Forum » Kaj kupiti » prenosnik
prenosnik
dec ::
Iščem prenosnik za eno normalno ceno, pa se ne morem odločit. Firme so pomoje drage glede na to kaj ponujajo , spet manj znane, avstrijsi IPC in gericom pa glede na to kaj nudijo pa sumljivo poceni. Ipc ponuja celo 2,4 mhz P4 procesor, ki ga noben drug proizvajalec ne, sploh pa ne za tako nisko ceno okoli 400 000 sit plus vse ostale dobrote.
Za popizdit me glava boli ze 2 dni zarad teh prenosnikov, pa neb rad da me pol tud ko bom kašno traparijo kupu.
Dajte mi svetovat en multimedijski prenosnik 15 inčni za ene 350 tisoč z winsi xp pa 15" zaslonom. Pa še me zanima, al se splača kupit xp pro, al je home cist dost dober za prenosnika, oziroma če je kakšna huda pomanklivost home verzije.
Za popizdit me glava boli ze 2 dni zarad teh prenosnikov, pa neb rad da me pol tud ko bom kašno traparijo kupu.
Dajte mi svetovat en multimedijski prenosnik 15 inčni za ene 350 tisoč z winsi xp pa 15" zaslonom. Pa še me zanima, al se splača kupit xp pro, al je home cist dost dober za prenosnika, oziroma če je kakšna huda pomanklivost home verzije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16806 (7767) | Seb4 |
⊘ | Samba, Linux, Windows XPOddelek: Omrežja in internet | 2006 (1778) | hruske |
» | PrenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 1170 (1004) | MrScorp |
» | NotesnikOddelek: Kaj kupiti | 1338 (1121) | andrej |