Forum » Pomoč in nasveti » telefon in racunalnik ne zaznata micro SD kartice..kako resiti podatke?
telefon in racunalnik ne zaznata micro SD kartice..kako resiti podatke?
aljasun ::
Pozdravljeni!
Danes sem poskusala opreti slike na telefonu (Samsung Galaxy Ace), ki so shranjene na micro SD (4G). Ker mi ni takoj nalozilo vseh slik, sem mislila, da bom situacijo resla, ce ugasnem telefon in dam kartico "ven in not". ko sem ponovno prizgala telefon mi pa ta sploh vec ne zazna kartice. kot da je sploh ni v telefonu. sem jo poskusala dati tudi v drug telefon in isto. tudi preko citalca sem jo vstavila v racunalnik in je ne prepozna. Na njej imam ful pomembne slike...a se da kako resiti zadevo??? kartice nisem formatirala, tudi nobene napake mi ni javilo. JE mogoce to narediti s kaksnim recovery programom?!?!
hvala za pomoc!!
LP
Danes sem poskusala opreti slike na telefonu (Samsung Galaxy Ace), ki so shranjene na micro SD (4G). Ker mi ni takoj nalozilo vseh slik, sem mislila, da bom situacijo resla, ce ugasnem telefon in dam kartico "ven in not". ko sem ponovno prizgala telefon mi pa ta sploh vec ne zazna kartice. kot da je sploh ni v telefonu. sem jo poskusala dati tudi v drug telefon in isto. tudi preko citalca sem jo vstavila v racunalnik in je ne prepozna. Na njej imam ful pomembne slike...a se da kako resiti zadevo??? kartice nisem formatirala, tudi nobene napake mi ni javilo. JE mogoce to narediti s kaksnim recovery programom?!?!
hvala za pomoc!!
LP
Duhec ::
Kako bi lahko kartico formatirala, če ti je ne zazna ?
Če je noben čitalec/telefon ne zazna je crknila.
Lahko jo daš v polivinil vrečko in za uro v zmrzovalnik in nato probaš, če čudežno oživi.
Če jo Disk Manegment (Computer Management/Upravljanje diskov) zazna, le do podatkov ne moreš, pa uporabi programa recimo:
"PC Inspector SmartRecovery" ali "Recuva".
Če je noben čitalec/telefon ne zazna je crknila.
Lahko jo daš v polivinil vrečko in za uro v zmrzovalnik in nato probaš, če čudežno oživi.
Če jo Disk Manegment (Computer Management/Upravljanje diskov) zazna, le do podatkov ne moreš, pa uporabi programa recimo:
"PC Inspector SmartRecovery" ali "Recuva".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SD kartice ne zazna nobena naprava pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 7316 (3281) | Machete |
» | Program za recovery podatkovOddelek: Programska oprema | 5119 (1940) | mtrkonghi |
» | neberljiva micro sd karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1818 (1592) | HighBane |
» | Okvara SD kartice, reševanje podatkov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3622 (3518) | Furbo |
» | LG Ku990 povezovanjeOddelek: Mobilne tehnologije | 1093 (1033) | Mohic |