» »

RTV prispevek

RTV prispevek

««
99 / 99
»
»»

Wrop ::

primoz4p je izjavil:

Lahko se bere tudi tako ...
Če Janša zamenja celotno ekipo gre za depolitizacijo in zagotavljanje medijskega pluralizma in učinkovitega uresničevanja pravice do svobode izražanja.
Ne sme pa zamenjati samo posameznike, ker gre v tem primeru za vmešavanje politike ...
Kaj potemtakem sledi?

Sledi trolanje.
Ker je RTV politizirana kot še nikoli, morajo nujno in nemudoma spremeniti zakon in nastaviti nove neodvisne kadre in nadzornike. Starim avtomatsko prenehajo mandati.

harmonkar9 ::

Wrop je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Če Janša zamenja celotno ekipo gre za depolitizacijo in zagotavljanje medijskega pluralizma in učinkovitega uresničevanja pravice do svobode izražanja.
Ne sme pa zamenjati samo posameznike, ker gre v tem primeru za vmešavanje politike ...
Kaj potemtakem sledi?

Sledi trolanje.
Ker je RTV politizirana kot še nikoli, morajo nujno in nemudoma spremeniti zakon in nastaviti nove neodvisne kadre in nadzornike. Starim avtomatsko prenehajo mandati.

Vam levakom je to mogoče trolanje, ker boste naredili vse za diskreditacijo pravih domoljubnih odločitev. Za nas, prave domoljube, je to čista resnica. Nismo se 3 leta s figo v žepu pritoževali nad nevzdržno politično pristransko situacijo na RTV, ampak iskreno z vsem srcem.

Zgodovina sprememb…

primoz4p ::

US je začelo ...

"... Zato je zelo pomembno, da deluje neodvisno od politike. Če to ni zagotovljeno, je zakonodajalec dolžan spremeniti sistem upravljanja in vodenja javnega medija. ..."

Bo Janša tokrat upošteval odločitev US ali pa "ne priznaje ovaj sud"? :P)

lynxslo5 ::

Levičarji naj RTV upravljajo kakor jim paše, samo obvezni prispevek naj ukinejo.
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt

primoz4p je izjavil:

US je začelo ...

"... Zato je zelo pomembno, da deluje neodvisno od politike. Če to ni zagotovljeno, je zakonodajalec dolžan spremeniti sistem upravljanja in vodenja javnega medija. ..."

Bo Janša tokrat upošteval odločitev US ali pa "ne priznaje ovaj sud"? :P)

To pa definitivno drži, nam domoljubom je jasno, da se je USRS leta 2026 prvo spomnilo, da je naloga zakonodajalca, da spreminja zakon o RTV, če se mu ne zdi dober, zato mislim, da bo Gospod Janša to upošteval in prvič po Grimsovem zakonu poskusil spremeniti zakon o RTV. Levaki na US so si sami krivi, kaj pa zakonodajalcu nalagajo spremembe in sprejemanje zakonov.

lynxslo5 je izjavil:

Levičarji naj RTV upravljajo kakor jim paše, samo obvezni prispevek naj ukinejo.

Pa kaj še, to bi vam levakom odgovarjalo. Gospod Janša naj zaenkrat domoljubno upravlja RTV, RTV se pa naj ukine, ko ga bodo spet levaki prevzeli in uničevali, to se mi zdi še najbolj domoljubno in s tem se strinjamo vsi pravi domoljubi:

Utk je izjavil:

Ne, od Janše hočemo da rtv spremeni v novo24tv. Odmeve vodi Možina, v goste za komentiranje opozicije pa naj povabi Tomašiča in 2 župnika. To bi bil nivo današnje rtv.

Zgodovina sprememb…

Utk ::

. V vaških medijih nikogar ne zanima nakladanje nekih mestnih levakov, ki ne znajo ničesar na kratko povedat, ne da bi domoljubi potrebovali 10 slovarjev zraven.

Za razumet Marcela ne rabiš slovarja, ampak lobotomijo.

Wrop je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Kaj potemtakem sledi?

Sledi trolanje.

Če v vodstvu in svetu rtvja ni nobenga, ki bi opozarjal kaj je narobe z rtv, čeprav vsaj 1/3 prebivalstva misli da je marsikaj narobe, ti že to pove da sestava ne odraža volje ljudi. Torej jo treba "uravnotežit".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

mirator ::

Jaz bi rekel, da je sila preprosta zadeva. Nacionalna televizija mora biti politično nevtralna, ne glede kdo vodi vlado. Če to ni, potem ni nacionalna RTV.

nejclp ::

Utk je izjavil:

. V vaških medijih nikogar ne zanima nakladanje nekih mestnih levakov, ki ne znajo ničesar na kratko povedat, ne da bi domoljubi potrebovali 10 slovarjev zraven.

Ti ga verjetno razumeš.

mirator je izjavil:

Jaz bi rekel, da je sila preprosta zadeva. Nacionalna televizija mora biti politično nevtralna, ne glede kdo vodi vlado. Če to ni, potem ni nacionalna RTV.

Ja, in ker to ni, jo ne rabimo več financirat. Ali potem živi ali crkne, me ne briga.

Utk je izjavil:

Zato ga pa pravi domoljubi ne razumemo, za razliko od vas nenormalnih in neumnih levakov, ki iz prve roke veste, kaj v ta namen rabiš.

Utk je izjavil:

Če v vodstvu in svetu rtvja ni nobenga, ki bi opozarjal kaj je narobe z rtv, čeprav vsaj 1/3 prebivalstva misli da je marsikaj narobe, ti že to pove da sestava ne odraža volje ljudi.

Levaki lažejo, da svet redno debatira o tem, kaj je narobe, ampak pozabljajo, da vmes ni nobenega pravega domoljuba po naših domoljubnih kriterijih. Levaki tudi mislijo, da kolikor toliko odraža voljo ljudi, če je zakon potrjen na referendumu, za njih je to dovolj, domoljubi pa vemo, da je treba bolj domoljubno uravnotežiti.

Daj mi link kjer svet debatira o politični ne-nevtralnosti informativnega programa. Ne bom pregledat 20 ur materiala, da bi to našel, pa tudi dvomim da obstaja.
Pa ko si že pri tem, link kjer nekdo iz sveta predlaga zmanjšanje števila zaposlenih (vsaj za tretjino).

Zakon je zelo splošna stvar. V zakonu ni pisalo da bomo potem imeli levo usmerjen informativni program.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Daj mi link kjer svet debatira o politični ne-nevtralnosti informativnega programa. Ne bom pregledat 20 ur materiala, da bi to našel, pa tudi dvomim da obstaja.

Jaz kot pravi domoljub tudi ne rabim gledat, da vem, da ni tega, česar se mi ne ljubi iskat, ker če bi bilo, bi na Novi24, Zanima.me in drugih objektivnih domoljubnih medijih o tem poročali in pohvalili. Jaz samo poročam, kaj levaki po internetu nakladajo o tem, da ta svet bojda dela na sejah.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Zakon je zelo splošna stvar. V zakonu ni pisalo da bomo potem imeli levo usmerjen informativni program.

Pravi domoljubi smo pred referendumom vedeli, da bo tako, saj so nas vsi domoljubni mediji pred referendumom pred tem posvarili. Pa še sami smo opozarjali naokoli na forumu. Levaki pa še danes ne vedo, ker mislijo, da je to nevtralno in depolitizrano, imajo neke čudne nedomoljubne kriterije.

Wrop je izjavil:

primoz4p je izjavil:

Kaj potemtakem sledi?

Sledi trolanje.

Nekdanji ustavni sodnik Jan Zobec je tudi začel trolati ...

Ali lahko na podlagi te odločbe sedanji premier Janez Janša stori enako kot Gibanje Svoboda leta 2022 in v zakonu opredeli "desno" civilno družbo, ki nato za njegov interes odstrani nezaželene na RTV in prevzame vodenje?

"Lahko. Toda to pomeni, da bo vsaka oblast prek 'civilne družbe' odstranila iz tega javnega medija ljudi, ki niso v skladu z njeno voljo. Morala bi se zavedati oba politična pola: ko pišejo zakone, jih pišejo tudi za čas, ko bodo v opoziciji. Enako vsaka sestava ustavnega sodišča piše odločbe, ki bodo podlaga za ravnanje vsake oblasti."

https://info360.si/aktualno/so-dali-ust...

Odlično, gospod Zobec. Je nam domoljubom morda končno skozi domoljubni humor razložil kompleksno dejstvo, da lahko zakonodajalec sprejema zakone na podlagi te odločbe. Pa tudi pred to odločbo (oz. pred to ustavno presojo) jih je lahko (ker drugače pernati ne bi mogel, ko še odločbe ni bilo). Z obvodom "civilne družbe" ali pa kar brez tega in bolj direktno, kot je bilo to že spremenjeno že veliko pred letom 2022.

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

Jaz kot pravi domoljub tudi ne rabim gledat, da vem, da ni tega, česar se mi ne ljubi iskat, ker če bi bilo, bi na Novi24, Zanima.me in drugih objektivnih domoljubnih medijih o tem poročali in pohvalili. Jaz samo poročam, kaj levaki po internetu nakladajo o tem, da ta svet bojda dela na sejah.

Bolje bi bilo če nas bi o tem obvestil sam rtv. Pa nas ni, torej najbrž ne obstaja.

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

Bolje bi bilo če nas bi o tem obvestil sam rtv. Pa nas ni, torej najbrž ne obstaja.

+1. RTVjevci mislijo, da je dovolj, da javnost obveščajo s posnetki celih sej, namesto da bi nam domoljubom poslali posebno domoljubno obvestilo.

Zgodovina sprememb…

Zaključek članka na Nova24TV o odločitvi US.
Model s pravnim žigom ... samo trenutek in bo izvedena depolitizacija ...

To je zelo nevaren precedens, saj odpira vrata temu, da bo vsaka prihodnja oblast z isto logiko lahko posegala v vodstva javnih ustanov in jih menjavala po politični meri. Če je enkrat sprejeto, da je takšna "depodolitizacija" ustavno sprejemljiva, potem je naslednji korak jasen: vsaka vlada bo lahko pod isto krinko čistila "svoje" ljudi in na ključna mesta nastavljala lojalne kadre. Prav to je bistvo problema pri Golobovi RTV-noveli -- ne gre več za izjemo, ampak za model, ki ga je zdaj dobil tudi pravni žig.
https://nova24tv.si/nevaren-precedens-u...

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

+1. RTVjevci mislijo, da je dovolj, da javnost obveščajo s posnetki celih sej, namesto da bi nam domoljubom poslali posebno domoljubno obvestilo.

Lahko bi dali še linke na zasedanja parlamenta in združenih narodov, ne pa da delajo neke levakarske povzetke.

primoz4p je izjavil:

Zaključek članka na Nova24TV o odločitvi US.
Model s pravnim žigom ... samo trenutek in bo izvedena depolitizacija ...

To je zelo nevaren precedens, saj odpira vrata temu, da bo vsaka prihodnja oblast z isto logiko lahko posegala v vodstva javnih ustanov in jih menjavala po politični meri. Če je enkrat sprejeto, da je takšna "depodolitizacija" ustavno sprejemljiva, potem je naslednji korak jasen: vsaka vlada bo lahko pod isto krinko čistila "svoje" ljudi in na ključna mesta nastavljala lojalne kadre. Prav to je bistvo problema pri Golobovi RTV-noveli -- ne gre več za izjemo, ampak za model, ki ga je zdaj dobil tudi pravni žig.
https://nova24tv.si/nevaren-precedens-u...

Kot pravi domoljub rahlo dvomim, da je ta precedens trenutno res nevaren, ko je trenutna vlada domoljubna in ga lahko uporabi za domoljubno uravnoteženje in dvig kvalitete RTV. Nevaren bo postal šele, ko levaki ponovno prevzamejo oblast, takrat bodo verjetno RTV spet naredili tako skrajno levičarsko, kot je danes, in to je tista res nevarna stvar.

Zgodovina sprememb…

blackbfm ::

pravi domoljubi niso prisegal hitlerju

razor1911 ::

blackbfm je izjavil:

Odvisno, če vprašaš nova24tv, ti bodo radi povedali, da bi radi naredili to deželo spet Madžarsko.

In domoljubi jih radi pogosto citirajo, čeprav vsi vedo, da gre za SDSov in Orbanov propagandni pamflet.

Komu pa, Stalinu?

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Utk je izjavil:

Lahko bi dali še linke na zasedanja parlamenta in združenih narodov, ne pa da delajo neke levakarske povzetke.

Levaki lažejo, da RTVjevci to tudi objavljajo. Zakaj bi si pa pravi domoljub želel še levakarske povzetke sej sveta RTV, pa ne vem, saj jim noben pravi domoljub ne more zaupati, ker v povzetkih še bolj lažejo kot sicer. Seveda se pa najde tudi to, RTV levaki ne zamudijo nobene priložnosti za zavajanje nas domoljubov.

blackbfm je izjavil:

Drži, pravi domoljubi niso nikoli prisegali Hitlerju, ampak sami sebi, da se bodo skupaj z nemškimi zavezniki oz. nadrejenimi borili proti komunističnim banditom. Mogoče je bil samo Hitlerjev rojstni dan, zraven pa Hitlerja ni bilo, tako da lahko levaki nehate z zavajanjem.

sej pravim da domoljubi niso prisegal hitlerju.. izdajalci domosranci pa so imeli nemške zaveznike in nadrejene

fikus_ ::

mirator je izjavil:

+ Da vzpodbuja zdravo nacionalno zavest, da beleži tradicje v SLO, da se ohranijo, ....
Tretji spolitizirani program je pa čisto nepotreben.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

driftwood ::

blackbfm je izjavil:

sej pravim da domoljubi niso prisegal hitlerju.. izdajalci domosranci pa so imeli nemške zaveznike in nadrejene

domobranci so prisegali hitlerju, komunisti pa stalinu. dve strani enega kovanca, ker med hitlerjem in stalinom ni nobene razlike.

je razlika, svastikarji so me hotli zaklat

Statistično je bolj verjetno da si najebal s strani komunistov.

Da ne govorimo o tem da so Nemci svoje dolge poravnali v 20 letih, komunisti pa šele v 21. stoletju. Še to ne ravno vseh.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Statistično je bolj verjetno da si najebal s strani komunistov.

+1. Žal pa levaki na veliko lažejo po internetu

kdo je v Sloveniji pobil največ ljudi med 2. svetovno vojno?

Glede na uradne in znanstveno potrjene podatke Inštituta za novejšo zgodovino (INZ), ki vodi nacionalni popis žrtev, je največ smrti med ljudmi na območju Slovenije med drugo svetovno vojne in neposredno po njej povzročil nemški okupator

Opraviti bo treba tudi veliko domoljubnega uravnoteževanja pri umetni inteligenci, ne samo na RTV.

Ugotovljenih imamo več kot 23.000 civilnih žrtev.

več kot 14.000 pa po vojni. Med zadnjimi so večinoma umrli v povojnih pobojih,

https://www.rtvslo.si/slovenija/prvi-pr...

Poročila na rtv gleda cca 5% ljudi. Kdo lahko reče da so te oddaje nujne za informiranost itd? Očitno niso, če 95% ljudi preživi brez njih. Danes je najbrž samo še slabše.

Ukinit.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Ugotovljenih imamo več kot 23.000 civilnih žrtev.

več kot 14.000 pa po vojni. Med zadnjimi so večinoma umrli v povojnih pobojih,

https://www.rtvslo.si/slovenija/prvi-pr...

Ja, saj ravno te levakarske RTV laži povzema potem UI. Piše tudi:

Največ žrtev je povzročil nemški okupator, več kot 31.700.

Mene zanimajo civilisti. Tisti izven bojev.
Moja dva sta bila oba v partizanih, in noben komunist. En je rekel da dokler so bili Italijani, se je nekako preživelo. Boni za hrano, policija, nek red. Ko so prišli partizani v neko vas, so pobrali vso hrano in fante, in šli naprej, vas pa ostala brez hrane in v kaosu.

Sicer je pa to offtopic.

Če ostanemo na rtv. Ne samo da je rtv slabo depolitizirana, a res ne najdejo boljših levih voditeljev? Ne da gledam, razen posmehovanj na Xu, ampak Bonča in Gobec res zgledata kot dva cepca, ki ne znata vprašat drugega kot je na listu napisanega, niti ne razumeta kaj gost odgovarja.

Utk je izjavil:

Na teh statistikah nekaj močno smrdi, kateri pravi domoljub bo pa verjel, da je kvalitetna domoljubno uravnotežena oddaja Arena imela nižjo gledaonst od Marcela in Studia city?

Utk je izjavil:

Mene zanimajo civilisti. Tisti izven bojev.

Levake pa zanimajo vsi Slovenci, ne samo domoljubno ubogljivi.

Utk je izjavil:

Moja dva sta bila oba v partizanih, in noben komunist. En je rekel da dokler so bili Italijani, se je nekako preživelo. Boni za hrano, policija, nek red. Ko so prišli partizani v neko vas, so pobrali vso hrano in fante, in šli naprej, vas pa ostala brez hrane in v kaosu.

Tudi glede tega levaki lažejo po internetu

kdo je pokradel med 2. SV največ živine?

Med drugi svetovni vojni so na slovenskem ozemlju največ živine zaplenile nemške okupacijske oblasti, takoj za njimi pa italijanska vojska in partizanska gibanja.

In levaki seveda ne povedo, da so Italijani in Nemci zaplenili organizirano in redoljubno, partizani pa čisto brez reda.

Zgodovina sprememb…

scipascapa ::

Še vedno se daje skoraj 100 mio letno v to greznico?

Utk je izjavil:

Ne da gledam, razen posmehovanj na Xu, ampak Bonča in Gobec res zgledata kot dva cepca, ki ne znata vprašat drugega kot je na listu napisanega, niti ne razumeta kaj gost odgovarja.

Jaz tudi ne gledam, pa noben pravi domoljub tudi ne, samo levaki nam na Xu vsiljujejo te domoljubno kurirane RTV izseke

Utk je izjavil:

Ukinit.

Pravi domoljubi vemo, da med trenutno odlično domoljubno vlado ni pravi čas za ukinitev, ampak želimo:

Utk je izjavil:

Ne, od Janše hočemo da rtv spremeni v novo24tv. Odmeve vodi Možina, v goste za komentiranje opozicije pa naj povabi Tomašiča in 2 župnika.

Ukinili bomo takrat, ko jo bodo levaki prevzeli nazaj in začeli spet uničevat.

Komunisti so tako rekli, so it must be true.

Domuljupi ne gledajo rtv, pika. Zakaj bi gledali neko areno?

za domoglupe mas noro24

Dimnik ::

Zanimivo....novo tv najbolj spominjate, reklamirate levaki..pa tudi kaj poročajo najbolj veste:))

ja, tist je prime example podna
««
99 / 99
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RTV prispevek za (praktično) vse (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Sedem umetnosti
21465145 (36492) Mato989

Kaj počne 2300 ljudi na RTV? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
566136253 (126162) Wrop
»

Zakaj je treba plačevati RTV prispevek? (strani: 1 2 )

8132945 (29855) GenZNPC
»

Peticija za ukinitev RTV prispevka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14748022 (43405) radmannsdorf
»

RTV naročnina (strani: 1 2 3 )

10337120 (31715) St235

Več podobnih tem