Forum » Pomoč in nasveti » Težava z baterijo na prenosniku
Težava z baterijo na prenosniku
darevarga ::
Pozdrav!
Prosim za pomoč in sicer na prenosniku Asus EEE Pc, staremu dve leti.
Do včeraj je deloval normalno, baterija je zdržala cca dve uri. Danes sem ga izkopil iz elektrike in se je ugasnil. Sprva sem pomislil, da je prazna baterija, zato sem ga dal polnit. Čet dve uri ga vklopim, še vklopljenega v elektriko, in izmaknem napajalnik, nakar se je prenosnik ugasnil.
Sedaj mi deluje samo priklopljen na elektriko, ko izmaknem kabl, se takoj ugasne! Kot, da nebi bilo sploh baterije v njem...
Prosim za pomoč...
Hvala!
Prosim za pomoč in sicer na prenosniku Asus EEE Pc, staremu dve leti.
Do včeraj je deloval normalno, baterija je zdržala cca dve uri. Danes sem ga izkopil iz elektrike in se je ugasnil. Sprva sem pomislil, da je prazna baterija, zato sem ga dal polnit. Čet dve uri ga vklopim, še vklopljenega v elektriko, in izmaknem napajalnik, nakar se je prenosnik ugasnil.
Sedaj mi deluje samo priklopljen na elektriko, ko izmaknem kabl, se takoj ugasne! Kot, da nebi bilo sploh baterije v njem...
Prosim za pomoč...
Hvala!
še to: baterija je ves čas na 74%, čeprav se ves čas polni. skratka, se ne polni ko je v napajalniku...
specing ::
A ti sistem sploh prikazuje baterijo kot priključeno? So mogoče kontakti v k? Mogoče charge kontroler ne dela več?
normalno piše, da je vklopljena in da se polni, čeprav se procenti ne premaknejo ne gor, ne dol. ves čas so na 74%.
je možno, da baterija crkne iz dve uri na nulo?
ko izklopim elektriko, crkne, ko da je nebi bilo noter. jo pa prikazuje ko je v napajalniku...
je možno, da baterija crkne iz dve uri na nulo?
ko izklopim elektriko, crkne, ko da je nebi bilo noter. jo pa prikazuje ko je v napajalniku...
hojnikb ::
Kontroler od baterije te heca... za štart tazstavi in zmer napetosti na celicah...
#brezpodpisa
yup. mogoče je sam kaka celica fuč in nima zadeva dost visoke napetosti.
Za katerga eeeja se pa gre to ?
Za katerga eeeja se pa gre to ?
#brezpodpisa
izvijač in olfa nož v roke pa gasa :)
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija na prenosniku se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 6826 (4487) | ziciko |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15356 (2126) | sh00ter92 |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19684 (7120) | specing |
» | Računalnik potrebuje 5-10 min za zagonOddelek: Strojna oprema | 2718 (2210) | kratos |
» | Telefon padel v vodo (BlackBerry Curve 8900) pomoč...Oddelek: Pomoč in nasveti | 7138 (5838) | clothes |