» »

Homoseksualnost ni bolezen

Homoseksualnost ni bolezen

Temo vidijo: vsi
««
14 / 24
»»

Lightning115 ::

Uranij je izjavil:

Tukaj pa morem dodat še moja vprašanja Streli..

1. Kdo/Kdaj/Zakaj tebe kakorkoli ovira, če ima intimno razmerje z istim spolom in si želi to zvezo tudi uradno zabeležit? Kdo/Kdaj/Zakaj tebe kakorkoli ovira če se v javnosti drži za roke?
2. Zakaj se ti zdi, da bi bil ti s tvojo partnerko nasprotnega spola(recimo, da imaš partnerko) primeren za posvojitev otroka?

1. Me ne moti. Moti me pa če iščejo otroke.
2. Jaz bom otroka naredil, ne posvojil... Posvajanje otrok je namenjeno tistim, ki otrok zaradi zdravstvenih težav ne morejo imeti (niso plodini,...), ne pa tistim, ki sicer otroka lahko naredijo/imajo, pa ga zaradi nekih svojih zablod ne naredijo po naravni poti...

Vajenc ::

jype je izjavil:

(Seveda pa ljudje radi te reči mešajo.)

Dopuščam tudi to možnost. Povej mi kaj je potem civilna poroka, če to ni obred sklenitve zakonske zveze?
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

PNG ::

jype je izjavil:

Drži - lahko mi rečeš peder.

Upam, da so si modi to zapomnili. Tole namreč nameravam izkoriščati.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

D3m ::

Peder je tisti moški, ki izvaja pederastijo. To pomeni, da ima spolne odnose z dečki.

Ne zavajaj. Ker ni napeljeval, da izvajaš pederastijo ali, da si pederast ampak, da si samo pogovorno PEDER.

Kaj pa ti prakticiraš je pa tvoja stvar. >:D
|HP EliteBook|R5 6650U|

jype ::

Lightning115> 2. Jaz bom otroka naredil, ne posvojil...

Ne dovolimo.

Vajenc> Dopuščam tudi to možnost. Povej mi kaj je potem civilna poroka, če to ni obred sklenitve zakonske zveze?

Kaj je pa "popoldanski s.p." drugega kot dopolnilna dejavnost? Pa mu ljudje vseeno rečejo popoldanski s.p.

Poroka je nekaj, kar počnejo katoliki v cerkvi. Da sklenitvi zakonske zveze rečejo civilna poroka, je njihova zasebna stvar.

St235 ::

civilna poroka je obred v okviru katerega pride do sklenitve zakonske zveze. Gre pač za pravno definiran termin. Zakonodaja termina poroka ne uporablja.

Lightning115> 1. Me ne moti. Moti me pa če iščejo otroke.

Za to sicer nimaš racionalnih razlogov, a ker je homofobija neracionalen strah, to niti ni nenavadno, niti ti nihče ne more očitati, da te to moti.

Očita ti pa lahko, da si sploh drzneš namigovati, da je diskriminacija v zakonu sprejemljiva zato, ker imaš ti fobije, pa tudi aroganca, s katero nas obveščaš, da bi morala biti zakonodaja oblikovana po tvojih fobijah, je (vsaj v primerjavi z mojim intelektualnim napuhom) precej patoloških razsežnosti.

i100k100> Upam, da so si modi to zapomnili. Tole namreč nameravam izkoriščati.

Naj ti tekne - jaz sem človek vsebine, nalepke se me ne tičejo.

Lightning115> 2. Jaz bom otroka naredil, ne posvojil... Posvajanje otrok je namenjeno tistim, ki otrok zaradi zdravstvenih težav ne morejo imeti (niso plodini,...), ne pa tistim, ki sicer otroka lahko naredijo/imajo, pa ga zaradi nekih svojih zablod ne naredijo po naravni poti...

Motiš se. Posvajanje otrok je namenjeno _popolnoma vsem_, celo tistim, ki so svoje že naredili "po naravni poti" in jih morda tudi še bodo, pa tudi vsem tistim, ki nočejo svojih zaradi sprememb oblike ženskega telesa ob nosečnosti, zaradi prenaseljenosti planeta ali zaradi drugih verskih, ideoloških ali osebnih prepričanj.

Zakon je pa žal pokvarjen v tem, da eni zelo majhni skupini specifično obliko posvojitve v družino onemogoča, čeprav to prepoveduje Ustava (in EKČP).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

Za to sicer nimaš racionalnih razlogov, a ker je homofobija neracionalen strah, to niti ni nenavadno, niti ti nihče ne more očitati, da te to moti.

Kot je že nekdo lepo povedal...
Opposing same-sex marriage is standing up for true marriage, as has been defined for thousands of years. It is not irrational, therefore it is not a phobia. To say it is is to imply that our fore-fathers were all irrational. That is an unreasonable proposition.

jype je izjavil:

Očita ti pa lahko, da si sploh drzneš namigovati, da je diskriminacija v zakonu sprejemljiva zato, ker imaš ti fobije, pa tudi aroganca, s katero nas obveščaš, da bi morala biti zakonodaja oblikovana po tvojih fobijah, je (vsaj v primerjavi z mojim intelektualnim napuhom) precej patoloških razsežnosti.

Kako lahko diskriminiramo nekaj kar ne obstaja??? Črnca vidiš navzven in zato je prišlo do diskriminacije, ker je navzven drugačen od ostalih... Kako pa naj mi heteroseksualci vemo da homoseksualci nimate le nekih imaginacij??? Namreč tega ne more nihče preverit... Prav tako se lahko pojavi nekdo, ki bo trdil da ga privlačijo duhovi... In kaj, bomo hitro spisali zakon da je dovoljena zakonska zveza med človekom in duhom??? Jim dali pravice za posvajanje otrok, ki bodo odraščali v zvezi duh + človek??? To je enako homoseksualni zvezi... Nepreverljivi podatki, nekaj česar ni mogoče preveriti, po vsej verjetnost ne obstaja in je le imaginacija...

Začni ločevati imaginacijo od dejanskega razlikovanja... Med črncem in belcem vidiš razliko v barvi kože, kje jo pa vidiš med dvema belcema, črncema??? Je ne vidiš, torej ne moremo govoriti o diskriminaciji, če nekaj sploh ne obstaja... Jaz verjamem samo v tisto kar vidim, razni duhovi, vesoljci,... me ne zanimajo... Dokazi da homoseksualnost sploh obstaja in da to ni namišljeno stanje, imaginacija,... takih dokazov ni...

jype je izjavil:

Motiš se. Posvajanje otrok je namenjeno _popolnoma vsem_, celo tistim, ki so svoje že naredili "po naravni poti" in jih morda tudi še bodo, pa tudi vsem tistim, ki nočejo svojih zaradi sprememb oblike ženskega telesa ob nosečnosti, zaradi prenaseljenosti planeta ali zaradi drugih verskih, ideoloških ali osebnih prepričanj.

Če pa svojega telesa nisi pripravljen "žrtvovat" za otroka, potem tudi vreden nisi da bi ga posvojil... O prenaseljenosti bomo v Sloveniji govorili??? Ne da nas je preveč, premalo nas je... Redko kdo se odloči za posvojitev otroka, če ga lahko naredi sam... In redko kdo najprej posvoji otroka in gre potem delat svojega... Ali pa najprej naredi svojega pa potem še enega posvoji... Ponavadi kar oba svoja naredi...

Zgodovina sprememb…

Massacra ::

Strela115 ->pa ga zaradi nekih svojih zablod ne naredijo po naravni poti...

Pa kakšnih zablod, gromska strela?

No, zdi se mi, da boš čez par dni vztrajnega pisanja svojih lastnih zablod, vseeno nekaj odnesel s tega foruma in te debate. Še je upanje, da spoznaš bistvene stvari, ki izhajajo iz EKČP.

Massacra je izjavil:

Da jih privlačijo istospolni partnerji... Po mojem gre tu za pomanjkanje pozornosti v otroštvu, pa jo zdaj iščejo na tak način...

Jaz bi spremenil pogoje posvajanja tudi za heteroseksualce...
1. Otroka lahko posvoji par, ki zdravstveno dokazano ni zmožen tega narediti po naravni poti...
2. Otroka lahko posvoji par, kateremu zaradi rizika, da ob nosečnosti/rojevanju v nevarnost spravi svoje življenje (ženska seveda), zdravniki odsvetujejo nosečnost...
3. Otroka lahko posvoji par, kateremu zaradi rizika prenosa genskih napak iz starša na otroka, zdravniki odsvetujejo nosečnost...

Ziga Dolhar ::

p4219457Jaz bi spremenil pogoje posvajanja tudi za heteroseksualce... 1. Otroka lahko posvoji par, ki zdravstveno dokazano ni zmožen tega narediti po naravni poti... [/st.citat naj bi izjavil:

Odpade, to je v nasprotju z naravo.

(Vaš kriterij. Upošt

Odpade, to je v nasprotju z naravo.

(Vaš kriterij. Upoštevajte ga.)
https://dolhar.si/

Da jih privlačijo istospolni partnerji... Po mojem gre tu za pomanjkanje pozornosti v otroštvu, pa jo zdaj iščejo na tak način...

Tako kot ti?

Kako lahko diskriminiramo nekaj kar ne obstaja??? Črnca vidiš navzven in zato je prišlo do diskriminacije

kaj vse iz tvojih nebuloz človek ne zve. Torej če se nekaj ne vidi na ven, potem razikovanju na podlagi tega ne moremo reč diskriminacija?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Massacra ::

Lightning115 je izjavil:

Massacra je izjavil:

Jaz bi spremenil pogoje posvajanja tudi za heteroseksualce...
1. Otroka lahko posvoji par, ki zdravstveno dokazano ni zmožen tega narediti po naravni poti...
2. Otroka lahko posvoji par, kateremu zaradi rizika, da ob nosečnosti/rojevanju v nevarnost spravi svoje življenje (ženska seveda), zdravniki odsvetujejo nosečnost...
3. Otroka lahko posvoji par, kateremu zaradi rizika prenosa genskih napak iz starša na otroka, zdravniki odsvetujejo nosečnost...

Najbolje, da te zvoje zablode predlagaš kar Svetu Evrope! Morda boš imel srečo in te ne bodo proglasili za "neprištevnega"!

Phantomeye ::

Lightning115 je izjavil:

Kako lahko diskriminiramo nekaj kar ne obstaja??? Črnca vidiš navzven in zato je prišlo do diskriminacije, ker je navzven drugačen od ostalih... Kako pa naj mi heteroseksualci vemo da homoseksualci nimate le nekih imaginacij??? Namreč tega ne more nihče preverit... Prav tako se lahko pojavi nekdo, ki bo trdil da ga privlačijo duhovi... In kaj, bomo hitro spisali zakon da je dovoljena zakonska zveza med človekom in duhom??? Jim dali pravice za posvajanje otrok, ki bodo odraščali v zvezi duh + človek??? To je enako homoseksualni zvezi... Nepreverljivi podatki, nekaj česar ni mogoče preveriti, po vsej verjetnost ne obstaja in je le imaginacija...

wow... če pa ti nisi trol.

Prišel si od tega, da je homoseksualnost bolezen, do tega, da gre za IMAGINCIJO. ti zivis v imaginarnem svetu.

Si pa dokaz, da nimaš nobenih argumentov. Dejansko greš primerjat homoseksualne zveze z zvezami med ljudmi in duhovi. Verjetno si ti tudi homoseksualec. saj nimaš dokaza, da si hetero. to, da trdiš, da si hetero je lahko samo tvoja imaginacija in je nepreverljiva. tako da ja, ti si en navaden homič-

Zgodovina sprememb…

Lightning123, citira> Opposing same-sex marriage is standing up for true marriage, as has been defined for thousands of years. It is not irrational, therefore it is not a phobia. To say it is is to imply that our fore-fathers were all irrational. That is an unreasonable proposition.

Kakšen absurden argument. Naši predniki so verjeli, da je kuga božja kazen, da sonce v enem dnevu obkroži naš planet in da je homoseksualnost nekaj popolnoma naravnega ( Homosexuality in ancient Rome @ Wikipedia , Homosexuality in ancient Greece @ Wikipedia ). Zdaj se boš moral žal odločiti, ali so bili naši predniki racionalni, ali pa je tradicija v resnici le slab izgovor za početje reči, v katerih ne vidiš nikakršnega smisla, pa jih kljub temu počneš, ker jih je pred teboj že nekdo drug.

Lightning115> Jaz bi spremenil pogoje posvajanja tudi za heteroseksualce...

V resnici nas niti ne zanima, kaj bi ti, ker si že pokazal, da že zelo dolgo nisi v stiku z realnostjo, če si slučajno sploh kdaj bil.

Lightning123> Kako lahko diskriminiramo nekaj kar ne obstaja???

Otroci homoseksualnih staršev torej ne obstajajo?

Pithlit ::

mtosev je izjavil:

trentno stanje ... ... ... Right to change legal gender No [7] ... ... ...
LGBT rights in Slovenia @ Wikipedia

Sej mogoče je ostalo res. Ampak to je pa čista laž*... malo težko ostalemu kar slepo verjet. Kot sem že streli parkrat rekla... izobrazba fantje, izobrazba vam manjka.

*načeloma ne laže wiki, laže članek na katerega se sklicuje kot vir. Ampak vseeno, v marsikaterem primeru wiki ni ravno najbolj verodostojen primer za citiranje (tko, na pamet, lahko v kateremkoli momentu podam vsaj 4 wiki linke kjer podatki ne držijo). Preden ga uporabite se prepričajte da je tisto kar tam piše tudi res. In smo spet pri izobrazbi.
Life is as complicated as we make it...

Eno je izobrazba, drugo pa nezanimanje. Žal nas je večina tako zelo oddaljena od želje po spremembi spola, da nimamo nobenega zanimanja po tem whatsoever.

Ne znam si predstavljati kako brezvezna in prazna oseba moraš biti, da vložiš energijo v to da si spremeniš [uradni] spol in da ti to nekaj pomeni. Vau.

Kako moraš biti šele zdolgočaseno obupan, da vložiš energijo v to, da takšno početje obsojaš, ne da bi vsaj približno razumel medicinske indikacije za tak poseg.

Ali pa si še večji revež in se ti zdi, da moraš nekaj ali nekoga popolnoma abstraktnega ubraniti tako, da takim ljudem omejuješ pravice, ki sicer pripadajo vsem.

Zgodovina sprememb…

Jst ::

Ne znam si predstavljati kako brezvezna in prazna oseba moraš biti, da vložiš energijo v to da si spremeniš [uradni] spol in da ti to nekaj pomeni. Vau.

Brezvezna in prazna oseba?

Namesto, da ti jaz odgovarjam, naj ti odgovori Lana Wachowski:

Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Kakorkoli, meni se zdi kar škoda tako kompleksnega mehanizma kot je telo in um porabljati na ukvarjanju s samim seboj. Kot da bi kupil hyper car za prevažanje sena.

i100k100> meni se zdi kar škoda tako kompleksnega mehanizma kot je telo in um porabljati na ukvarjanju s samim seboj.

Bomo enkrat poskrbeli, da se boš zbudil z maternico, potem bomo pa opazovali, s čim se boš ukvarjal.

Jst ::

Kakorkoli, meni se zdi kar škoda tako kompleksnega mehanizma kot je telo in um porabljati na ukvarjanju s samim seboj.

Naj ti Lana Wachowski pove, kako je to...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

jype je izjavil:

i100k100> meni se zdi kar škoda tako kompleksnega mehanizma kot je telo in um porabljati na ukvarjanju s samim seboj.

Bomo enkrat poskrbeli, da se boš zbudil z maternico, potem bomo pa opazovali, s čim se boš ukvarjal.

Potem še zate poskrbimo, da ne boš več peder pa sva lahko par.

PNG je izjavil:

Eno je izobrazba, drugo pa nezanimanje. Žal nas je večina tako zelo oddaljena od želje po spremembi spola, da nimamo nobenega zanimanja po tem whatsoever.

Glede na to da gnojnico stresate po tej in podobnih temah sem pač pričakovala da veste o čem govorite. Žalostno to da se lotite obsojat brez da bi vedeli za kaj se gre (in, opa, to je značilnost homofobov, pa transfobov, pa še kakšnega bi se našlo... ampak dejmo vsaj približno v okviru teme ostat).

Zame je kreten vsak ki se odloči da bo pametoval o stvareh ki jih niti približno ne pozna. Ignorantski kreten je pa tisti ki še naprej pametuje, kljub temu da ima možnost kaj več izvedeti o tematiki.

Datadog ::

PNG je izjavil:

Hmmm... whatever makes you happy. Sej to ne delajo ljudje po izbiri k bi jim blo mal dolgcajt pa to...

Pithlit je izjavil:

PNG je izjavil:

Glede na to da gnojnico stresate po tej in podobnih temah sem pač pričakovala da veste o čem govorite. Žalostno to da se lotite obsojat brez da bi vedeli za kaj se gre (in, opa, to je značilnost homofobov, pa transfobov, pa še kakšnega bi se našlo... ampak dejmo vsaj približno v okviru teme ostat).

Zame je kreten vsak ki se odloči da bo pametoval o stvareh ki jih niti približno ne pozna. Ignorantski kreten je pa tisti ki še naprej pametuje, kljub temu da ima možnost kaj več izvedeti o tematiki.

Ne razumem na koga je to letelo, ker ni nihče "stresal gnojnice" po zakonodaji Slovenije glede tega razen tebe.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PNG ()

Pithlit je izjavil:

PNG je izjavil:

Kaj pa pricakujes od ljudi, ki primerjajo homoseksualne zveze z zvezami z duhovi, ljudi, ki so očitno eksperti na področju otroške psihologije, ljudi, ki so proti nečemu in se sklicujejo na otroke, ki jih bodo zajebavali (le kdo bi moral svoje otroke pravilno vzgojit).

Sicer pa dokler obstaja delitev glede na pridevnik smo kot družba še daleč. Zakaj homoseksualne poroke, zakaj homoseksualni pari, zakaj homoseksualni starši. Verjetno homoseksualci nimate homoseksualnih zajtrkov, homoseksualnih parkirišč, homoseksualnih oblek. Če razumeš kaj hočem povedat. Ni homoseksualna poroka, ampak poroka. Ze tu je problem.

Zgodovina sprememb…

SugarFree ::

Torej so vsi tisti, ki zagovarjajo tradicionalno družino, kreteni. Ne bom se spuščal na tvoj nivo, ker bo moj odgovor itak zprisan.

SugarFree je izjavil:

Torej so vsi tisti, ki zagovarjajo tradicionalno družino, kreteni. Ne bom se spuščal na tvoj nivo, ker bo moj odgovor itak zprisan.

+homofobi, xfobi, yfobi, psihološki bolniki, blazneži, kriminalci in posiljevalci. Da si sploh ne drzneš pomisliti v superiorno raso homoseksualcev.

Truga ::

SugarFree je izjavil:

Tradicjonalna druzina so 14 otrok, in mama in ata ki jih garbata vsak dan ob 6ih.

PNG je izjavil:

Ne razumem na koga je to letelo, ker ni nihče "stresal gnojnice" po zakonodaji Slovenije glede tega razen tebe.

Nate in tvoje diskriminatorne prijateljčke...

SugarFree je izjavil:

Torej so vsi tisti, ki zagovarjajo tradicionalno družino, kreteni.

Ne. Ti lahko zagovarjaš karkoli... dokler s tem ne delaš škode drugim. Laži pa ne bom prenašala. Sploh ne takih ki črnijo manjšine.

Pithlit je izjavil:

PNG je izjavil:

Nate in tvoje diskriminatorne prijateljčke...

Name? Jaz nisem zlival gnojnice nad slovensko zakonodajo. Mislim, da ti ponovno izkazuješ nesposobnost branja :(

ali pa si mi pač želela še enkrat povedati da sem idiot in kreten, kljub temu da ti nisem nič rekel. Sem se že navadil, da si to osebki kot si ti na tem forumu lahko privoščite brez sankcij.

PNG je izjavil:

Name? Jaz nisem zlival gnojnice nad slovensko zakonodajo. Mislim, da ti ponovno izkazuješ nesposobnost branja

Jah... zgleda ti je treba vsak post razlagat na novo (zlata ribica, anyone?).

Zlivate gnojnico čez istospolno usmerjene brez enega pametnega razloga. In jo zlivate še naprej vsem linkom, ki dokazujejo nasprotno, navkljub.

Bo sedaj šlo 'bralno razumevanje'?

i100k100> Jaz nisem zlival gnojnice nad slovensko zakonodajo.

Ne, kar na konkretno skupino ljudi si izlival gnojnico (skupaj s tvojimi homofobnimi pajdaši).

i100k100> ali pa si mi pač želela še enkrat povedati da sem idiot in kreten, kljub temu da ti nisem nič rekel. Sem se že navadil, da si to osebki kot si ti na tem forumu lahko privoščite brez sankcij.

Ti rad lažeš.

SugarFree> Torej so vsi tisti, ki zagovarjajo tradicionalno družino, kreteni. Ne bom se spuščal na tvoj nivo, ker bo moj odgovor itak zprisan.

Ne. Zaradi mene lahko zagovarjaš kar želiš - če pa zakonodaja kogarkoli sili v tradicionalno družino, pa to ni nikakršno zagovarjanje, ampak nasilje.

Zgodovina sprememb…

PNG je izjavil:

Sem se že navadil, da si to osebki kot si ti na tem forumu lahko privoščite brez sankcij.

Na srečo imajo moderatorji mal več pameti v glavi kot ti. Pa tudi kar konkretno bolj izobraženi so... ali pa vsaj ne pametujejo o zadevah o katerih pojma nimajo.

Pa temi so očitno sposobni slediti, tudi če tja in sem sunkovito zavije (ti pa končaš direkt v grmu).

Saj ni samo 'tradicionalna' družina. Lahko imaš oboje. Tisto, kar je tebi všeč. To, da je nekomu drugemu všeč nekaj drugega, ni tvoja stvar. Ampak nekaterim se zdi samoumevno, da je to njihova stvar, kar drugi počnejo.

Phantomeye je izjavil:

Verjetno homoseksualci nimate homoseksualnih zajtrkov, homoseksualnih parkirišč, homoseksualnih oblek.

Ne samo da imamo vse to. Tudi vsak ki ga samo narobe pogledamo, kaj šele dotaknemo, se v trenutku spremeni v homoseksualca. If you know what I mean.

Na srečo pa živim v dokaj sprejemajočem okolju kjer se ljudje z mano ne obremenjujejo preveč. In nimajo problema mi 'celo' lastne otroke zaupat v varstvo (tudi takrat ko gremo počet kaj potencialno smrtno nevarnega).

Kakorkoli, še vedno se mi smilite ljudje ki ste tako občutljivi, tako potrebni pozornosti in tako zelo obremenjeni s sami sabo. Na nivoju jypea in pithlit pa res nisem pripravljen komunicirati, ker se mi zdi izpod časti :)

LP
"Vse-fob"

A tiste malo ki jo dejansko imaš? Ti je pod čast priznat da pojma nimaš in si mimo usekal?

In ja, očitno sem preveč občutljiva ker se zavzemam za enakopravnost. Enim se pač ni treba, še posebej če so mal bolj enakopravni od drugih.

Kot sem rekel, žal mi je osebe, ki se mora ukvarjati s svojo spolnostjo (ali samo seboj) namesto s čim bolj produktivnim. Zdaj pa če sem jaz zaradi tega ne-vem-kaj-fob, diskriminatoren in idiot v tvojih očeh mi je gladko vseeno.

glede na opisano zakaj se potem ukvarjaš s spolnostjo drugih? To te namreč dela še en stadij bolj pomilovanja vrednega.

Vajenc ::

Phantomeye je izjavil:

Ampak nekaterim se zdi samoumevno, da je to njihova stvar, kar drugi počnejo.

Mene običajno pri navezavi stikov ne zanima kdo je gej. Očitno je, da pri spolnosti nekaterim bolj paše z istim spolom. Ampak zakaj naj bi bilo samoumevno, da se moram jaz sekirat zaradi domnevne neenakopravnosti istospolnih, če jim enakopravnost že v osnovi zagotavlja ustava. Bodo na sodišču strokovnjaki za pravnost povedal kako je s to enakostjo. Parade in forumsko izživljanje je samo sebi namen, ne pa reševanje istospolne problematike. Podobno kot paradniki si tudi jype v tej temi le pumpa ego, ne pa sočustvuje z neenakopravnimi.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Saj se ne. Sem že večkrat napisal v tej temi, da ne razumem zakaj bi se geje tretiralo drugače od nas (čeprav mislim, da geji niso za čisto nič prikrajšani), le okrog posvojitve otrok sem proti (sem mnenja, da bi tako ali tako morali zaostriti pogoje kdo lahko posvoji otroka).

In kot enega od pogojev postavljaš spolno usmeritev, pri tem pa nakladaš da se s spolno usmeritvijo drugih ne ukvarjaš... Shizofrenija?

Seveda, ker lahko ima direkten vpliv na nekaj kar je pomembno - otroci, ki so naša prihodnost. A bi dovolil pornoigralki ali geju (recimo najbolj HIV rizične skupine) dajati kri v krvodajalskih akcijah? No, vidiš. Sedaj pa nehaj govoriti neumnosti in mešati jabolke in hruške.

bluefish ::

PNG je izjavil:

Seveda, ker lahko ima direkten vpliv na nekaj kar je pomembno - otroci, ki so naša prihodnost.
Ni kaj, "argument" Think of the children pa vedno priplava na površje, pa naj bo to ob želji po povečanem nadzoru interneta, gibanja,... No, zdaj že pri izenačitvi pravic istospolnih partnerjev s hetero.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

bluefish je izjavil:

No, zdaj že pri izenačitvi pravic istospolnih partnerjev s hetero.

Nope, tega nisem rekel. Žal bereš površinsko.

PNG je izjavil:

Nope, tega nisem rekel. Žal bereš površinsko.

Mogoče ti preveč površinsko pišeš? Ker očitno vsi ostali 'površinsko beremo' in prihajamo do enakih zaključkov.

Sicer pa, glede na to kako se ti baje ne ukvarjaš s spolnostjo drugih, si prekleto aktiven v tej temi. Ne vem no, kadar se jaz nimam namena vmešavat... se pač ne vmešavam. Maybe it's just me?

Nah, tudi ti si enkrat pametovala o avtomobilih in tehnologiji v ozadju, pa nisi imela pojma o čem govoriš (takrat si me tudi zmerjala z ne vem kakšnimi vzdevki, ker se nisem strinjal s tvojim mnenjem). Sedaj, ko vidim teme o gejih in tebe noter moram priti trollati nazaj, ker hej - če si lahko ti privoščiš crashati v topic ki mene zanima s svojim nepoučenim mnenjem, lahko pridem tudi jaz v tvojega početi enako.

Vajenc> Parade in forumsko izživljanje je samo sebi namen

Reče nekdo, ki je po tisočih prebranih sporočil že temeljito spremenil svoje stališče glede problematike diskriminacije.

i100k100> Seveda, ker lahko ima direkten vpliv na nekaj kar je pomembno - otroci, ki so naša prihodnost.

Sprijazni se, da je ta vpliv nepomemben in da v resnici želiš otroka prikrajšati za pravno in socialno varnost, ker njegovi starši niso enaki tebi.

Zgodovina sprememb…

««
14 / 24
»»