Forum » Kaj kupiti » Električna mrežna kartica + stikalo
Električna mrežna kartica + stikalo
Dualis ::
Pozdravljeni !
Zanima me ali je možno na električno mrežno kartico priklopiti navadno stikalo in tako pripeljati mrežo preko električne napeljave in enega kompleta el. mrežne kartice do večih uporabnikov.
Hvala !
Zanima me ali je možno na električno mrežno kartico priklopiti navadno stikalo in tako pripeljati mrežo preko električne napeljave in enega kompleta el. mrežne kartice do večih uporabnikov.
Hvala !
Dualis ::
Pozdrav !
Najlepšha hvala za odgovor ! Imaš mogoče lastne izkušnje z omenjeno priključitvijo?
LP
Najlepšha hvala za odgovor ! Imaš mogoče lastne izkušnje z omenjeno priključitvijo?
LP
solatko ::
Imam izkušnje (nekaj povezav v enodružinskih, večnadstropnih hišah ima tako urejeno mrežo).
Praviloma bi morali vsi signali, ki pridejo po UTP kablu, normalno prehajat skozi to napravo. Box od siola deluje brez problemov.
Praviloma bi morali vsi signali, ki pridejo po UTP kablu, normalno prehajat skozi to napravo. Box od siola deluje brez problemov.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router TP-Link TL-MR3420 in DD-WRTOddelek: Pomoč in nasveti | 2917 (2713) | Auba |
» | Zaradi mreže se mi tresejo možganiOddelek: Pomoč in nasveti | 3058 (2074) | Cervantes |
» | omrežje na 70mOddelek: Omrežja in internet | 2445 (1683) | mazy |
» | Nekaj vprašanj o komunikacijahOddelek: Strojna oprema | 738 (597) | BigWhale |
» | trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1863 (1679) | Matek |