Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako usposobit neonko
Kako usposobit neonko
Jebiveter ::
Torej, sm danes kupu eno neonsko zarnico od Osrama, 8W, 30cm -700 SIT
Ker o tem nimam niti najmanjsega pojma sprasujem vas: Kaj potrebujem, da mi bo zarnica svetila?
Govorili so mi o dusilkah, starterjih ipd., le da ne vem ne kje dobit te stvari ne cemu sluzijo. A se da to kako bolj preprosto? Namen je seveda uporabiti v ohisju racunala. A se da ditekt na 12V vezat? Kako?
Hvala v naprej za pomoc.
Ker o tem nimam niti najmanjsega pojma sprasujem vas: Kaj potrebujem, da mi bo zarnica svetila?
Govorili so mi o dusilkah, starterjih ipd., le da ne vem ne kje dobit te stvari ne cemu sluzijo. A se da to kako bolj preprosto? Namen je seveda uporabiti v ohisju racunala. A se da ditekt na 12V vezat? Kako?
Hvala v naprej za pomoc.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
MI_KO ::
Rabiš dišilko in štarter. Oba morata ustrezat moči neonke. Vezava pa je odvisna od tipa dušilke. Ponavadi je shema na škatli oz. kar na dušilki sami.
msmiha ::
Starter in došilko boš vrjetno našel v HTEju ali pa v IC elektoniki ali kaki trgovini podobni tema dvema.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Jebiveter ::
@jurre: Tnx, da si me spounu na ta clank! Sm cist pozabu! Hm, po 4-ih letih STja bi se pa lahko sam spolnil!
@msmiha, MI_KO: tnx!
@msmiha, MI_KO: tnx!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
e-jay ::
tudi mene zanima delovanje neonke, sam na 12V ne na 220.
-=[T.N.T]=-
P.S.: pa, Beli, oglas se kaj
P.S.: pa, Beli, oglas se kaj
msmiha ::
Ja jaz mam sobno luč zaneonko pa ko jo vžgem se v zvočnikah sliši pokanje (pa še to sam včasih) tak da možno da se ti bo v PC Speekerju pa v zvočnikah čule motnje. Drugih problemov pa ne bi smelo biti.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
frenk ::
Hm...če neonka vpliva na zvočnika bi pomoje na proc al pa karkol v compu velik bolj.Ali se motim??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | neonkaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2229 (2037) | Brane2 |
» | am... neonke...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2655 (2329) | Azrael |
» | neonkaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1475 (1235) | Pyr0Beast |
» | KAKO PRIKLOPITI NEONKO V RAČUNALO??? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4110 (3530) | segi |
» | neonke v računalihOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1294 (1083) | Bungee- |