Forum » Hlajenje in modifikacije » Hardcano 8 fan controler
Hardcano 8 fan controler
mlakar ::
Pozdravljni!
Kakšen se vam zdi omenjen kontroler za ventilatorje, v Mlacomu stane 6000sit, a se še kje dobi kej podobnega in kakšne mate kej izkušnje!
HVALA
LP
Kakšen se vam zdi omenjen kontroler za ventilatorje, v Mlacomu stane 6000sit, a se še kje dobi kej podobnega in kakšne mate kej izkušnje!
HVALA
LP
Yacksy ::
Vem da je že zguljeno, a nisi razmišljal o tem, da bi ga naredil sam. Te bo še najceneje prišlo, pa čist na eazy je.
Sj bi ful rt doma naredu pa se mi neda, pa še na štromarskem področju sm bl švoh . A se se to v sloveniji kej dobi a sam to k je v Mlacomu! A ma kdo mogoče Hardcana8 doma, da mi mal pove če je ql?
HVALA
LP
HVALA
LP
smirnof ::
mene tud tole zanima
dejte povedat če se da kje v sloveniji dobit kej cenejšga od tega hardcana za 6k
dejte povedat če se da kje v sloveniji dobit kej cenejšga od tega hardcana za 6k
smirnof ::
zakaj so tle na forumu tolk "zadržani" glede hardcanotov!
Nikol nobeni pametnih odgovorov
Nikol nobeni pametnih odgovorov
Ja full se bi rad usm zahvalu za pomoč, še posebi pa tistim k majo to stvarco doma,ali kateri kaj več vejo o njej, pa se jim tega neda napisat! Če je pa res še kdo, ki kaj ve o tej stvari naj prosim napiše!
Ma ne sj drugač nebi tolk spašvov če nebi mel proračuna omejenga, tko mi je pa škoda stran vršt 6 jurju!
Ej hvala vsem!
LP
Ma ne sj drugač nebi tolk spašvov če nebi mel proračuna omejenga, tko mi je pa škoda stran vršt 6 jurju!
Ej hvala vsem!
LP
kolikor jaz vem se da priklopiti gor vse ventilatorj, saj pomoje , nevem pa točno, kako je pa z ventilatorjem na matični plošči (imam Gigabytevo plato), ali se ta ventilator lahko priklopi, ali je sploh priporočljivo?
Koko je pa z ventilatorjem v napajalniku(340W)? Ali se ga da kaj utišati, ker je precej glasen! Recimo da se ga zveže na fancontroler???
Hvala za pomoč!
LP
Koko je pa z ventilatorjem v napajalniku(340W)? Ali se ga da kaj utišati, ker je precej glasen! Recimo da se ga zveže na fancontroler???
Hvala za pomoč!
LP
lepo pozdravljeni!
danes sm končno vMlacomu nabavu Hardcano 8, zadeva je odlična, enostavna za namestitev, povh tega pa še odlično izgleda v mojem modrem chifteku! Moti me samo to, da se ventilatorjev neda dokonca ugasniti, tko da sem dal umes dva uporčka in se zadevca ustavi .
Priporočam vsem ki želite mirno spati
LP
danes sm končno vMlacomu nabavu Hardcano 8, zadeva je odlična, enostavna za namestitev, povh tega pa še odlično izgleda v mojem modrem chifteku! Moti me samo to, da se ventilatorjev neda dokonca ugasniti, tko da sem dal umes dva uporčka in se zadevca ustavi .
Priporočam vsem ki želite mirno spati
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vezava trimerja v sunbeamou fancontrolerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 988 (865) | mloncar |
» | Kje v Sloveniji dobiti SK-7Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2835 (1960) | profii |
» | Hlajenje z zalman ventilatorji...Oddelek: Strojna oprema | 1460 (1268) | frenk |
» | Dva nadzorovalnika ventilatorjevOddelek: Novice / Modifikacije | 1916 (1916) | Vommy |
» | Thermaltake Hardcano 8 VROddelek: Novice / Modifikacije | 2219 (2219) | pele-on |