Forum » Mobilne tehnologije » Gmail klient - S4 Android 4.2.2 - ne dela
Gmail klient - S4 Android 4.2.2 - ne dela
ErvinKralj ::
Pošiljanje elektronske pošte preko Galaxy S4 (Android 4.2.2) in Gmail klienta (4.6)- NE DELA.
S4 z up-to-date gmail klientom (odinstaliran in ponovno instaliran in vse pobrisano večkrat).
Pripravljen email v gmail klientu: sinhroniziram, osvežujem, restartam... enostavno ne pošlje maila s priponkami ali brez.
Probal preko WiFi, 2G, 3G, ... ne dela! Probal dva različna WiFi sistema - ne funkcionira.
Če gmail na silo ustavim (vsili prekinitev) po tem kak mail celo "gre skozi" in po tem spet isto sranje
Ima kdo kaj izkušenj s tem?
Hvala in lp,
ErvinK
S4 z up-to-date gmail klientom (odinstaliran in ponovno instaliran in vse pobrisano večkrat).
Pripravljen email v gmail klientu: sinhroniziram, osvežujem, restartam... enostavno ne pošlje maila s priponkami ali brez.
Probal preko WiFi, 2G, 3G, ... ne dela! Probal dva različna WiFi sistema - ne funkcionira.
Če gmail na silo ustavim (vsili prekinitev) po tem kak mail celo "gre skozi" in po tem spet isto sranje
Ima kdo kaj izkušenj s tem?
Hvala in lp,
ErvinK
RejZoR ::
Ko sem imel podoben problem, sicer z nightly buildom Cyanogena so mi rekli naj odklopim Google account na telefonu in ga še enkrat povežem. Sicer bo to resetiralo precej stvari ampak baje naj bi to pomagalo. Vsaj men je takrat.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
ErvinKralj ::
Res je: sem že v osnovi testiral, to pomaga; vendar le za krajši čas, cca 2-3 maile; po tem spet ista zgodba :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16292 (6966) | rkobarov |
» | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2531 (2300) | jukoz |
» | 'enkripcija' gmail naslova in mailaOddelek: Pomoč in nasveti | 4338 (3708) | boolsheat |
» | Nokia N900 novi FW!Oddelek: Mobilne tehnologije | 4904 (4156) | koro13 |
» | Gmail bo deloval tudi brez povezaveOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6418 (3657) | CaqKa |