Forum » Operacijski sistemi » Avtorun v XP
Avtorun v XP
bozicek ::
Vsi vemo, da ko vtaknes ploscek v pogon in ko ga prebere winXP zazenejo neko okno v kateri so opcije kje naj bi ga odprlo.
No jaz sem si v te opcije dodal, da mi filme odpira BsPlay. Vendar mi ga ne zazene, samo BsPlay odpre. Recimo media player ga pa zacne avtomatsko predvajati. Kaj bi moral narediti, da bi mi ga tudi v BsPlay zacelo predvajati in ne samo da mi program odpre?
No jaz sem si v te opcije dodal, da mi filme odpira BsPlay. Vendar mi ga ne zazene, samo BsPlay odpre. Recimo media player ga pa zacne avtomatsko predvajati. Kaj bi moral narediti, da bi mi ga tudi v BsPlay zacelo predvajati in ne samo da mi program odpre?
ngc2392 ::
stakni kje tweakui (za xp!), kjer lahko dodaš in spremeniš odpiranje in poganjanje raznih programov, ko vstaviš cede.
United We Stand, Divided We Fall
Xion ::
Ni nasvet ampak vprasanje, Kako v winXP določiš svoj program s katerim naj bi odprlo, jaz imam na izbiro le programe, ki se zdijo za to primerni winsom.
Xion ::
kje? jaz tega gumba nimam. men napise sam tole : Klikni za sliko
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Xion ()
morphius ::
start -> run -> (sedaj napiši) gpedit.msi ... in malo pokruzaj po direktorijih, na pamet zaj žal ne vem, kje se to nahaja. TweakUI za XP-je si jaz na tvojem mestu gor nebi dajal, ker je spyware.
Lp, morphius
Lp, morphius
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | divx podnapisi v winXPOddelek: Zvok in slika | 1685 (1430) | rpalcic |
» | AC3 težaveOddelek: Zvok in slika | 2544 (1482) | franc3e |
» | Črn zaslonOddelek: Zvok in slika | 1032 (950) | Alkoman |
» | Najboljši divx predvajalnik je...Oddelek: Zvok in slika | 6378 (5364) | franc3e |
» | Daljinec za ručunalnikOddelek: Strojna oprema | 4511 (3477) | msmiha |