» »

Problem pri nakupu nove tablice

Problem pri nakupu nove tablice

terlikar44 ::

Ja sem gledal malo te tablice pa se mi najbol dopade Asus Nexus 7 (2013). Ma fulll dobre specifikacije, kamerco dobro pa dela ko urca. Samo sm bral da se pojavljajo neki problemi da na sredi posnetka na YouTubu ali sredi nalaganje aprlikacije z Stora kar Wi-Fi zmanka... Pa to naj bi bil problem tablce kr ful ljudi to govori. Pa me zanima če je tuki kak lastnike te tablce, naj mi prosim lepo pove ali mu to tud njemu dela al se mu je to popravlo po kšnemu updatu... Kr je MAIN rzlog gledanje YTja pa g33kanje. Hvala za odgovor!

NejcSSD ::

Ne paničari... Asus nexus 7 2013 je trenutno TOP tablica, res. Ločljivost in nasplošno ekran je osupljiv..
V Leclercu imaš sedaj akcijo 60 na kartico in te pride 240 z odštetim bonom na koncu...
Definitivno priporočam nakup (odličen je tudi sistem android, posodobitve so takoj navoljo- ker je googlov )

LP
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Chev ::

Google Nexus 7 in ne Asus, kateri je samo proizvajalec -> http://www.google.com/nexus/7/index.html, Google Nexus @ Wikipedia

Definitivno vreden denarja, prvič slišim za težave. Glede na to, da Google pridno posodablja svoje aplikacije, OS aparatov in hardware (nexus 4 posodobitev), močno dvomim, da je težava v napravi.

terlikar44 ::

Ooo hvala da ste me rešili iz te dileme! Kr sm gledu tud na ytju pr TechnoBuffalo mu je to delalo že nazačetku.. A je to možno d dela samo na ameriški različici??

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tablični računalnik za filme do 100€

Oddelek: Kaj kupiti
285064 (4685) lovro535
»

Katero tablico? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11025924 (21962) abyssus
»