» »

Problem z Word predlogami

Problem z Word predlogami

bepohnka ::

Se je že kdo srečal ali ima idejo kako rešiti naslednji problem:
Mesto predlog sem spremenila v wordu, da je sedaj na skupnem serverju, ampak od takrat naprej uporabnikom javlja napako, ko hočejo zapreti word:
"Word ne more shraniti ali ustvariti te datoteke. Zagotovite, da disk, na katerega želite shraniti datoteko, ni poln, zaščiten pred pisanjem ali poškodovan. (\\server3\Predloge\Normal.dotm), tudi če ne naredijo nobene spremembe v predlogi.
Nakar jim naknadno ponudi možnost shranjevanja, ko prekličejo, pa še vrže ven opozorilo, da "Narejene spremembe vplivajo splošno na predlogo Normal. Ali želite te spremembe shraniti?"
Probala sem že vse možne potencialne rešitve, od onemogočanja makrov, COM dodatkov, spreminjanja predloge Normal.dot, brisanja zagonske datoteke Worda, v glavnem vse kar je Microsoft support predlagal, in vse ostalo kar je pisalo na dveh straneh med zadetki v googlu.
Ziher je neka bedna finta, ko je pa ne najdem.

bepohnka ::

Ok, sem našla rešitev, prej bi na foromu objavila, prej bi našla. :) Res je bila "bedna" fora, namreč je razlika med uporabnikovimi predlogami in predlogami delovnih skupin, kjer mora biti pot za uporabnikove predloge nastavljena kot je (nekineki\uporabnik\appdata\Roaming\Microsoft\Predloge, dodaš pa samo pot v možnostih Worda v funkciji Dodatno, za predloge delovnih skupin, ki pa je v mojem primeru server\Predloge.

Če bo slučajno kdo imel kdaj podoben problem. ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Word 2003 - stalno logo na kuverti - spremeba template ?

Oddelek: Programska oprema
83189 (3046) solo5
»

word export slogov

61038 (802) alexius103
»

word se mi ne zaganja

141165 (1074) ABX
»

zaklepanje word dokumenta