Forum » Elektrotehnika in elektronika » IPC-1L in prikaz kapacitete
IPC-1L in prikaz kapacitete
jest10 ::
To velja za test. Pri discharge/charge ti kaže koliko je ostalo v bateriji, ter koliko je"šlo v baterijo", kar pa ni kapaciteta.
Test ti najprej napolni baterijo in jo nato prazni-le to ti pokaže dejansko kapaciteto.
Test ti najprej napolni baterijo in jo nato prazni-le to ti pokaže dejansko kapaciteto.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
k4vz0024 ::
Se pravi, da vmesne kapacitete ne kaže, kot je to v Charge/discharge modu?
Se pravi, ko nastaviš v Test modu tok praznjenja, počakaš npr. 5 ur in ko se baterija izprazni izpiše kapaciteto v mAh?
Se pravi, ko nastaviš v Test modu tok praznjenja, počakaš npr. 5 ur in ko se baterija izprazni izpiše kapaciteto v mAh?
Tudi vmesno kaže, če nastaviš prikaz.
Zakaj neki napravam prilagajo navodila. Za okras?
Zakaj neki napravam prilagajo navodila. Za okras?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
Sprašujem zato, ker pri omenjenem polnilcu meni v Test modu ne kaže pri pri praznjenju mAh, pač pa le ---.
Prosim, če lahko pripopaš kakšno fotko, ki kaže mAh v test modu? Tx
Navodila glede Test moda so nejasna.
Če drži, kar praviš, da v Test modu pri praznjenju tudi kaže mAh (kot v Charge/refresh mode) imam napravo z napako in bo potrebna reklamacija.
Prosim, če lahko pripopaš kakšno fotko, ki kaže mAh v test modu? Tx
Navodila glede Test moda so nejasna.
Če drži, kar praviš, da v Test modu pri praznjenju tudi kaže mAh (kot v Charge/refresh mode) imam napravo z napako in bo potrebna reklamacija.
Ne nimaš naprave z napako, ker se naprave malenkost razlikujejo glede na verzijo. Moja sta oba V19.
Če ti vmes res ne kaže, ti bo pač pokazalo na koncu praznenja.
Če ti vmes res ne kaže, ti bo pač pokazalo na koncu praznenja.
Kako pa si razbral verzijo?
Meni namreč na hrbtni strani piše: 13/05, V320.
A to pomeni verzijo 32, izdelano maja 2013?
Meni namreč na hrbtni strani piše: 13/05, V320.
A to pomeni verzijo 32, izdelano maja 2013?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kvaliteten polnilec + polnilne baterije (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 88225 (26931) | d0rK |
» | Overcharge in polnilne baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12717 (4913) | int47 |
» | Sanyo Eneloop - kje kupiti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 67662 (42093) | McLuzo |
» | Solidne alkalne baterije ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13615 (9795) | mat xxl |
» | osveževanje akumulatorjev NiCd, NiMH - nateg ali resnica?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5472 (4691) | schurda |