Forum » Programska oprema » mehčanje robov
mehčanje robov
ripmork ::
antialiasing je zelo zanimiva stvarca,saj ne moremo mimo njega ob kateremkoli opisu
grafičnih kartic-še posebej ob benchmarkih
sam sem se na lastne oči prepričal da res polepša image quality,ampak glede na to da mam
gf2mx-niti v sanjah
se pa pripravljam na temeljito nadgradnjo abakusa in me zanima koliko od vas sploh
uporablja to mehčanje robov?
mislim da je greh imeti nadmočno grafo in ne preizkusiti vseh sladkosti,ki jih ima...
kakšne izkušnje imate pa vi?
grafičnih kartic-še posebej ob benchmarkih
sam sem se na lastne oči prepričal da res polepša image quality,ampak glede na to da mam
gf2mx-niti v sanjah
se pa pripravljam na temeljito nadgradnjo abakusa in me zanima koliko od vas sploh
uporablja to mehčanje robov?
mislim da je greh imeti nadmočno grafo in ne preizkusiti vseh sladkosti,ki jih ima...
kakšne izkušnje imate pa vi?
Zheegec ::
Raje igram na večjih resolucijah pa vklopim AF.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
M4TECH ::
Mehčanje robov je po mojem nesmiselno vključevati, saj ti požre kar lepo število frames-ov.Jaz si tudi raje dam večjo resolucijo (1600*1200 & 1280*1024) pa je slika perfektna.
Bremzi ::
Ravno obratno kakor jaz. Jaz dam raje recimo na 800*600+FSAA (osebno se mi zdi slika boljša).Drugače pa pomoje veliko tudi zavisi od osebnega okusa, tako da ti težko svetujem,...
LP
LP
nojus ::
jest pa vsazga po mal. Sem odprt človek in dam možnost vsaki (tehnologiji).
sovražim Gargamela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omehčane (zmazane) črke v AndroiduOddelek: Operacijski sistemi | 1292 (1090) | Oldi |
» | Android - OpenGLOddelek: Programiranje | 1007 (807) | Mavrik |
» | Katero grafično priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 9987 (9383) | Riff |
» | HD4890 in GTX275 je tukaj (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3591 (2650) | Brane2 |
» | Lcd monitor in težave z očmi!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2002 (1765) | Seky |