Forum » Loža » Kje hitro do kvalitetnih dnevnih novic?
Kje hitro do kvalitetnih dnevnih novic?
HAL_9000 ::
Pozdravljeni!
Zanima me ali je kdo našel kvalitetno alternativo raznim stranem v stilu 24ur in podobnih? Predvsem me zanimajo t.i. "klasične novice" (tako slovenske kot tudi tuje), odkritja in nova dognanja s področja računalništva ter dobra stran z novicami in kritikami filmov, tako Hollywoodskih kot tudi neodvisnih. Ker vem, da je to iluzorno pričakovati, da mi bo to ponujala ena stran, bi vas prosil, da spodaj napišete povezave do strani, ki jih za te informacije uporabljate sami.
Hvala.
Zanima me ali je kdo našel kvalitetno alternativo raznim stranem v stilu 24ur in podobnih? Predvsem me zanimajo t.i. "klasične novice" (tako slovenske kot tudi tuje), odkritja in nova dognanja s področja računalništva ter dobra stran z novicami in kritikami filmov, tako Hollywoodskih kot tudi neodvisnih. Ker vem, da je to iluzorno pričakovati, da mi bo to ponujala ena stran, bi vas prosil, da spodaj napišete povezave do strani, ki jih za te informacije uporabljate sami.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletne strani z računalniškimi novicamiOddelek: Loža | 732 (524) | SeMiNeSanja |
» | Windows XP na novih iMacih z Intelovimi procesorji: potrjenoOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4720 (3080) | zos |
» | 1M prodanih videov preko iTunesOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3847 (3353) | Stepni Volk |
» | Varnostna luknja v večini brskalnikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 13562 (10769) | Trinitron |
» | Najboljša....Oddelek: Omrežja in internet | 1245 (867) | R0K |