Forum » Omrežja in internet » Dostopna točka TP-Link TL-WA730RE prekinja
Dostopna točka TP-Link TL-WA730RE prekinja
winko ::
V moji hiši imam router Linksys WRT54GL in na ta router se povezuje moj sosed, ki je oddaljen približno 40m. On ima pa dostopno točko TP-Link TL-WA730RE. Internet deluje vendar prekine približno vsakih 10 minut, nato je treba čakat še par minut da začne spet delovat. Router in dosopno točko se vidi, med njima je samo okno. Ali je mogoče šibek signal, ali je kaj drugega?
Hvala in Lep pozdrav
Hvala in Lep pozdrav
Hayabusa ::
KAteri fw imaš na WRT54GL ?
Če imaš tomato, preveri jakost signala pod status -> Device List.Kako imaš nastavljeno pod Basic, Network -> Wireless Mode ?
Pri komu ?
Če imaš tomato, preveri jakost signala pod status -> Device List.Kako imaš nastavljeno pod Basic, Network -> Wireless Mode ?
Internet deluje vendar prekine približno vsakih 10 minut, nato je treba čakat še par minut da začne spet delovat.
Pri komu ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjemOddelek: Strojna oprema | 3702 (1621) | AC_DC |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5330 (4011) | Mikec17 |
» | Wi-Fi omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1213 (740) | andrej02 |
» | Kateri brezžični router DHCP + Optika + T-2Oddelek: Omrežja in internet | 2758 (2488) | SasoS |
» | Wireless prekinjaOddelek: Omrežja in internet | 2501 (2291) | alesek86 |