» »

Nakup sumljivega Galaxy S4

Nakup sumljivega Galaxy S4

Teemo ::

Pozdravljeni!

Od znanca sem dobil ponudbo za nakup NOVEGA zapakiranega mobitela Samsung Galaxy S4 za ceno 250€.
Kupljen naj bi bil v veliki količini na dražbi italianske carine v Genovi po 180€ na kos, po tem ko je ta prestregla tovor za trgovca, ki naj ne bi imel certifikata za prodajo v območju EU.
Meni je zgodba sumljiva, ne vem pa kako naj se prepričam, da aparat ni ukraden ali ponarejen.

Zanima me:
-Ali sploh obstajajo takšne dražbe Italianske carine?
-Ali obstaja način, da po serijski ali kakšni drugi številki preverim stanje/ verodostojnost aparata?

Za odgovor se vam že vnaprej lepo zahvaljujem!
Teemo

hojnikb ::

stay away.. da neboš dobu pol policaje čez 1-2mesca na dom.
#brezpodpisa

M-XXXX ::

Skoraj 100% fejk.

PS: kako trgovec ne sme prodajat ker nima certifikata, carina pa lahko ^^?

če rabiš telefon za merit kurca pred prijatlji, bo tut dobra kopija s4 dovolj :))
#brezpodpisa

Ne ne, zdej imam S2 in kvaliteta je res nekaj vredna. 2 leti mi dela brezhibno in bi rad kupu original telefon ob priliki, slučajno mi je tale model reku, da jih je njegov brat tako dobil in da jih zdej naveliko prodaja.
Reku mi je tudi, da mi ga da za probat za kak teden da se prepričam in mu ga lahko pol vrnem alpa kupim.

Kaj predlagate?
A kdo slučajno pozna kak način, da po serijski številki preveriš aparat?

ne zgubljaj časa in kupi po legit poti.
#brezpodpisa

Zdej sem izvedu, da lahko pri Simobilu na oddelku za preprečevanje kraj preverijo kodo IMEI ali je telefon na seznamu ukradenih aparatov.
Se bom obrnu še direkt na Samsung Slovenija

puginho ::

Zakaj bi nekdo prodajal nov zapakiran S4 za 250€ če ga lahko za 400€?!?

@puginho good one

ProGo ::

2 obče veljavni premisi:
Ovce so za striženje in Če je predobro, da bi bilo res, potem ni res.

klinker ::

Ce stvar lahko sproba, naj sproba, ne. Zgubit nima kaj. Ce stvar ni to to bo vrnu, ce ne pa dobu dober fon za super denar.
Sej mas tudi pri nas take lecitacije ukradene in zasezene robe. Drzavna ustanova lahko prodaja kar hoce.

mihec87 ::

puginho je izjavil:

Zakaj bi nekdo prodajal nov zapakiran S4 za 250€ če ga lahko za 400€?!?

Eno je prodajat, drugo prodati..Na bolhi se galaxy ace prodaja za 100eur pa vsi vemo da ne gre..Sicer pa ni rečeno da jih drugim ne prodaja za več

Sej to je tut men kul, k mi je povedal, da mi ga brez problema da za sprobat en teden in nej preverim vse kar mi paše, in če mi karkoli ni ok, nej mu ga vrnem, če ne pa ga odkupim in mava oba nek od tega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telekom cena iPhone vs Samsung

Oddelek: Kaj kupiti
353221 (2332) Furbo
»

Kateri telefon srednjega ranga

Oddelek: Mobilne tehnologije
325306 (2976) Belphegor
»