Forum » Kaj kupiti » Nadgradnja pc-ja ali nakup novega?
Nadgradnja pc-ja ali nakup novega?
rok1986 ::
Imama še eno vprašanje. Naročil sem torej preko hardwareversand.de zgoraj omenjene komponente, sedaj me pa zanima, ko sem zaključil nakup, sem kliknil "voucher request" in se mi je odprla nekakšna stran...kaj zdej to pomeni? Nekakšen popust na naslednji nakup ?
Pa še to, glede nato, da sem danes oddal naročilo in dal kot plačilo Upn nalog, bom to verjetno dobil naslednji dan, saj danes ne obratujejo?
lp
Pa še to, glede nato, da sem danes oddal naročilo in dal kot plačilo Upn nalog, bom to verjetno dobil naslednji dan, saj danes ne obratujejo?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rok1986 ()
zrataj4201 ::
Nadgradnja ali nakup novega?
Nakup novega zagotovo.
Razen, če znaš sam popravljati elektroniko.Lahko ti povem naslednje:
-veliko sem zamenjal že kondenzatorjev na matičnih ploščah( simptom je kakor defektna grafična plošča, zlasti če se še ugaša ali občasno ne zažene)
-Napajalnik(slab kontakt na elementih-pregretje spajke)
-kondenzatorji na lcd zaslonih
Po mojem mnenju menjava za novo opremo, in staro prodaj, da vsaj nekaj dobiš nazaj.
Nakup novega zagotovo.
Razen, če znaš sam popravljati elektroniko.Lahko ti povem naslednje:
-veliko sem zamenjal že kondenzatorjev na matičnih ploščah( simptom je kakor defektna grafična plošča, zlasti če se še ugaša ali občasno ne zažene)
-Napajalnik(slab kontakt na elementih-pregretje spajke)
-kondenzatorji na lcd zaslonih
Po mojem mnenju menjava za novo opremo, in staro prodaj, da vsaj nekaj dobiš nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namizni računalnik 600€ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Kaj kupiti | 68542 (25107) | hojnikb |
» | Namizni računalnik do 2000 € - kakšna konfiguracija? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 17698 (14048) | m0LN4r |
» | Pomoč pri izbiri komponent za low budget PC - 350 €Oddelek: Kaj kupiti | 3148 (2339) | AndreAS |
» | Zadnje preverjanje za nakup novega PCjaOddelek: Kaj kupiti | 6804 (6150) | Peaceful |
» | Grafična kartica (HD 7870 vs R9 270X vs GTX 760)Oddelek: Kaj kupiti | 10077 (9706) | klkkkkkkkkkk |