Forum » Loža » RTV prispevek
RTV prispevek
FireSnake ::
Opazujete kako so se diskreditacije mene nadaljevale.
Oprosti, ampak ti diskreditiraš sam sebe, aleš78.
Navadi se, da za svoje trditve podaš kredibilne vire.
Potem pa ne bo nobenih težav.
Veš, trust me bro vir je bolj tako, tako.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

razor1911 ::
Da se prepričate, kako se SDSovi propagandisti na forumu lazejo, si preberite tole (sem si shranil
kot pdf, ker grem stavit, da bo ta uradna stran izginila):
https://slo-tech.com/forum/t588563/p883...
Tule imate pa lepo razlago kako in zakaj, opazili pa boste tudi, da sem pravilno napovedal, da
se bodo začeli ad-hominemi in bodo poizkušali očrnit mene, če si že dokazov ne morejo izmislit:
Vmes se je izkazalo, da k ostalim fake računom, ki izvajajo astroturfing in sockpuppeting na slo-techu,
spada tudi delavec44.
Klasika, ko SDSovec rabi argument se zlaže. Če ima pa na zalogi na desetine lažnih računov,
pa še podkrepi svojo laž z drugimi lažnimi računi.
Opazujete kako so se diskreditacije mene in ad-homenimi name nadaljevali od takrat, kljub
temu, da sem dokazal, da je SDS največji zaposlovalec v javni sektor. Zdaj niso več pomembni
argumenti, ampak, da se me utiša.
Toliko o tem, kakšno vlado ste volili in kako udbaški pristop ima SDS in njegovi podaniki. Kar
se Janezek nauči, to Janezek zna.
kot pdf, ker grem stavit, da bo ta uradna stran izginila):
Tule imate pa lepo razlago kako in zakaj, opazili pa boste tudi, da sem pravilno napovedal, da
se bodo začeli ad-hominemi in bodo poizkušali očrnit mene, če si že dokazov ne morejo izmislit:
Vmes se je izkazalo, da k ostalim fake računom, ki izvajajo astroturfing in sockpuppeting na slo-techu,
spada tudi delavec44.
Klasika, ko SDSovec rabi argument se zlaže. Če ima pa na zalogi na desetine lažnih računov,
pa še podkrepi svojo laž z drugimi lažnimi računi.
Opazujete kako so se diskreditacije mene in ad-homenimi name nadaljevali od takrat, kljub
temu, da sem dokazal, da je SDS največji zaposlovalec v javni sektor. Zdaj niso več pomembni
argumenti, ampak, da se me utiša.
Toliko o tem, kakšno vlado ste volili in kako udbaški pristop ima SDS in njegovi podaniki. Kar
se Janezek nauči, to Janezek zna.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()
enavlaka ::
ST je postal forum botov in plačanih propagandistov, kateri naredijo 90% prometa.
Niso samo SDS'sovski tukaj.
Če jih moderatorji ne brišejo in bannajo pa je zato, ker so tudi ti na plačilni listi.
Nekako so že našli način, da vplivajo na dialog.
Na redditu veselo brišejo, če kaj rečeš čez našo mafijo.
RTV pa je tudi nabit s vohuni, ki zbrišejo vse proti rusiji
Niso samo SDS'sovski tukaj.
Če jih moderatorji ne brišejo in bannajo pa je zato, ker so tudi ti na plačilni listi.
Nekako so že našli način, da vplivajo na dialog.
Na redditu veselo brišejo, če kaj rečeš čez našo mafijo.
RTV pa je tudi nabit s vohuni, ki zbrišejo vse proti rusiji
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enavlaka ()
Jaz primoz4p verjamem. Lepo da je poiskal dokaze.
Golob je aktivno delal kontra vitki JU. Poleg tega, da je ni zmanjšal, jim je še plače dvignil konkretno. Najbolj seveda sebi in kolegom.
Ne moreš reči, da ni delal za vitko. Je delal za vitko! Gospodarstvo.
Graf, ki so ga drugi objavili, to tudi dokazuje.
ST je postal
Tega pa ne morem verjeti.
Tole, po moje, ne drži (pa čeprav mogoče včasih res tako zgleda).
anoq ::
Malo je smešno, da na tehnološkem formu kot je ta, se ne zna uporabljat AI orodja za prepoznavanje botov kot sta npr. delavec44 in nejc_nejc 
A bomo kaj že posodobli tale ST na sodobne standarde?
A bomo kaj že posodobli tale ST na sodobne standarde?
delavec44 ::
Ti si en bot. Kakšne idiotizme moram poslušati tu gor, jao.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
anoq ::
U sem te pa hitro triggnu bot, si potrdu v slabe 3 min. 
Bo treba nov račun narest Janezov bot. Je preveč očitno, da po cele dneve in noči prežiš na ST in malenkost prehitro komentiraš.
Samo ne tistega od nejc_nejc ta je tud že kompromitiran
Bo treba nov račun narest Janezov bot. Je preveč očitno, da po cele dneve in noči prežiš na ST in malenkost prehitro komentiraš.
Samo ne tistega od nejc_nejc ta je tud že kompromitiran

razor1911 ::
U sem te pa hitro triggnu bot, si potrdu v slabe 3 min.
Bo treba nov račun narest Janezov bot.
Sockpuppet je boljši izraz, bot bi sugeriral program, ki avtomatsko odgovarja, tukaj
pa gre za barabo z desetinami accountov iz katerih odgovarja ista ali celo nekaj
fizičnih oseb.
In ne rabi novih accountov, jim ima na kupe, prvi so bili kreirani že po 20 let nazaj
in jih je pridno polnil z objavami (se jih pa da lepo prepoznati, če si človek vzame
čas, moderacija bi z malo kodiranja in dostopom do baze zlahka počistila, verjetno bi
bilo dovolj, da od vseh uporabnikov zahteva, da ponovno overijo email, kar zlahka
dosežejo z randomizacijo gesel).
Tudi sicer je sockpuppet lepo opisujoč izraz, mogoče celo izraz kot "štumflutka" ni švoh:
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()