Forum » Kaj kupiti » Asus transformer book trio
Asus transformer book trio
gego ::
Nisem zasledil, da bi bilo že kaj govora o tem prenosniku na forumu, zato bi odprl debato.
Jaz tega še nimam, mi je pa zelo interesantna izbira, čeprav imam nekatere pomisleke in sicer:
Je mogoče tu kakšen lastnik tega prenosnika(hibrida), kako je zadovoljen?
Jaz tega še nimam, mi je pa zelo interesantna izbira, čeprav imam nekatere pomisleke in sicer:
- kako je z zmoljivostjo posamezne enote (prenosnik/tablica)
- a je glede na to, da je disk v windows enoti navadni 5400rpm, se vedno "dovolj" hiter oz. kako se obnese
- a se splača vzeti varianto, ki ima i7 procesor
- kako je z grafično zmoljivostjo posamezne enote (prenosnik/tablica)
- A so kakšne težave z Intel Atom Z2560, na enem forumu sem bral, da določene aplikacije npr. firefox delajo le na ARM procesorju, kako je z ostalimi apliakcijami (saj lahko, da s sprašujem neumnosti, samo mi zaenkrat android ni še blizu) :)
Je mogoče tu kakšen lastnik tega prenosnika(hibrida), kako je zadovoljen?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple bučno najavil sveženj svojih storitev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 17080 (13801) | bajsibajsi |
» | Samsungovi prenosniki se poslavljajo iz Evrope, Toshiba zmanjšuje obseg proizvodnje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 22221 (18449) | SuperVeloce |
» | tablicni racunalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20303 (15735) | Vkun |
» | Microsoft razprodaja še Surface Pro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 51109 (46119) | HunterMan |
» | Formatiranje viste problemOddelek: Operacijski sistemi | 3086 (2435) | Gutjerez |