Forum » Pomoč in nasveti » XP se ne resetira
XP se ne resetira
guiness ::
Zdravo!
Imam MSI 645 cOMBO in Geforce 3 Titanium 200. Po inštalaciji WXP se mi ne resetira računalo ampak ga moram ugasnit in spet prižgat. Ima kdo recept za to sr****?
----dodal ali3n-----
Živjo! Dobrodošel na Slotechu! Ob registraciji imena si potrdil, da si seznanjen s pravili, kjer med drugim piše:
4. člen
Prepovedana je pretirana uporaba VELIKIH črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 10% VELIKIH črk
V bodoče upoštevaj navodila.
Imam MSI 645 cOMBO in Geforce 3 Titanium 200. Po inštalaciji WXP se mi ne resetira računalo ampak ga moram ugasnit in spet prižgat. Ima kdo recept za to sr****?
----dodal ali3n-----
Živjo! Dobrodošel na Slotechu! Ob registraciji imena si potrdil, da si seznanjen s pravili, kjer med drugim piše:
4. člen
Prepovedana je pretirana uporaba VELIKIH črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 10% VELIKIH črk
V bodoče upoštevaj navodila.
- spremenil: ali3n ()
guiness ::
Na zalost ne!
Potem, ko so se Winsi instalirali je ta tezava zacasno izginila, toda ko sem zacel instalirati razne
driverje se je spet pojavila. Toda sumim da je krivo kaj drugega ker rahlo dvomim da bi bil vzrok za to lahko Logitechov mouse center.
Nadalje sem odkril da ta problem začasno izgine (za približno 1-2 restarta) če disk z windowsi defragmentiram.
Raziskave se nadaljujejo, vsakršna pomoč dobrodošla
Potem, ko so se Winsi instalirali je ta tezava zacasno izginila, toda ko sem zacel instalirati razne
driverje se je spet pojavila. Toda sumim da je krivo kaj drugega ker rahlo dvomim da bi bil vzrok za to lahko Logitechov mouse center.
Nadalje sem odkril da ta problem začasno izgine (za približno 1-2 restarta) če disk z windowsi defragmentiram.
Raziskave se nadaljujejo, vsakršna pomoč dobrodošla
deggial ::
Mozno da je ravno zaradi Logitechovih gonilnikov.Meni se windowsi nocejo resetirat ce imam instaliran logitechov program za tipkovnico Itouch in tipkovnico vklopjeno na usb.Ce pa jo priklopim na ps2 pa resetiranje dela.
Blisk ::
Ja tud men se to dogaja, ko dam restart, se windowsi postavijo na začetek, ampak naprej ne grejo, razen z trdim resetom.
Ampak to je sam nastavitev hardwera
Zadevo sem že rešil, pa tud pozabil, kako, ko se spomnim, bom javil.
Ampak to je sam nastavitev hardwera
Zadevo sem že rešil, pa tud pozabil, kako, ko se spomnim, bom javil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook - teŽave z vpisomOddelek: Pomoč in nasveti | 5811 (5405) | a1b2cd4 |
» | HDMI preko PC na TVOddelek: Zvok in slika | 1633 (1596) | marko124 |
» | BAKEROddelek: Hlajenje in modifikacije | 1492 (1229) | _Dejan_ |
» | Tv out problem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1072 (881) | Blup |