Forum » Šola » Diplomska naloga wordpress
Diplomska naloga wordpress
paliskic ::
Pozdravljeni,
za diplomsko nalogo sem si izbral temo in nalogo izdelati spletno stran z uporabo wordpress-a. Spletna stran temelji na pisanju člankov, urejanje in deljenje le teh z ostalimi uporabniki (podobno blogu). Praktični del je končan (izdelava spletne strani), preostane mi še pisni del.
Ker samo opisanje moje spletne strani ni dovolj, me zanima, kaj bi vi še opisali? Za enkrat edino kar mi pride na pamet je primerjava med wordpress/joomla in temu podobni cms-ji.
Prosim za kakšen namig, hvala.
Lp
za diplomsko nalogo sem si izbral temo in nalogo izdelati spletno stran z uporabo wordpress-a. Spletna stran temelji na pisanju člankov, urejanje in deljenje le teh z ostalimi uporabniki (podobno blogu). Praktični del je končan (izdelava spletne strani), preostane mi še pisni del.
Ker samo opisanje moje spletne strani ni dovolj, me zanima, kaj bi vi še opisali? Za enkrat edino kar mi pride na pamet je primerjava med wordpress/joomla in temu podobni cms-ji.
Prosim za kakšen namig, hvala.
Lp
Invictus ::
Tako ali tako moraš več kot pol diplome povzeti nekjo literaturo.
Prevedi splošen opis wordpresa, in tiste dele, ki si jih uporabljal. Pa še par slikc, pa bo hitro dovolj strani ...
Prevedi splošen opis wordpresa, in tiste dele, ki si jih uporabljal. Pa še par slikc, pa bo hitro dovolj strani ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
lebdim ::
opiši, kaj se vse da naredit z wordpressom, kaj omogoča, mogoče res kakšne primerjave z joomlo ...
paliskic ::
Opisal bi lahko recimo tudi kakšne komercialne rešitve (poleg odprtokodnih), kakšen predlog? Namreč mi je bilo predlagano da se osredotočim na tipe produktov, skupine in nato par predstavnikov; ampak ni mi jasno kaj je mentor ciljal za skupine in predstavnike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne strani festivalaOddelek: Izdelava spletišč | 2366 (1462) | Phantomeye |
» | izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16051 (9867) | Netrunner |
» | Izdelava spletne strani z novicamiOddelek: Izdelava spletišč | 2222 (1668) | Goran's Blog |
» | Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14874 (12560) | tiga325 |
» | WordPress kot spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 4490 (1071) | alessio2 |