Forum » Izdelava spletišč » Responsive slike z javascript
Responsive slike z javascript
Jerry000 ::
Pozdravljeni,
iščem neko že vnaprej pripravljeno javascript kodo za responsive slike. Torej želim pri mobile-first pristopu, da mi večjih slik ne nalaga (da ne bo downloadanih), ter na desktop strani naj slike naloži glede na velikost brskalnika (responsive). Predvsem mi je pomembno da lahko določim za mobile stran katere slike mi naj NE naloži, ter pri desktop strani naj naloži vse + responsive. Pozna mogoče kdo kaj takšnega? Iščem predvsem takšno stvar da jo lahko enostavno uporabim in da so priložena navodila
Hvala in lp
iščem neko že vnaprej pripravljeno javascript kodo za responsive slike. Torej želim pri mobile-first pristopu, da mi večjih slik ne nalaga (da ne bo downloadanih), ter na desktop strani naj slike naloži glede na velikost brskalnika (responsive). Predvsem mi je pomembno da lahko določim za mobile stran katere slike mi naj NE naloži, ter pri desktop strani naj naloži vse + responsive. Pozna mogoče kdo kaj takšnega? Iščem predvsem takšno stvar da jo lahko enostavno uporabim in da so priložena navodila
Hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Responsive slo-techOddelek: Izdelava spletišč | 4838 (3712) | Netrunner |
» | Od dizajna do programiranja spletne straniOddelek: Programiranje | 7069 (4493) | Arey |
» | Vsiljenje ogleda polne različice strani na mobilnih napravahOddelek: Izdelava spletišč | 1043 (845) | vres.ales |
» | Google odslej kaznuje strani brez mobilne različiceOddelek: Novice / Omrežja / internet | 22648 (19255) | MrStein |
» | Prazni (višina) elementi na straniOddelek: Izdelava spletišč | 1098 (935) | Matek |