Forum » Kaj kupiti » Nokia Lumia 2520 in Microsoft Surface 2
Nokia Lumia 2520 in Microsoft Surface 2
Tralala999 ::
Pozdravljeni!
Glede na prebrano in slišano, gotovo kupim eno izmed teh dveh tablic. Bolj me zanima Lumia 2520. Vem, vem...na njih ni "polnokrvnih" winsov, ampak glede na uporabo me to ne skrbi.
Imam pa dilemo...glede tipkovnice. V sloveniji prodajajo surface prve generacije za podobno ceno, za katero že dobim surface 2 v tujini. Logično, želim naročiti eno izmed tablic v tujini (nemčija, at), ampak kako je glede tipkovnice (šumniki, je tipkovnica nemška?). Torej zanima me, ali kdo ima kdo surface 1 ali 2, kje ga je kupil (relativno ugodno) in če je dokupil tipkovnico...kako služi, se da nastavit šumnike (vem da ne bo fizičnih tipk..) hvala za odgovor
Glede na prebrano in slišano, gotovo kupim eno izmed teh dveh tablic. Bolj me zanima Lumia 2520. Vem, vem...na njih ni "polnokrvnih" winsov, ampak glede na uporabo me to ne skrbi.
Imam pa dilemo...glede tipkovnice. V sloveniji prodajajo surface prve generacije za podobno ceno, za katero že dobim surface 2 v tujini. Logično, želim naročiti eno izmed tablic v tujini (nemčija, at), ampak kako je glede tipkovnice (šumniki, je tipkovnica nemška?). Torej zanima me, ali kdo ima kdo surface 1 ali 2, kje ga je kupil (relativno ugodno) in če je dokupil tipkovnico...kako služi, se da nastavit šumnike (vem da ne bo fizičnih tipk..) hvala za odgovor
slitkx ::
Je Lumia 2520 telefon, tablica ali hibrid med njima?
S katero hibridno tablico v rangu 300 evrov je primerljiva?
Kako se Windows RT 8.1 obnese v primerjavi s klasičnimi 8.1?
S katero hibridno tablico v rangu 300 evrov je primerljiva?
Kako se Windows RT 8.1 obnese v primerjavi s klasičnimi 8.1?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik z dvema zaslonoma: Asus Project PrecogOddelek: Novice / Procesorji | 5351 (3853) | matobeli |
» | Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 43962 (35210) | boolsheat |
» | Nokia je predstavila nove LumieOddelek: Novice / Windows Mobile | 12525 (6933) | nejcek74 |
» | Nokia ostaja, prehaja na Android (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 43135 (35245) | boolsheat |
» | Surface Pro januarja za tisočaka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 34059 (29369) | Okapi |