Forum » Loža » RTV prispevek
RTV prispevek
FireSnake ::
Opazujete kako so se diskreditacije mene nadaljevale.
Oprosti, ampak ti diskreditiraš sam sebe, aleš78.
Navadi se, da za svoje trditve podaš kredibilne vire.
Potem pa ne bo nobenih težav.
Veš, trust me bro vir je bolj tako, tako.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

razor1911 ::
Da se prepričate, kako se SDSovi propagandisti na forumu lazejo, si preberite tole (sem si shranil
kot pdf, ker grem stavit, da bo ta uradna stran izginila):
https://slo-tech.com/forum/t588563/p883...
Tule imate pa lepo razlago kako in zakaj, opazili pa boste tudi, da sem pravilno napovedal, da
se bodo začeli ad-hominemi in bodo poizkušali očrnit mene, če si že dokazov ne morejo izmislit:
Vmes se je izkazalo, da k ostalim fake računom, ki izvajajo astroturfing in sockpuppeting na slo-techu,
spada tudi delavec44.
Klasika, ko SDSovec rabi argument se zlaže. Če ima pa na zalogi na desetine lažnih računov,
pa še podkrepi svojo laž z drugimi lažnimi računi.
Opazujete kako so se diskreditacije mene in ad-homenimi name nadaljevali od takrat, kljub
temu, da sem dokazal, da je SDS največji zaposlovalec v javni sektor. Zdaj niso več pomembni
argumenti, ampak, da se me utiša.
Toliko o tem, kakšno vlado ste volili in kako udbaški pristop ima SDS in njegovi podaniki. Kar
se Janezek nauči, to Janezek zna.
kot pdf, ker grem stavit, da bo ta uradna stran izginila):
Tule imate pa lepo razlago kako in zakaj, opazili pa boste tudi, da sem pravilno napovedal, da
se bodo začeli ad-hominemi in bodo poizkušali očrnit mene, če si že dokazov ne morejo izmislit:
Vmes se je izkazalo, da k ostalim fake računom, ki izvajajo astroturfing in sockpuppeting na slo-techu,
spada tudi delavec44.
Klasika, ko SDSovec rabi argument se zlaže. Če ima pa na zalogi na desetine lažnih računov,
pa še podkrepi svojo laž z drugimi lažnimi računi.
Opazujete kako so se diskreditacije mene in ad-homenimi name nadaljevali od takrat, kljub
temu, da sem dokazal, da je SDS največji zaposlovalec v javni sektor. Zdaj niso več pomembni
argumenti, ampak, da se me utiša.
Toliko o tem, kakšno vlado ste volili in kako udbaški pristop ima SDS in njegovi podaniki. Kar
se Janezek nauči, to Janezek zna.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()
enavlaka ::
ST je postal forum botov in plačanih propagandistov, kateri naredijo 90% prometa.
Niso samo SDS'sovski tukaj.
Če jih moderatorji ne brišejo in bannajo pa je zato, ker so tudi ti na plačilni listi.
Nekako so že našli način, da vplivajo na dialog.
Na redditu veselo brišejo, če kaj rečeš čez našo mafijo.
RTV pa je tudi nabit s vohuni, ki zbrišejo vse proti rusiji
Niso samo SDS'sovski tukaj.
Če jih moderatorji ne brišejo in bannajo pa je zato, ker so tudi ti na plačilni listi.
Nekako so že našli način, da vplivajo na dialog.
Na redditu veselo brišejo, če kaj rečeš čez našo mafijo.
RTV pa je tudi nabit s vohuni, ki zbrišejo vse proti rusiji
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enavlaka ()
Jaz primoz4p verjamem. Lepo da je poiskal dokaze.
Golob je aktivno delal kontra vitki JU. Poleg tega, da je ni zmanjšal, jim je še plače dvignil konkretno. Najbolj seveda sebi in kolegom.
Ne moreš reči, da ni delal za vitko. Je delal za vitko! Gospodarstvo.
Graf, ki so ga drugi objavili, to tudi dokazuje.
ST je postal
Tega pa ne morem verjeti.
Tole, po moje, ne drži (pa čeprav mogoče včasih res tako zgleda).
anoq ::
Malo je smešno, da na tehnološkem formu kot je ta, se ne zna uporabljat AI orodja za prepoznavanje botov kot sta npr. delavec44 in nejc_nejc 
A bomo kaj že posodobli tale ST na sodobne standarde?
A bomo kaj že posodobli tale ST na sodobne standarde?
delavec44 ::
Ti si en bot. Kakšne idiotizme moram poslušati tu gor, jao.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
U sem te pa hitro triggnu bot, si potrdu v slabe 3 min. 
Bo treba nov račun narest Janezov bot. Je preveč očitno, da po cele dneve in noči prežiš na ST in malenkost prehitro komentiraš.
Samo ne tistega od nejc_nejc ta je tud že kompromitiran
Bo treba nov račun narest Janezov bot. Je preveč očitno, da po cele dneve in noči prežiš na ST in malenkost prehitro komentiraš.
Samo ne tistega od nejc_nejc ta je tud že kompromitiran

Bo treba nov račun narest Janezov bot.
Sockpuppet je boljši izraz, bot bi sugeriral program, ki avtomatsko odgovarja, tukaj
pa gre za barabo z desetinami accountov iz katerih odgovarja ista ali celo nekaj
fizičnih oseb.
In ne rabi novih accountov, jim ima na kupe, prvi so bili kreirani že po 20 let nazaj
in jih je pridno polnil z objavami (se jih pa da lepo prepoznati, če si človek vzame
čas, moderacija bi z malo kodiranja in dostopom do baze zlahka počistila, verjetno bi
bilo dovolj, da od vseh uporabnikov zahteva, da ponovno overijo email, kar zlahka
dosežejo z randomizacijo gesel).
Tudi sicer je sockpuppet lepo opisujoč izraz, mogoče celo izraz kot "štumflutka" ni švoh:
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()
B_tec ::
zakaj je na RTV drugačna novica kot na 24ur in N1 glede tega kar je Stevanovič povedal? na rtv govorijo o stranka Resnica na 24ur in N1 pa o Golobu.
https://www.rtvslo.si/slovenija/stevano...
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...
https://n1info.si/novice/slovenija/stev...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: B_tec ()

zakaj je na RTV drugačna novica kot na 24ur in N1 glede tega kar je Stevanovič povedal? na rtv govorijo o stranka Resnica na 24ur in N1 pa o Golobu.
V RTVSLO so v prejšnjem SDS mandatu, nasrali precej SDSovcev, 24ur se ravna po vetru pro plusa, n1info pa je bil letos kupljen s strani sklada Alpac Capital, ki ima močne povezave z madžarskim kapitalom.
Ugotoviti razlog je tukaj skoraj nemogoče, lahko pa gre čisto preprosto za novinarjevo
šalabajzerstvo pri uporabi AIja.
Bo treba nov račun narest Janezov bot.
Sockpuppet je boljši izraz, bot bi sugeriral program, ki avtomatsko odgovarja, tukaj
pa gre za barabo z desetinami accountov iz katerih odgovarja ista ali celo nekaj
fizičnih oseb.
In ne rabi novih accountov, jim ima na kupe, prvi so bili kreirani že po 20 let nazaj
in jih je pridno polnil z objavami (se jih pa da lepo prepoznati, če si človek vzame
čas, moderacija bi z malo kodiranja in dostopom do baze zlahka počistila, verjetno bi
bilo dovolj, da od vseh uporabnikov zahteva, da ponovno overijo email, kar zlahka
dosežejo z randomizacijo gesel).
Tudi sicer je sockpuppet lepo opisujoč izraz, mogoče celo izraz kot "štumflutka" ni švoh:
Pustimo semantične malenkosti
Definitivno pa je del organizirane režimske trol farme.
Kdo pri zdravi pameti pa ima čas po cele dneve za zabijat forumu in vneto zagovarjat stališče zdajšnjega režima, pred volitvami pa stališča SDS konzerv?
delavec44 ::
Tule imaš en primer, preden se spet ne zamenjate:
Št. odgovorov:802
Št. odgovorov / dan:16.77

Tule imaš en primer, preden se spet ne zamenjate:
A seveda dragi sockpuppet. Če hoče človek kontrirat SDSovi propagandni mašineriji, mora veliko
odgovarjati na vašo propagando in prepričan sem, da če seštejem vse tvoje fake račune, bova prišla na
pribljižno enako številko.
Samo, da imaš ti na desetine računov, jaz pa enega. In, da jaz počnem to iz človekoljubnih
vzgibov, ker nočem živeti v diktaturi bivših partijcev KPJ, ti pa si za to
plačan.
Je pa res, da tudi nisi preveč pameten in je zato tvojim stalnim ad homineomom mala
šala kontrirati. Pa še zagovarjati moraš tako totalno sranje, kot je SDSovska ideologija, tako, da niti niste težava,
bolj je težava, da ste butasti in ne utihnete niti, ko bi morali.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
kamiKaZaA ::
Definitivno pa je del organizirane režimske trol farme.
Kdo pri zdravi pameti pa ima čas po cele dneve za zabijat forumu in vneto zagovarjat stališče zdajšnjega režima, pred volitvami pa stališča SDS konzerv?
In kam potem spada @razor1911 (krepelce, caszafuckoff, Ales78, Ring0Ruin, one-half), kateri je cele dneve na forumu in sodeluje v političnih temah. Komentarje pa piše od 6h zjutraj, ob 2h ponoči in med 7h do 19h, tudi čez vikende.
Poglej malo njegovo zgodovino komentarjev:
https://slo-tech.com/forum/c145635
In on ima en profil največ pol leta. Bom pa odslej beležil vse njegove bodoče profile, da bo imel AI manj dela, ko bo iskalec vse te profile vnesel in rekel naj upošteva vse komentarje kot od ene osebe in naredi povzetek od @razor1911 (krepelce, caszafuckoff, Ales78, Ring0Ruin, one-half... ... ...)...

No anoq, tole je pa izliv Kamikaze ali t.i. FireSnaka, še en SDSov trol, ki se je
v preteklosti predstavljal tudi kot anticepilec in je izrazito glup.
Če greš pogledati oba, boš videl, da ne samo, da nizata neke izmišljene nicke, ampak
jih imata tudi posortirane ves čas enako
, verjetno človek z najmanj intelekta na
celem forumu, verjetno je tudi prebutast, da bi dojel, kaj sem ravnokar povedal.
Ne spada pa med enako skupino sockpuppetov kot je delavec44, ker pri teh se sem in tja
vsaj vidi kakšen utrip možganskega delovanja, kamikaza/firesnake pa sta samo parodija
na možgane.
v preteklosti predstavljal tudi kot anticepilec in je izrazito glup.
Če greš pogledati oba, boš videl, da ne samo, da nizata neke izmišljene nicke, ampak
jih imata tudi posortirane ves čas enako
celem forumu, verjetno je tudi prebutast, da bi dojel, kaj sem ravnokar povedal.
Ne spada pa med enako skupino sockpuppetov kot je delavec44, ker pri teh se sem in tja
vsaj vidi kakšen utrip možganskega delovanja, kamikaza/firesnake pa sta samo parodija
na možgane.
Zgodovina sprememb…
Nikoli nisem volil SDS-a (na teh volitvah sem volil Demokrate, na prejšnjih Resni.co, na predprejšnjih ReSET) in sem cepljen proti vsemu razen proti gripi in proti koroni se ne cepim. In za ene je to že dovolj, da me označijo za antivaxxerja. Toliko samo. Je pa @razor1911 (krepelce, caszafuckoff, Ales78, Ring0Ruin, one-half) plačanec s strani levih strank in označuje vse, kateri ne volimo leve stranke, da smo SDS volivci. Toliko samo.
Je pa @razor1911 (krepelce, caszafuckoff, Ales78, Ring0Ruin, one-half) največji trol na Slo-tech in nihče nima več (uporabniških) računov od njega. 100+ računov ima @razor1911 (krepelce, caszafuckoff, Ales78, Ring0Ruin, one-half) in je že 20+ let aktiven na tem portalu.
In v bodoče bom vodil vse njegove račune in jih dopisoval in lepil v komentarje, da se ga bo lažje čez par let preko AI preverjalo...
Je pa @razor1911 (krepelce, caszafuckoff, Ales78, Ring0Ruin, one-half) največji trol na Slo-tech in nihče nima več (uporabniških) računov od njega. 100+ računov ima @razor1911 (krepelce, caszafuckoff, Ales78, Ring0Ruin, one-half) in je že 20+ let aktiven na tem portalu.
In v bodoče bom vodil vse njegove račune in jih dopisoval in lepil v komentarje, da se ga bo lažje čez par let preko AI preverjalo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kamiKaZaA ()

Seveda nisi dragi SDSovec. Saj vsa tvoja sockpupet konkurenca tudi vedno prvič voli za
SDS oz. bo naslednjič prvič. Še to povej, da greš raje na izlet kot volit...
SDS oz. bo naslednjič prvič. Še to povej, da greš raje na izlet kot volit...
Še to povej, da greš raje na izlet kot volit...![]()
Že večkrat si dokazal, da imaš težave s funkcionalno pismenostjo in da si zabit. Tudi tokrat si samo potrdil, ker sem malo višje zapisal, da sem bil na zadnjih treh volitvah, pa si prezabit, da bi to razbral iz mojega vpisa:
Nikoli nisem volil SDS-a (na teh volitvah sem volil Demokrate, na prejšnjih Resni.co, na predprejšnjih ReSET)

Še to povej, da greš raje na izlet kot volit...![]()
Že večkrat si dokazal, da imaš težave s funkcionalno pismenostjo in da si zabit. Tudi tokrat si samo potrdil, ker sem malo višje zapisal, da sem bil na zadnjih treh volitvah, pa si prezabit, da bi to razbral iz mojega vpisa:
Nikoli nisem volil SDS-a (na teh volitvah sem volil Demokrate, na prejšnjih Resni.co, na predprejšnjih ReSET)
Veš, verjetnost, da bi si dva butca na forumu posortirala seznam nickov, ki ga rad
navajaš je 16,67%. Ko pa daš v vse skupaj še nekaj izmišljenih nickov iz seznama vseh
prijavljenih... no ja, jaz bi šel na tvojem mestu raje loto igrat.
Torej dragi firesnake, pojdi raje sezname sestavljat, svoj OCD raje koristno uporabi,
kot pa da lažeš o očitnem
Zdaj se pa ne bom več bockal s tabo, je bilo že videno, da imaš tako kot Firesnake ali kot
Kamikaza obupen karakter in je pribljižno kot bi se pregovarjal z 5 letnim razvajenim pamžom.
Zgodovina sprememb…
@razor1911 (krepelce, caszafuckoff, Ales78, Ring0Ruin, one-half)
Zanimivo je samo, da ti vse to kar druge obtožuješ ravno počneš.
- imaš 100+ profilov s katerimi v isti temi pišeš in sam sebe tapkaš po rami,
- diskreditacija drugih. Za vsakega, ko ti zmanjaka argumentov, ga začneš diksreditirat in označevat za FireSnake-a in želiš s temi lažmi (diskreditacijami) prepričat ostale, da vsak, ki tebi ni pogodu je en profil (FireSnake), medtem, ko si ravno ti tisti, kateri piše v isti temi z večimi različnimi profili.
- druge označuješ in mečeš v isti koš in sicer da so vsi SDS troli, dejansko pa je potrjeno da si ti levakarski trol, kateri cele dnevi visi na Slo-tech. Komentarje imaš zapisane ob 2h zjutraj, ob 4h, 6h, 8h, 10h, 15h, 19h, 22h. Dejansko spadaš med tiste, kateri preživijo več kot polovico svojega dnevnega čas na Slo-tech.
Zanimivo je samo, da ti vse to kar druge obtožuješ ravno počneš.
- imaš 100+ profilov s katerimi v isti temi pišeš in sam sebe tapkaš po rami,
- diskreditacija drugih. Za vsakega, ko ti zmanjaka argumentov, ga začneš diksreditirat in označevat za FireSnake-a in želiš s temi lažmi (diskreditacijami) prepričat ostale, da vsak, ki tebi ni pogodu je en profil (FireSnake), medtem, ko si ravno ti tisti, kateri piše v isti temi z večimi različnimi profili.
- druge označuješ in mečeš v isti koš in sicer da so vsi SDS troli, dejansko pa je potrjeno da si ti levakarski trol, kateri cele dnevi visi na Slo-tech. Komentarje imaš zapisane ob 2h zjutraj, ob 4h, 6h, 8h, 10h, 15h, 19h, 22h. Dejansko spadaš med tiste, kateri preživijo več kot polovico svojega dnevnega čas na Slo-tech.
Malidelničar ::
Po vsej tej dolgi debati, kaj se bo torej zgodilo z RTV-jem?
Arriba escuadras a vencer. Que en Espana empieza a amanecer.

Malidelničar je izjavil:
Po vsej tej dolgi debati, kaj se bo torej zgodilo z RTV-jem?
Nič posebnega, SDS bo probal na tak ali drugačen način vsiliti vanj čimveč svojih
podanikov, število zaposlenih bo še naraslo, do volitev pa bodo plasirali SDSov fake
news. Potem bo naslednja vlada spet odstranila SDSovo zalego in cikel se bo ponovil.
Vsaj dokler bodo ljudje tako butasti, da bodo volili SDS oz. se janezek ne stegne.
Saj enako kot na vseh ostalih področjih, karkoli naredi druga stranka kot korak naprej,
potem v svojem mandatu SDS uniči in tako stopica Slovenija skoraj na mestu, razen
kadar SDS izgubi 2 mandata. Takrat se premaknemo malo naprej.
Boljše vprašanje pa je, kako bo SDS še bolj uničil državno zdravstvo za korist zasebnikov.
Ali pa bolj lahkotno vprašanje, kdaj bodo prišli kmetje štrajkat v Ljubljano, zaradi
visokih cen goriva.
Ali še eno zanimivo, bo SDS razmetavala davkoplačevalski denar za saniranje posledic
suše, namesto, da bi znižala obremenitev plač?
Zgodovina sprememb…
Zakaj bi SDS uničil svoj zeljnik?
Da bodo dohtarji uničevali svoje plače je naivno pričakovanje
Da bodo dohtarji uničevali svoje plače je naivno pričakovanje

Zakaj bi SDS uničil svoj zeljnik?
Zato ker so to obljubili. Znižanje davkov in odstranjevanje prisesnikov na državne jasli.
S kulturo so že začeli, ampak to je pljunek v morje, da vidimo ali mislijo resno in bodo kmetom lepo
pokazali pravi naslov. Zavarovalnice, katerih delnice si SDS veljaki lastijo.
Zgodovina sprememb…
Znižanje davkov za svoje, ne za druge
Zamenjava* prisesnikov na državne jasli.
odstranjevanje prisesnikov na državne jasli.

Znižanje davkov za svoje, ne za druge
odstranjevanje prisesnikov na državne jasli.
To tudi jaz mislim, ampak štumflutke trdijo drugače. Pa da vidimo, kaj se bo zgodilo.
Zaenkrat nobene davčne olajšave za navadne ljudi še ni na vidiku, samo miljardno
luknjo so hoteli narediti v proračun, za najbolj bogate, pa bo padlo na referendumu.
In še vedno se čudim, zakaj kmetov še ni v Ljubljano zaradi visokih cen goriv. Tukaj
ima SDS še najlažje delo, ker so s Petrolom v španoviji, bi zlahka lahko znižali cene,
pa jih očitno nočejo in jim je več do Petrolovih zaslužkov kot lastnih volilcev - kmetov.
Zgodovina sprememb…
BuDi79 ::

In še vedno se čudim, zakaj kmetov še ni v Ljubljano zaradi visokih cen goriv. TukajZa kolk?
ima SDS še najlažje delo, ker so s Petrolom v španoviji, bi zlahka lahko znižali cene,
pa jih očitno nočejo in jim je več do Petrolovih zaslužkov kot lastnih volilcev - kmetov.
Za toliko kolikor so jo navili kot plačilo Petrolu za nedostavljanje goriva pred volitvami.
Zgodovina sprememb…
Zaenkrat nobene davčne olajšave za navadne ljudi še ni na vidiku, samo miljardno
Nobenbega novega davka še nismo dobili.
Super so!
Če bi imeli golobarje bi fasali že 5 novih davkov.
Zato, da bi se fojtralo takele.

kriptobog ::
Super so!
Za bruhat. Taka društva so za prepovedat.

Super so!
Ja, imaš srečo, če bo njihov interventni zakon padel na referendumu, ker sicer boš
iz svojega žepa pokrival tisto miljardo luknje v državnem proračunu. Davek na brade in na
število oken mi pride na misel, pa še kaj.
Sicer spet lažeš, v prve pol leta golobovi vladi ni uspelo narediti ničesar, kaj šele sprejemat
davkov, ker je SDS ves čas nagajal.
Zgodovina sprememb…
feryz ::
Saj jim je tudi Janez nakazoval denar v prejšnjem življenju. Koronsko obdobje.
Torej? Mislite da jim ga zdaj ne bo?
Torej? Mislite da jim ga zdaj ne bo?
Sicer spet lažeš, v prve pol leta golobovi vladi ni uspelo narediti ničesar, kaj šele sprejemat
davkov, ker je SDS ves čas nagajal.
Drugim praviš, da delajo to , kar počneš ti: lažeš.
Zakaj?
golobji hunti ni nagajal nihče razen sami sebi. Devet mesecev so se vrteli v krogu, da so sestavili vlado.
Podajam vir. Veš, to je nekaj, kar je tebi neznanka.
Ko je bilo pa to govoto pa napaka na napako. Pa izgovori češ, kako se zmotijo a se učijo.
In samo još što nije. Vmes so nam pa vsi zavidali.
Hočeš vire še za to?
Nimamo vsi spomina zlate ribice, veš? zato nehaj lagati, ker ni higiensko.
Da plešasti ni naredil nič, ni res: če ne drugega je ukinil idiotijo, ki si jo je namislila gabrova (prehranske "smernice").
Sneli smo različne zastave. Da se sploh ve v kateri državi smo. In to je več, kot je pernati spravil skupaj v štirih letih.
Pa nobenega novega davka. Si lahko misliš? NORO!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
aytim ::
Sej zdej, ko bodo volitve in Bo janša končno prevzel krmilo, bo bolje!
Majkemi!
Izraelski felahi.
Cocksuckerji.
Njihovi oboževalci.
Sam vrh tortice.
Smetana in pika na i.
Majkemi!
Da se sploh ve v kateri državi sm
Izraelski felahi.
Cocksuckerji.
Njihovi oboževalci.
Sam vrh tortice.
Smetana in pika na i.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: aytim ()
harmonkar9 ::
golobji hunti ni nagajal nihče razen sami sebi. Devet mesecev so se vrteli v krogu, da so sestavili vlado.
Podajam vir. Veš, to je nekaj, kar je tebi neznanka.
+1. Gospod Janša res nima nič pri tem, da je pernati vlado sestavljal 9 mesecev, sam sebi je pernati referendum o tem stisnil vmes.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()