Forum » Pomoč in nasveti » Samsung galaxy s3 signal- problem
Samsung galaxy s3 signal- problem
PriesteR ::
Pozdravljeni,
Imam samsunga s3 19305 in imam problem z signalom, po tem ko sem zamenjal ekran oz. sprednjo steklo. sedaj telefon nekaj časa normalno dela, kasneje pa kar nelovi signala. Imam recimo polno signala ko pa želim koga poklicati napiše "Ni registrerano v omrežju".
telefon sm dal nazaj na tovarniške nastavitve a nepomaga.
mogoča kakšna rešitev? na mobitelu so ocenili škodo na 497 e :D
telefon drugače dela normalno in brez problemov.
Lp Daniel
Imam samsunga s3 19305 in imam problem z signalom, po tem ko sem zamenjal ekran oz. sprednjo steklo. sedaj telefon nekaj časa normalno dela, kasneje pa kar nelovi signala. Imam recimo polno signala ko pa želim koga poklicati napiše "Ni registrerano v omrežju".
telefon sm dal nazaj na tovarniške nastavitve a nepomaga.
mogoča kakšna rešitev? na mobitelu so ocenili škodo na 497 e :D
telefon drugače dela normalno in brez problemov.
Lp Daniel
sem odnesel na servis v vnm (farmel) pa neznajo popravit. ne prodajam. verjetno premalo dobil za njega, kolko ponudiš?
nevem kaj je narobe, zato sprašujem kako bi lahko rešil. signal je ampak recimo ko se pogovarjam me ne slišijo ali pa me prekinja. občasno dela uredu.
LojzePek ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi antena za zunanjo uporabo - avtodomOddelek: Omrežja in internet | 1625 (1487) | shadeT |
» | GSM RepetitorOddelek: Mobilne tehnologije | 10129 (3049) | Cervantes |
» | Wlan antenaOddelek: Omrežja in internet | 991 (809) | Spajky |
» | Death grip na Verizonovemu iPhonu ni odpravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 20840 (19219) | Bor H |
» | Lidl in vračilo blagaOddelek: Loža | 2617 (1930) | Sims |