelekomOddelek: Omrežja in internet | 1789 (1317) | AC_DC |
» | Kateri mobilni paket (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 16978 (12075) | ...:TOMI:... |
» | Telemach prevzel Tušmobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 35919 (26360) | MKC00 |
» | Podatkovna povezava-predplačnikOddelek: Mobilne tehnologije | 1180 (968) | s6c-gEL |