» »

Assetto Corsa

Assetto Corsa

««
7 / 14
»»

m0LN4r ::

Developerji so kr pridni in popravljajo konkretno zadeve, upam da bo tudi tako ostalo in se bo špil izpopolnjeval:
Update v1.0.2:

Fixed wrong impact speed calculation for car to car contact resulting in too much damage
Fixed possible wrong grain calculations when tyre has no load
Fixed car bottom not colliding with road
Fixed bottom collision box for Mercedes SLS GT3, Lotus Evora GX and GTC, Ferrari 312T, Pagani Huayra
Fixed wrong camber for remote cars on multiplayer
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Blinder ::

fiat 500 v ac ima... throttle release oversteer. Brez gasa drsi zadaj. Alfa giulietta pa kar understeera. So tudi v realnosti tako velike razlike med njima ali pa med različnimi avtomobili?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

PrimozR ::

Za julko ne vem, ima sicer daljšo medosno, ki avto nekoliko stabilizira. Ampak za Grande Punto, ki je že daljši od 500, lahko potrdim, da je precej tail happy. Ravno pred dnevi mi je na enem dolgem off camber ovinku začel understeerati (4. podenšus, nekih 100, 110 kph, v klanec), ker je nekdo šel nasproti sem spustil gas in mi je lepo pomedlo rit (ni bilo treba ravno kontrati, ampak je pa šel volan nekje na sredino, torej 'naravnost' :).

500 ima sicer sestra, a je 70 konjski pa nisem ga vozil pretirano veliko, da bi lahko probaval obnašanje. Je pa glede na obliko, zadnja os popolnoma zadaj, brez kake karoserije nad njimi, precej logično, da je velik del teže spredaj, več kot pri običajnem hatchu. To bi ga naredilo zelo tail happy na lift-offu.

Julka bi tudi morala pod črto, ker načeloma vsi avti zdrsnejo zadaj, ko spustiš gas, ker se teža prenese naprej, zadnjo os razbremeni. Bi rekel, da je bilo nadaljevanje understeera posledica groznega understeeranja prej (da se je samo zmanjšal, ne izničil), morda nekaj setupa in posledica drugih situacij. Kar sem jo vozil na Magione v sklopu kariere se MOČNO pozna, ko spustiš gas in tapneš bremzo, avto zelo rad zavije v ovinek (torej je zadnji del bolj prost).

Aja, a se kaj ve kdaj pride Nordschleife?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: PrimozR ()

Seljak ::

Imel sem poln kufer njegovega bahanja kako je dober,da njemu ne morem konkurirati in,da me ziher lahko premaga. Pa sem rekel: "Prav,pa dajva po šlajfi z GT2 dirkalniki. Malce sem imel treme,ker že dolgo nisem tekmoval,ampak na koncu sem mu dal vedeti,da še znam ;)

PrimozR ::

Njegovega?

Tole je Snoopyjev Ring?

A ma AC slučajno samo eno animacijo za prestavljanje? :D

Seljak ::

Njegovega: AC publik server,kar nekdo,ki je nabijal kako je dober(ne vem imena,če to misliš).
Dirkališče: Ja,to je Snoopy-jev ring
Animacija: Ne,ima tri animacije: Ena za šifterje ob volanu,druga je ta z posnetka in tretja je za navaden H menjalnik. Več jih ne potrebuje,ker četrte variante menda še niso iznajšli.

PrimozR ::

To že, za različne menjalnike, sam če pogledaš roka vedno porine ročico, torej prestavi v nižjo. Tudi ko pospešuješ ;)

Seljak ::

Aja :D Ja to je res,ampak itak ko furam tega ne vidim,ker imam samo pogled volana in se njegove roke ne vidijo,ker me to moti. Včasih si še volan odstranim,da se vidi samo konzola z števci.

Seljak ::



Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Seljak ()

Seljak ::

Se oproščam za dva enaka posnetka. Nekaj me zeza,sedaj pa ne morem popraviti,ker mi ne da možnosti.

Seljak ::

Včeraj sva z kolegom malce preganjala čas na šlajfi.

Sriple Tix ::

Na virtualhillclimb.com počasi prehajamo iz prazgodovinskega rFactorja na modernejšo Assetto Corso. Čeprav mi špil na normalnih pistah nič kaj ne diši in imam o vsem skupaj svoje mnenje, se na gorskih dirkah s super izenačevalnim sistemom ne/uporabe sklopke pokaže v povsem drugačni luči. Tole je s testnega serverja, ki ni zakodiran in ga lahko vsakdo preizkusi, lahko pa se tudi prijavi za tekmovanje.

b3D_950 ::

Kakšne volan uporabljate? Mislm nekaj nabavit pa ne vem kaj je najboljš glede na ceno.
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Seljak ::

Sam trenutno uporabljam Logitech G27 in sem zelo zadovoljen.
Glede na ceno in kvaliteto lahko izbiraš med Logitech Driving Force GT(DFGT) in Logitech G27 . Prvi je cenovno ugoden,ima 900° obračalni kot volana,dober FFB in zelo priporočam nakup za začetnike. Slaba lastnost je le,da nima H menjalnika in sklopke.
Logitech G27 je zelo dobra izbira glede na denar in kvaliteto ter kaj volan ponuja. Ima H menjalnik,velika kovinska ob volanska uhlja za prestavljanje(Paddle shifters),v usnje oblečen volan,ki je prav tako 900° in kar je super,paket vsebuje tudi sklopko.
Seveda so tukaj še ostali volani,ki so tudi dobri ampak seveda dražji(Thrustmaster).

PrimozR ::

Glede na prebrano je edina prava top of the line, a še vedno consumer izbira ravno Thrustmasterjev TR500, da je precej boljši od G27.

Seljak ::

Menda si mislil T500 RS.

Buggy ::

Meh kaj pa vem...men se je pa Thrustmaster zameril. Na Thrustmaster f430 force feedback je ze od novega nekaj v sredinskem delu ropotalo (pozabljen vijak). Po kaksnih dveh letih mi je zacel desni pad za prestavljanje delati dvoklike (dve prestavi na gor namesto ene). Seveda je bilo potrebno razstaviti...in ni pomagalo, ker je stikalo tako bebasto narejeno....v postopku sem nasel tudi vzrok za misteriazni ropot. Odtrgan srauf od centra. Guma na obrocu je zacela od uporabe razpadati (in obcutek je postal lepljiv) se prej, pa se mi je zlomil "clamp" za prisraufat na mizo in to zelo hitro. Pedala so sicer lepa za pogledat, so pa skripala ze od novega. Ko sem zacasno imel na sposoji od sodelavca isti volan (sva skupaj kupila) je bilo skripanje prisotno tudi pri njemu.
Torej mene Thrustmaster ne preprica tudi T500RS ne ...ker clamp je isti, guma na obrocu podobna, stikala pa verjetno tudi...edina stvar, ki me ni zezala ze na mojem (in me je razvadila) je bil jermenski FFB. kar pa sem preprican da je v T500 dosti boljsi (mocnejsi)...samo je pa ta zelo slaba tolazba (aja pa fiksni paddli me motijo). Prej sem vozil Logitechove na FFB motorje in me je jermen nadpovprecno razvadil. Seaj sem se 3 leta na Fanatec Porsche GT3V2...brez tezav.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

Seljak ::

Ti delaš primerjavo volana med katerima je 400€ razlike v ceni(če ne več) in posledično tudi v materialu in izdelavi. Po drugi strani pa si lastiš volan,kateri ima največ prijavljenih servisov izdelka. Fanatec velja za najbolj pokvarljiv izdelek in če imaš ti z njim srečo potem samo potrkaj po lesu,ker si eden izmed redkih. Playgame.si ga sploh noče več naročevati,ker je bilo toliko menjav zaradi pokvarljivosti,da je bilo že malce nerodno vse skupaj. Sam sem fural vedno na Logitech izdelkih(Logitech FX,DFGT,G27). Z FX sem začel svojo sim sceno in je volan z 180° obračalnim kotom,plastičnimi stopalkami najnižji rang med volani in ga lahko primerjaš z TH F430. Ampak za tiste čase in na moj budget najboljša izbira in mi je služil kar nekaj let. Z nabavo Logitech DFGT sem naredil korak naprej. Če bi se sedaj moral odločati med DFGT,ki pride cca 120€ in TH T300,ki te olajša za cca 400€ potem bi se ziher odločil za Logitech. Obema manjka sklopka,poleg tega T300 nima niti sekvenčnega paličnega menjalnika. To,da je morda FFB malenkost boljši me ziher ne bo prepričalo v nakup tega dragega volana. Volan ziher ne bo naredil virtualnega dirkača hitrejšega,to je dejstvo. Mitja Bonča na Sloracingu postavlja rekorde z MOMO volanom,ki vsi vemo,da ga je pokopal čas in to proti dirkačem,ki imajo kar nekaj svetovnih rekordov in volane v vrednosti 500€+.
Ko sem pri kolegu probal T500 RS je res razlika v vožnji,ampak ne takšna,da bi za volan odštel 170€ več kot stane recimo G27. Poleg tega je priporočljivo še dokupiti H menjalnik,ki te spet olajša za cca 160€.
Ja,ponavadi se za dober izdelek plača več in če govorim iz svojih izkušenj in,če vzamemo v obzir kvaliteto,denar in igralsko izkušnjo potem vsakemu svetujem Logitech G27.

Seljak ::

BTW Sloracing.com je najbolj obiskan virtualni dirkaški forum v SLO,ki ima cca 2700 registriranih uporabnikov in poglej kateri volani prevladujejo. To ti lahko pove vse,kaj je dobro in kaj ne ;)

Buggy ::

Thrutmaster je znan po nekonsistenci izdelkov in slabi sestavi se bolj pa po zanikrnem supportu...malo si preberi se kaksen tuj forum in ne samo nek slo forum kjer prednjaci prodajalec HW in SW, se bolje pa ce bi sam imel stvar in potem govoril.

To da ti je pa T500 bil dober je pa zaradi jermena in sunkov, ki jih na DFGT-jih ali pa EX(ne pa FX) ne bos nikoli cutil (tudi G25/27 lahk stejes zraven).

Zanimivo da s Fanatecom, ki je bil ze pred mano rabljen in sedaj, ko ga dejansko na vseh moznih spilih abjusam nima nobene tezave...sicer sem moral stikalo za sifter zamenjat...ker pa je klasicen switch prilotan na PCB sem ga dobil v conrau za 1EUR in zamenjal pa stvar spet dela...na Thrustmasterju se pa lahko s tistimi podlozkami in vzmetno plocevino hecas kot ti je volja pa ne bo uspeha.

Se pa s tabo ne mislim ukavarjat...pejt se kregat glede volanov in ostalega kam drugam...izpostavil sem samo dejstno da na TM ni vse tako lepo kot zelijo slikati. Ne recem da so T300/500 slabi...niso pa superlativ.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

Seljak ::

Uf,saj se ne kregam,podal sem samo moje osebno na izkušnjah podkrepljeno konstruktivno mnenje uporabniku PIPI-ju,ki kupuje volan in se ne more odločiti,med drugim pa sem napisal o pokvarljivosti Fanateca. Oprosti,ker sem se zmotil in napisal Logitech FX in ne EX. Ne vem kako se je prikradel ta tiskarski škrat. Ne bo se več ponovilo.

PrimozR ::

Buggy je izjavil:

Meh kaj pa vem...men se je pa Thrustmaster zameril. Na Thrustmaster f430 force feedback je ze od novega nekaj v sredinskem delu ropotalo (pozabljen vijak). Po kaksnih dveh letih mi je zacel desni pad za prestavljanje delati dvoklike (dve prestavi na gor namesto ene). Seveda je bilo potrebno razstaviti...in ni pomagalo, ker je stikalo tako bebasto narejeno....v postopku sem nasel tudi vzrok za misteriazni ropot. Odtrgan srauf od centra. Guma na obrocu je zacela od uporabe razpadati (in obcutek je postal lepljiv) se prej, pa se mi je zlomil "clamp" za prisraufat na mizo in to zelo hitro. Pedala so sicer lepa za pogledat, so pa skripala ze od novega. Ko sem zacasno imel na sposoji od sodelavca isti volan (sva skupaj kupila) je bilo skripanje prisotno tudi pri njemu.
Torej mene Thrustmaster ne preprica tudi T500RS ne ...ker clamp je isti, guma na obrocu podobna, stikala pa verjetno tudi...edina stvar, ki me ni zezala ze na mojem (in me je razvadila) je bil jermenski FFB. kar pa sem preprican da je v T500 dosti boljsi (mocnejsi)...samo je pa ta zelo slaba tolazba (aja pa fiksni paddli me motijo). Prej sem vozil Logitechove na FFB motorje in me je jermen nadpovprecno razvadil. Seaj sem se 3 leta na Fanatec Porsche GT3V2...brez tezav.

Tele težave, ki jih naštevaš, so identične Logitechovim Momom (Racing, ne Force). Kaj kmalu se mi je polomil en clamp, na srečo se mi je ravno na NESTu utrgal kabel pedal, da je bil pri roki spajkalnik za popravilo, gas, ki ni 100 %, je cela kalvarija (fuč potenciometri), itd.

Seljak je izjavil:

Uf,saj se ne kregam,podal sem samo moje osebno na izkušnjah podkrepljeno konstruktivno mnenje uporabniku PIPI-ju,ki kupuje volan in se ne more odločiti,med drugim pa sem napisal o pokvarljivosti Fanateca. Oprosti,ker sem se zmotil in napisal Logitech FX in ne EX. Ne vem kako se je prikradel ta tiskarski škrat. Ne bo se več ponovilo.

Lol, od kje ideja, da kupujem? :D

Momo, star zdaj že blizu 15 let, večino časa leži v omari in le redko pride ven. Nasploh iger ne igram več. Nimam neke potrebe po novem volanu, če še tegale ne uporabljam toliko, da bi crknil. Fanateca pa glede na izkušnjo z beta verzijo 911 Turbo (al kaj je že bil) raje ne bi, se mi zdijo malce preveč butična firma, kar ni nujno slabo z vidika hardwera, ni pa prednost, ko pride do gonilnikov. S temi pri Logitechu načeloma ni bil nikoli problem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: PrimozR ()

Seljak ::

b3D_950 je izjavil:

Kakšne volan uporabljate? Mislm nekaj nabavit pa ne vem kaj je najboljš glede na ceno.

Spet tiskarska napaka
Mislil sem na tega uporabnika :D

Sriple Tix ::

Assetto Corsa gre na konzole v 2016.

http://www.virtualr.net/assetto-corsa-g...

Sssaga ::

Na Steam-u je atm 25EUR s 1. dodatkom (Nordšlajf). Torej 50% popust.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Sssaga ()

Siddh ::

Zanima me, če ima kdo Logitech DFGT in ima enak problem kot jaz. Namreč ko vozim avto z kotom obračanja volana recimo 360° se logitech volan in volan v igri obračata 1:1, ko pa volan v igri doseže maksimum se pa logitech volan lahko prosto obrača do svojega maksimuma. Težavo lahko rešim tako, da v profilerju nastavit manjši kot obračanja in mi potem profiler zablokira volan ko zasučem do nastavljene vrednosti.

Je kakšna rešitev, da bi igra samodejno prilagodila kot obračanja volana?


dottor ::

Aja pri nas se verjetno fura kakšna liga (vsaj kar sem iz postov razbral), pa je "imamo" tudi kej bolj noob friendly orientirano ligo? Bi se pomeru proti komu na istem nivoju kot sem sam, pa me zanima če poleg navadne lige se fura kej bolj v izi - rookie liga al kej takega.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Sriple Tix ::

Ligo, ki bi bila namenjena malce previdnejšim voznikom boš težko našel, vsaj jaz je še nisem zasledil, ker je precej težko označiti, kdaj je človek dovolj hiter ali počasen za kaj takšnega. Morda pa se tudi motim in nekje obstaja, meni pač ni znana.
Po drugi strani je tudi vseeno, je dirka zasedena z domačimi ali tujimi nadebudneži, saj boš verjetno prišel na server, rekel "Hi", med kvalifikacijami je načeloma zaukazana tišina, po dirki pa se vse skupaj tudi ne spreobrne v družabno kramljanje. Zastonj boš lahko vozil klubske dirke, kjer vozijo dirkači raznih hitrosti in boš zlahka našel tri ali štiri s tvojo hitrostjo, tule http://www.race2play.com/schedule/calen... le prijavi se in izberi AC dirko ali tukaj http://www.racedepartment.com/forums/as... , kjer pa letno udejstvovanje stane cca. 20€ letno, časovno so ugodne avstralske in evropske igre, za ta denar pa lahko voziš tudi vse ostalo, kar je na voljo na RD programu. Vem, da odgovor ni čisto to, kar si želel prebrati, ampak toliko lahko pomagam.

dottor ::

Kdaj pa imate vi kakšne dirke? Bi poskusu kakšen krat odvozit, pa čeprav pridem zadnji alpa sploh ne končam :)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Sriple Tix ::

Jaz vozim izključno na RaceDepartment serverjih, kjer so vedno prisotni administratorji in dirke potekajo res v odličnem ozračju. V primeru, če se najde kakšen moteč element, ga hitro odstranijo, kot se je to zgodilo na zadnjih dveh RRRE WTCC dirkah, kjer so prepotentnega, niti ne najhitrejšega hotlaperja, nevajenega dirkačev okrog sebe in temu primernemu obnašanju že izločili iz tekmovanj. V klubskih dirkah delimo setupe s počasnejšimi dirkači (pri rFactor2, GSCx kjer ga enostavno pošlješ skozi igro), pomagamo z nasveti in kot sem dejal, vedno najdeš vsaj nekoga, ki je hiter kot ti in ne skrbi, tudi če boš zadnji, ti ne bo nihče dejal žal besede ali boš deležen opazk, kajti vsi smo enkrat začeli s tem hobijem :).

Seljak ::

Na Slo-racing portalu je bilo pred kratkim ravno za dirkače začetnike narejeno BMW M235i Cup prvenstvo z odličnimi sponzorji,ki so poklonili zelo lepe nagrade (v vrednosti več kot 600€). Ena izmed nagrad je bila zastonj uporaba BMW vozila(sem pozabil katerega). Prvenstvo je bilo izpeljano na zelo visokem nivoju. Bile so organizirane tudi "vaje" za začetnike,ki so jih mojstri Sim racinga izpeljali tako,da so si vzeli čas in vsakemu,ki si je želel pomagali,da osvojijo osnove dirkanja,nastavitve avta,... Skratka zelo na nivoju.

dottor ::

Hvala obema.

Kaj na RaceDepartment moreš za vse imet "premium" al so tudi kakšne dirke za normalne uporabnike? Kar se tiče slo-racing portala bi blo super, če bi spet nardili kakšno prvenstvo alpa občasne dirke, lahko tudi brez nagrad. Pač raje se kej naučim, kot pa da se furam z BMWjem okoli ;).

Lahko bi tudi tu na slo-techu se kdaj dobili in odpeljali kakšno :)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Sriple Tix ::

Ni blema.
Na RD se prijaviš in nato če želiš voziti na njihovih serverjih, račun nadgradiš na premium. Mesec dni pride 3€ ... eno leto 18€.
Upam, da je tole public http://www.racedepartment.com/account/u... Takole bom dejal, na club dirkah se najdejo fantje, ki so tudi 5 sekund na krog počasnejši od časa najboljših, pa vseeno bijejo epske boje med seboj, le toliko so zbrani, da ne ovirajo tistih, ki jih prehitevajo za krog. Skratka, nikakršen bavbav ni vse skupaj.

dottor ::

Hvala. Če bi se vedlo okvirno št. tukajšnjih igralcev bi se lahko res kdaj dobili in šli furat :)

Imam pa igro + DLC tako da zame ni problema. Dejte me dodat na Steam, imam isti nickname kot tukaj ;)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Sriple Tix ::

Meni žal AC ne sede in čeprav v imam tudi sam vse dodatke, le tu in tam odpeljem kakšno gorsko hitrostno dirko na http://virtualhillclimb.com/ , kadar jo Shannon organizira. Vidim, da si se prijavil na RD in da ne bova tukaj preveč offtopic, me za vsa morebitna vprašanja lahko poiščeš tam, pod svojim pravim imenom imam napisan tukajšnji nickname, sem pa v zadnjem času največ aktiven v RRRE sekciji.

dottor ::

Sej jaz igram ko mi zapaše par krogov. Če je še kdo ki bi se rad kdaj dobil pa kakšno odvozu naj se kar javi :)

RRRE sem si zdej pustu čez noč pobirat pa bom jutri sproval.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Map ::

Kdaj bi še pa jaz kaj odpeljal za zabavo če bi imel čas :)

Buggy ::

se se jaz pofockam...ce bo kdo kaksno noob dirko naredu, kjer ne bo kaksne slabe volje ;)

Siddh ::

Jaz bi se tudi pridružil če bo kdo kaj dirkal. Slo tech noob race :))


Seljak ::

Buggy kaj ti si na Slo-racingu registriran?

Buggy ::

benji sej ves da sem...trenutno celo vodim v F2 ligi slo-racinga v Dirt rally...ampak AC je neka druga zival! Sem na dirkaliscih z GT dirkalniki, ko je treba iskat pravi kot za apex in primerno hitrost cisto bos...mi je pa vsec sama izkusnja in se imam se veliko za naucit...pravijo, da je bolj zanimiva pot kot pa sam cilj...in sam se strinjam ;)

Seljak ::

Nisem bil ziher za to sem raje vprašal :D Kaj si pred kratkim nabavil AC ali jo že imaš nekaj časa?

Buggy ::

a me zajebavas? Zarad vas na SR sem se DLC nabavil, ker na nobeno tekmo nisem z AC vanilo mogu pridt...235i BMW prvensto, pa te scene...
Kot sem rekel, na dirkaliscih sem cisti noob, ker razen Imole ne poznam nic, vsec pa mi je fizika, obcutek hitrosti in samo obnasanje avta...ampak izkljucno za preseravnje, ko nimam kaj za delat in malo hotlapam.

BTW: zakaj nisi z McLarnom F1 GTR naredu kaksen HotLap, zdej ko je ravno event? Se jaz sem se upal :)

dottor ::

-jaz
-Sriple Tix
-Buggy
-benji
-Siddh
-Map

Še kdo? Da dobimo še 2 imamo dirko za prav :D
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Buggy ::

Sriple Tix, je lahko le nas mentor ali pa recimo coach, da nas po prstih vseka, ko bomo debilizme izvajal...bi reku, da nima glih interesa se z nami noobi pajsat okol pa nas prehitevat na krogih :P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Buggy ()

m0LN4r ::

Jst bi se tudi prijavil na slo-racing, samo premalo igram... Vzamete tudi take?
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

dottor ::

Še nekdo na mojem nivoju :)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Seljak ::

m0LN4r je izjavil:

Jst bi se tudi prijavil na slo-racing, samo premalo igram... Vzamete tudi take?


Se šališ. registriraj se in sigurno se bo kaj našlo tudi za tebe,če ne druga kakšna fun dirka ;)

m0LN4r ::

Ja odkar je srw down, sem tudi jaz down
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Seljak ::

Buggy je izjavil:

a me zajebavas? Zarad vas na SR sem se DLC nabavil, ker na nobeno tekmo nisem z AC vanilo mogu pridt...235i BMW prvensto, pa te scene...
Kot sem rekel, na dirkaliscih sem cisti noob, ker razen Imole ne poznam nic, vsec pa mi je fizika, obcutek hitrosti in samo obnasanje avta...ampak izkljucno za preseravnje, ko nimam kaj za delat in malo hotlapam.

BTW: zakaj nisi z McLarnom F1 GTR naredu kaksen HotLap, zdej ko je ravno event? Se jaz sem se upal :)


Hot lap pa take pa to...ne,to ni za mene. Sploh pa sem bolj v GT3 vodah,kjer z BMW Z4 GT3 delam sive lase drugim :D Raje odfuram dirko proti dirkačem,kot pa na suho nabijam kroge kot tele in lovim tiste tisočinke,da se bom potem lahko okrog hvalil in zvišeno gledal. Na dirki se pa potem dejansko vidi,da ti časi ne pomenijo nič,če ne znaš braniti pozicije in ko se nekomu 10 krogov voziš za ritjo ga definitivno 1x izdajo živci,sploh če mu še blendaš,da se ti naj že umakne :D. To je čar dirkanja,ne pa nabijanje krogov. Pa,malce sem dal na stran AC,ker nimajo podpore za OR. Sem se ful navadil na VR vožnjo(AC je bila glede tega Aplha&Omega) sedaj pa so umaknili podporo. Me je kar malo strah,da bi se udeležil kakšne dirke in bi koga spregledal in mu zagrenil življenje,ker sem se mu zaletel v bok. Ampak,če pa bi bila kakšna Slo-tech dirka in še po možnosti v soboto se jo z veseljem udeležim. Lahko tudi postavim server (razen,če ima kdo drug željo in znanje iz tega).
««
7 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Project Cars (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
27142744 (4946) oo7
»

Sim Racing Slo-Tech Kotiček

Oddelek: Igre
283305 (826) globoko grlo
»

Forza Horizon 3 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11014269 (2743) Horas
»

DiRT Rally (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
27940881 (19897) vostok_1
»

Začetnik (igračarski) bi vozil avto

Oddelek: Igre
184364 (3201) Buggy

Več podobnih tem