Forum » Pomoč in nasveti » Lenovo ideapad u510 - oskrba baterije
Lenovo ideapad u510 - oskrba baterije
Leila ::
Zdravo!
Pred kratkim sem postala lasnica prenosnika U510 (lenovo). Ker ta prenosnik nima možnosti, da bi se baterija dala ven in bi bil prenosnik vključen v elektriko preko napajalnika me zanima kako moram pravilno ravnati z napajanjem?
Ali naj prenosnik odklopim iz napajalnika za vsako, ko bo baterija polna? Ali je pa lahko vedno vključen v napajalnik?
Help! :)
Pred kratkim sem postala lasnica prenosnika U510 (lenovo). Ker ta prenosnik nima možnosti, da bi se baterija dala ven in bi bil prenosnik vključen v elektriko preko napajalnika me zanima kako moram pravilno ravnati z napajanjem?
Ali naj prenosnik odklopim iz napajalnika za vsako, ko bo baterija polna? Ali je pa lahko vedno vključen v napajalnik?
Help! :)
Good Guy ::
polni do 100% in sprazni.
življenski cikel baterije se tako poveča za vsaj 1x
življenski cikel baterije se tako poveča za vsaj 1x
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15413 (2183) | sh00ter92 |
» | Prenosnik se ne prižge-kratek stik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 983 (782) | Maša9 |
» | baterija asus prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1616 (1467) | beni |
» | prenosnik grom skuri matično?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1643 (1142) | bobby |
» | kako ravnati z baterijo na prenosnikuOddelek: Strojna oprema | 2612 (2388) | Milko# |