Forum » Omrežja in internet » SPF in Windows Azure Pack
SPF in Windows Azure Pack
Realovc10 ::
Pozdravljeni,
Postavil sem privatni oblak z arhitekturo Hyper-V in SC2012. Postavljen imam Hyper-V strežnik in ostale strežnike kot so AD,FS,SCOM,SQL in VMM. Nazadnje kar sem še postavil je AzurePack strežnik na katerem sedaj nastopi težava in sicer ko želim v Azure registrirati SPF mi vedno javi (The Service URL or credentials are not valid) in sem že poskusil z veliko tutoriali vendar zaenkrat neuspešno.
Nazadnje sem šel po teh navodilih:
http://blogs.technet.com/b/privatecloud...
Vendar se mi ustavi pri temle ukazu v PS $setting = New-SCSPFSetting -Name $OMDWSqlServer -SettingString "Data Source=$OMDWSqlServer;Initial Catalog=OperationsManagerDW;Integrated Security=True" -SettingType DatabaseConnectionString –Server $server saj PS ne prepozna ukaza New-SCSPFSetting in mi ni jasno kaj narobe delam.
Drugače pa pri registraciji vpišem takšne podatke:
Če ima kdo kakšne dober nasvet se priporočam.
LP
Gogy
Postavil sem privatni oblak z arhitekturo Hyper-V in SC2012. Postavljen imam Hyper-V strežnik in ostale strežnike kot so AD,FS,SCOM,SQL in VMM. Nazadnje kar sem še postavil je AzurePack strežnik na katerem sedaj nastopi težava in sicer ko želim v Azure registrirati SPF mi vedno javi (The Service URL or credentials are not valid) in sem že poskusil z veliko tutoriali vendar zaenkrat neuspešno.
Nazadnje sem šel po teh navodilih:
http://blogs.technet.com/b/privatecloud...
Vendar se mi ustavi pri temle ukazu v PS $setting = New-SCSPFSetting -Name $OMDWSqlServer -SettingString "Data Source=$OMDWSqlServer;Initial Catalog=OperationsManagerDW;Integrated Security=True" -SettingType DatabaseConnectionString –Server $server saj PS ne prepozna ukaza New-SCSPFSetting in mi ni jasno kaj narobe delam.
Drugače pa pri registraciji vpišem takšne podatke:
Če ima kdo kakšne dober nasvet se priporočam.
LP
Gogy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dodajanje TXT, CNAME in MX vrednosti k obstoječim vrednostim?Oddelek: Omrežja in internet | 1088 (853) | pirx |
» | Online virtualni sistem?Oddelek: Programska oprema | 3017 (2038) | simple |
» | Windows Server 2016 je tu z Docker EngineOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16274 (12673) | krneki0001 |
» | Pošta z mojega e-naslova v spamOddelek: Omrežja in internet | 1972 (1587) | francy |
» | Postfix MX lookupOddelek: Omrežja in internet | 2302 (1901) | Bakunin |