Forum » Pomoč in nasveti » Laptop ekran in monitor
Laptop ekran in monitor
zvocnik12345 ::
Imam prenosnik, katerega ekran deluje samo, če priklopim zunanji monitor. Brez zunanjega monitorja ni nobene slike, niti BIOS-a, ničesar. Kaj naj naredim? Ko priklopim monitor, je slika tako na monitorju, kot na ekranu, tudi, če odklopim monitor slika vseeno ostane na ekranu laptopa.
Prenosnik je HP.
LP
Prenosnik je HP.
LP
- spremenilo: zvocnik12345 ()
hojnikb ::
Kaput ekran ali inverter
rahlo neumno, če mu pa sicer z externim ekranom dela...
Za štart updejtaj bios... čist možno, da je kej z logiko, ki preklaplja med interni/externim ekranom kej narobe..
#brezpodpisa
zvocnik12345 ::
Kaput ekran ali inverter
rahlo neumno, če mu pa sicer z externim ekranom dela...
Za štart updejtaj bios... čist možno, da je kej z logiko, ki preklaplja med interni/externim ekranom kej narobe..
Bom probal. Samo mi je do zdaj vse delalo v redu, sedaj pa naenkrat se je začelo dogajati to, tako da dvomim, da je z BIOS-om kaj narobe.
solatko ::
V bios-u naštimaj, da ti ekran zazna AUTO. Naštimal si si zunanji monitor.
Delo krepa človeka
tiran2000 ::
ma ni nujno neumno... sem imel isti primer pred parimi dnevi... na zunanji monitor je delalo drugače pa ne... če ne rešiš težave kupi najprej inverter in probaj (so dost cenej) in potem LCD... pri meni je bil kriv inverter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik, zelene črte na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 4203 (1264) | Han |
» | Zamenjava grafične kartice v prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 8070 (2303) | MIHAc27 |
» | Prenosnik - ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 2931 (2770) | solatko |
» | pokvarjen LCDOddelek: Pomoč in nasveti | 3211 (2969) | jat2406 |