» »

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 edition) ali iPad Air?

Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 edition) ali iPad Air?

nat91 ::

Zdravo!

Odločam se med tema dvema tablicama - mi lahko kdo prosim svetuje, katero naj vzamem? :)
Ker nisem ravno ekspert na tem področju ... je mogoče nesmiselno dati tolko denarja za eno izmed teh dveh? Mogoče katera druga tablica ponuja več za takšno ceno?

Že vnaprej hvala!

Lep dan, N. :)

ikeaikea ::

mailer ::

Odvisno za kakšen namen tablico potrebuješ. Lahko si ogledaš še staro verzijo Note 10.1 in pa Tab 2 in Tab 3. Take ločljivosti kot jo ima novi Note 2014 za pregled spletnih strani in filmov niti ne potrebuješ pa tudi cena je dosti nižja. Preizkusi jih v kakšni trgovini, recimo bb ima ipade in tab2 in tab 3 ter stari Note ponavadi priključen, da jih preizkusiš. Sam sem opazil veliko razliko v zaslonu med note 10.1 in tab 2, kakšna je razlika med ostalimi nisem gledal.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Lombi ::

Jaz ravno menjam iz Air na Note 2014, nekaj razlogov zakaj:

- wacom pen: vsi priblizki ala jot in creative stylus ne pridejo blizu tapravemu penu. Integriran je s-pen, lahko pa kupis deluxe varianto kot je Bamboo Feel Carbon, ki je res dobro pisalo.
- video: res brutalno razocaran nad podprtostjo video formatov na airu (in da moras kot alternativa "odpirat z" vlcjem), celo lastnega quicktime formata ne pogoltne.
- usb: das noter usb kljuc, tipkovnico, trdi disk, you name it.
- multi-window: lahko delas na dveh aplikacijah naenkrat na zaslonu
- 16:9: ce gledas video se kar posteno pozna, da uporabljas 100% zaslona
- android: tanova sedemka se sicer koncno priblizuje uporabnosti android ui (dropdown za hitre nastavitve in podobno), ampak do jailbreaka si popolnoma zabarikadiran v njihovo logiko, ne mores spreminjat gostote ikon, ne mores zamenjat z boljso tipkovnico, widgetov in razlicnih razporeditev ni, ios pac.

Je pa res, da ju oba na testih tanovi kindle popolnoma povozi kar se kvalitete zaslona tice.
moja video predavanja za adobe in wordpress: 321.si
moje slike in animirani filmi: lo.si

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljša Android tablica?

Oddelek: Kaj kupiti
115365 (4769) lemperor
»

tablični računalnik

327267 (6712) quadro933
»

Samsung Galaxy Tab 2 ali Ipad2

247756 (7330) M-XXXX
»

Samsung Galaxy Note 10.1 še ta mesec (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5921745 (18936) nekikr

Več podobnih tem