» »

Vladimir Putin predlagan za Nobelovo nagrado za mir

Vladimir Putin predlagan za Nobelovo nagrado za mir

1
2
3 4

Jst ::

>zakaj so Nacisti vse nemške znanstvenike vključno z Ottom (seveda on je odstopil sodelovanje) zaprli.

Zaprli? Kako so pa furali R&D za vojsko?

Pa v tisti oddaji so vseskozi lepo govorili kaj je dejstvo, kaj predstavljajo dokumenti, ki so jih imeli na voljo in kaj pričanja in kolikor je kaj verodostojno in kaj sklepajo. In na podlagi vsega tega je več raziskovalcev in sodelujočih znanstvenikov reklo, da je velika verjetnost, da je imel Hitler načrt za atomsko bombo nekaj let po Noči Dolgih Nožev. Ne sicer načrt v smislu "Vzemi A, dodaj B, zmiskaj C in dobiš atomsko", ampak v smislu "treba je narediti raziskave bogatenja plutonija, dokončati te in te raziskave, narediti eksperimente,... in če vse štima, lahko naredimo atomsko bombo."

Potem (po Noči Dolgih Nožev) so pa Žide itak začeli izključevati iz družbe in iz vseh por življenja.

Včasih je Discovery nekaj dal nase. Sedaj pa verodostojne dokumentarce dela samo BBC.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Unknown_001 ::

Čak, da prebrskam tiste bukle iz katerih sem to izvedel. Mam jst te literature doma ohoho še in še. Pa že ko mali sem se za to zanimal. Sj zdj sem mogoče mal narobe povedal.:D Drgač so pa mel neki s tem.

Ups... ;(( Zmotil sem se. Kle piše da so po drugi svetovni vojni zaprli Otta Hahna, Wernerja Heisenberga in ostale nemške jederske znanstvenike.

Hehe zgleda da bo treba spet lepo te bukle začet čitat :D
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

haha tole rabiti biti šala leta.
putinu lahko dajo edino nagrado za great dictatorja: zatiranje protestov, spremembe ustave, da je lahko spet bil kandidat na lanjskih volitvah, zapiranje nasprotnikov v zapor, kršenje raznih človekovih pravic,pomoč in prodaja orožja raznim režimom kateri z njih ubijajo svoj lasten narod,etc
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

arnecan1 ::

Putin ne bo dobil Nobelove nagrade. Pač ne dosega normativov. Nič hudega. Tako je tudi prav.

Ampak Obami pa jo je potrebno naknadno odvzeti. Napako je človeško priznati.;)

Na koncu dneva pa mislim, da je Putin za dobro Rusije (in sveta) naredil več kot Obama za dobro ZDA (in sveta). Upam, da bo čez 100 let to ocenila tudi zgodovina.

Rusija ima svoje napake, tudi ZDA jih imajo. ZDA imajo pač usodnejše napake. Seveda tisti, ki jih moti, da istospolni po Rusiji ne smejo biti ponosni na ulici, v ZDA pa so lahko, ocenjujejo drugače. Jaz pač gledam na stvar širše, ne samo čez 2 ali 3 probleme. Tudi v ZDA nekatere stvari pometejo pod preprogo. Usodnejše stvari kot ponos.

Karaya 52 ::

Se strinjam z zadnjim postom, to kar ZDA postajajo pod Obamo ni več ničemur podobno, pa sem die hard supporter ZDA. Od IRS, ki preganja (ja, preganja) politično konkurenco do zblaznele zunanje politike, ki se postavlja v bran Muslimanskim bratom. Putin bi lahko Obami kdaj zrecitiral ameriško ustavo, ker se zdi, da jo Rus bolje pozna. Se pa v Rusiji dogajajo čudne stvari, ko gre za branjenje Putinove klike, recimo obsodba mrtvega človeka. Pa saj Putinovo sodstvo ni tako drugačno od slovenskega, samo malo bolj odkrito cinično je. Naši znajo to bolje, recimo pri neposlušnem poslancu izpeljejo kriminalistično preiskavo zaradi porno fotke, potem pa dokaze (HDD) zgubijo, da zakrpajo dafaq.

Double_J ::

Putin lahko dobi nobelovo šele ko bo država razpadla... vsaj Gorbačov je dobil.:P

Dve šivanki...

Nissan_GTR ::

Rusijo je treba gledat v primerjavi s tem kar je bilo v Rusiji pred Putinom. Tudi največji rusofobi morajo priznati, da ruski človek še nikoli ni živel tako dobro in imel toliko svoboščin kot jih ima sedaj pod Putinom. Življenje v Rusiji danes je svetlobna leta boljše kot pod razni Carji in pod žido-komunistično diktaturo. Danes ima človek v Rusiji toliko svobod in življenjskih priložnosti, kot jih še nikoli ni imel.

Glede političnih svobod in podobnega je pa tako, da odvisno kateri politični svetonazorski ideologiji človek pripada. Če je človek fanatični pristaš anarho-liberalizma in so mu vsakršne pozitivne vrednote kot so družina, dom, narod in domovina odvratne, potem jasno, da se bo v Putinovi Rusiji počutil slabo. Če je človek doma v Sloveniji ali kakšni podobni antikrščanski državi, kjer je vse postavljeno na glavo, potem se mu zdi čudno, da v Rusiji pa ne more vsak huligan oskruniti pravoslavne cerkve in to predstaviti kot "umetnost" in biti nesankcioniran. Cel zahod na čelu z zio-Ameriko se zgraža, kako je pa to nesprejemljivo, če si v Rusiji kaznovan, ker žališ verska čustva pravoslavcev in skruniš pravoslavno cerkev, če pa bi recimo nekdo v Londonu, Berlinu, Parizu ali New Yorku isto stvar naredil v sinagogi, bi pa to bil antisemitizem, napad na svobodo religije in takšne vandale bi ravno tako kaznovali.

Ne vidim tudi kakšnih resnih argumentov, da bi bil Putin svojimi "prevelikimi" pooblastili kaj večji avtokrat od bilo katerega ameriškega predsednika. Dejstvo je, da Putina konstantno podpira 60-70% prebivalcev Rusije. Obamo podpira 40% Američanov, Camerona 30% Britancev, Alenko Bratušek pa 20% Slovencev, in potem nas hočete nekateri prepričati, da je pa ravno v Rusiji sistem napačen, ker je na oblasti človek, ki ga narod podpira.

Tudi v Ruski Dumi je Putinova »Edinaya Rossiya« prepričljivo zmagala, v Dumi pa so štiri dokaj različne stranke, to je toliko kot v nemškem parlamentu in dve več kot v ameriškem kongresu. Od Sorosa plačani NGO-ji in zio-mediji bodo seveda vedno trdili, da je bilo z volitvami nekaj narobe, ker kandidati katere oni podpirajo in bi Rusijo podredili sinonistom, v Rusiji dobivajo 3% glasov. Če pa bi se recimo Rusija toliko mešala v ameriške volitve, bi pa v Ameriki vsakega kandidata, ki bi ga podpirala Rusija po hitrem postopku strpali v zapor, ga obtožili vohunjenja, protidržavnega delovanja, Amerika pa misli, da bo Rusija prenašala, da bo George Soros odločal, kateri ruski politik naj zmaga na volitvah.

Putin najbrž ne bo dobil Nobelove nagrade za mir, bi si jo pa zaslužil, saj je njegovo odlično diplomatsko posredovanje preprečilo, da bi AIPAC-USA na podlagi falsificiranih dokazov in v nasprotju z mednarodnim pravom posredoval v Siriji v korist Al-Kaide. Za to potezo je Putinu hvaležno tudi veliko Američanov.

theBill ::

Kupta si Lado Samaro pa dejta mir drugim s svojim Rusofilstvom.

Nissan_GTR ::

utin lahko dobi nobelovo šele ko bo država razpadla..

Bo prej USA razpadla...
Texas, California, Nevada, New Mexico, Arizona, Colorado go back to Mexico

Double_J ::

NissanGTR, Putin lahko nudi visok standard, ker je nafta sedaj 5x dražja kot za časa Jelcina. Ampak na obzorju so nove tehnologije, ki bi nafto lahko pocenile za 10x.

Dejstvo je da Rusija nič pametnega ne ustvarja in vsem je jasno, kaj bi se zgodilo, če se nafta poceni 10x. Pomojem bi država razpadla v nekaj letih...
Dve šivanki...

ahac ::

Nissan_GTR je izjavil:

utin lahko dobi nobelovo šele ko bo država razpadla..

Bo prej USA razpadla...
Texas, California, Nevada, New Mexico, Arizona, Colorado go back to Mexico



Oni so iz Mehike prišli v ZDA za boljši life... jaz mislm, da nočejo nazaj.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Nissan_GTR ::

Oni so iz Mehike prišli v ZDA za boljši life... jaz mislm, da nočejo nazaj.

Sej nihče ne pravi, da hočejo plavat čez Rio Grande nazaj v Mehiko. Vendar njihovo število v ZDA je že tako ogromno in skoncetrirani so večinoma na teritoriju, ki je nekoč pripadal Mehiki in JZ ZDA postaja lingvistično, kulturno in etnično povsem enak Mehiki in vprašanje je samo, ali bo šel proces v smeri reconquiste ali pa v smeri, da bo nastalo neko separatistično gibanje za ustanovitev posebne države, kot je v gibanje v Quebecu. Dejstvo je pa, da bo ZDA slejkorej izgubila velik del svojega ozemlja.


According to the United States Census Bureau, as of 2009 and 2010, six out of seven U.S. states with highest proportions of people of Mexican origin were in the Southwestern United States, including the seven modern-day states that used to be part of Mexico - California (30%), Arizona (25.9%), New Mexico (28.7%), Texas (31.6%), Nevada (20%), Colorado (15.1%), and Utah (9.4%). 31% of Mexican residents of the six states (CA, AZ, NM, TX, NV, CO) were born in Mexico, the majority of the remaining 69% being second- and higher-generation Americans of Mexican ancestry. The four southwestern border states had only 23% of population of the country, but were home to 65% of all first-generation Mexican immigrants.

Karaya 52 ::

Vprašanje je tudi, kaj to pomeni za genetsko podobo ZDA. Načeloma ljudje lažje sodelujejo z genetsko podobnejšimi ljudmi. V tabu hodnikih se govori, da genetska pestrost Slovencev rezultira tudi v t.i. razklanosti naroda. Genetsko bolj homogeni narodi znajo biti bolj uspešni iz preprostega razloga, da med sabo lažje sodelujejo.

Zgodovina sprememb…

7982884e ::

Nissan_GTR je izjavil:

Dejstvo je pa, da bo ZDA slejkorej izgubila velik del svojega ozemlja.

po kakšni prizadeti logiki je to zdej dejstvo? edina struja v zda, ki malo bolj naglas poziva k odcepitvi, so konzervativci (=belci, rednecki) v teksasu. etnična sestava prebivalstva pa še ne pomeni političnih sprememb

LitralSM ::

ZDA kot jo poznamo*
Je zdaj kaj bolj razumljivo?

mtosev ::

rusi dobro živijo? a res?
http://www.numbeo.com/quality-of-life/c...
Slovenia Russia
Purchasing Power Index 63.70 39.92
Safety Index 67.09 45.47
Health Care Index 65.71 39.85
Consumer Price Index 76.23 64.74
Property Price to Income Ratio 11.60 13.98
Traffic Commute Time Index 20.67 45.00
Pollution Index 30.70 80.92
132.39 slo 14.61
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Nissan_GTR ::

edina struja v zda, ki malo bolj naglas poziva k odcepitvi, so konzervativci (=belci, rednecki) v teksasu.


Teksas je t.i. majority-minority state, belci so tam manjšina 44%. Tudi, če bi teoretično tam belci razglasili nek referendum o odecpitvi in bi čisto vsi belci rednecki prišli na referendum in glasovali za, tak referendum ne bi uspel, ker jih je premalo, demografska tendenca pa je takšna, da njihov delež v prebivalstvu hitro upada, delež Mehičanov pa hitro raste. Danes jih je 1/3, čez deset let bodo absolutna večina in oni bodo odločali o vsemu v Teksasu ne pa belci.

Zgovoren je recimo podatek, da je bilo leta 2010 v Teksasu rojenih 134.900 belcev in 189.000 mehičanov. Tukaj se jasno vidi, kam gre demografski trend. Kalifornija je še hujši problem, LA pa je v bistvu Mexico City.

etnična sestava prebivalstva pa še ne pomeni političnih sprememb


Povej to La Razi

xxx ::

Unknown_001 je izjavil:

Za Putina imam pa mal mešana mnenja. Ima kot vsak človek dobre in slabe lastnosti ampak je res, kakor je en že prej povedal eden izmed bolj normalnih voditeljev v tem času. Sj ne rečem, ma tud neki masla na glavi sam glede na to kaj ostali delajo bi se dalo skoz prste mal pogledat.

Em, officir KGB? :)) Človek, ki je pol dume napolnil z KGBjevci (oz. zdaj FSBjevci)? Ki specno pošilja za vsakomur, ki si upa dvignit glas? Ki zastruplja tiste, ki dvignejo glas z radioaktivnimi izotopi, da počasi crkujejo pred kamerami? Verjetno se hecaš...
Pa pa...

WizmoTo ::

Nekateri imajo očitno že malo očesne mrene, če imajo Putina za zgled demokratičnega državnika. Zgled uspešnega diktatorja mogoče, samo to ni to... Kar se pa "slovanskega bratstva" tiče, kot je nekdo omenil zgoraj- ko so USA napadli Srbe s tistimi parimi bombniki, se Rusi niso pretiroma obremenjevali s kakšno pomočjo (razen uradnega protesta v UN), pa imajo z njimi precej bližje odnose kot z nami. Zanašati se na druge države za karkoli je bolj kilavo dete... Švica je nevtralna država, pa ima eno največjih vojsk na svetu (na preb.) in protiatomske bunkerje za vse prebivalce - Nevtralnost ne pomeni da te noben ne sme napasti, ampak, da lahko sesuješ kogarkoli, ki bi te, in za to ne rabiš zaveznikov (in tale banana republika je včasih sanjala da bo postala druga Švica, lol)

Nissan_GTR ::

Ki zastruplja tiste, ki dvignejo glas z radioaktivnimi izotopi, da počasi crkujejo pred kamerami?


Tisto z Litvinenkom je bil false flag attack mossada, da bi izgledalo kot da je Putin to storil...

7982884e ::

lol
nekej negativnega na ljubem liderju je false flag zlobnih židov

Looooooka ::

To nagrado je treba ukiniti. Oziroma bi mogoce morali kaksnemu miljarderju z obcutkom krivde predlagati, da uvede novo...raja pa naj novice o Nobelovi lepo ignorira, kot zna ignorirati vse ostale novice na tem svetu.

LitralSM ::

WizmoTo je izjavil:

Nekateri imajo očitno že malo očesne mrene, če imajo Putina za zgled demokratičnega državnika. Zgled uspešnega diktatorja mogoče, samo to ni to... Kar se pa "slovanskega bratstva" tiče, kot je nekdo omenil zgoraj- ko so USA napadli Srbe s tistimi parimi bombniki, se Rusi niso pretiroma obremenjevali s kakšno pomočjo (razen uradnega protesta v UN), pa imajo z njimi precej bližje odnose kot z nami. Zanašati se na druge države za karkoli je bolj kilavo dete... Švica je nevtralna država, pa ima eno največjih vojsk na svetu (na preb.) in protiatomske bunkerje za vse prebivalce - Nevtralnost ne pomeni da te noben ne sme napasti, ampak, da lahko sesuješ kogarkoli, ki bi te, in za to ne rabiš zaveznikov (in tale banana republika je včasih sanjala da bo postala druga Švica, lol)

Čak, prvo treba izbito to ideju o bratstvu, ki ga nikoli ni bilo. Vse drugo se nato sesuje vase samo od sebe.

StarMafijec ::

Nissan_GTR je izjavil:

edina struja v zda, ki malo bolj naglas poziva k odcepitvi, so konzervativci (=belci, rednecki) v teksasu.


Teksas je t.i. majority-minority state, belci so tam manjšina 44%. Tudi, če bi teoretično tam belci razglasili nek referendum o odecpitvi in bi čisto vsi belci rednecki prišli na referendum in glasovali za, tak referendum ne bi uspel, ker jih je premalo, demografska tendenca pa je takšna, da njihov delež v prebivalstvu hitro upada, delež Mehičanov pa hitro raste. Danes jih je 1/3, čez deset let bodo absolutna večina in oni bodo odločali o vsemu v Teksasu ne pa belci.

Zgovoren je recimo podatek, da je bilo leta 2010 v Teksasu rojenih 134.900 belcev in 189.000 mehičanov. Tukaj se jasno vidi, kam gre demografski trend. Kalifornija je še hujši problem, LA pa je v bistvu Mexico City.

Texas je nedolgo nazaj že bil samostojna država in tega se zavedajo, zato pač ideje o samostojnosti.

Sicer pa je že nekaj let tako, da je belih novorojenčkov manj kot polovica.

xxx ::

Nissan_GTR je izjavil:

Rusijo je treba gledat v primerjavi /.../

Boš povedal potem, ko boš delal za 1 kos kruha in ruski plin na dan ali pa ko se bodo T-90 valili čez evropo, ZDA pa jih bo ustavljala z nuki...
Pa pa...

Nissan_GTR ::

rusi dobro živijo? a res?
http://www.numbeo.com/quality-of-life/c...
Slovenia Russia

Nihče ne trdi, da je v Rusiji HDI kot v Luksemburgu. Dejstvo je pa nesporno, da je leta 2013 v Rusiji standard na nivoju kot ni bil še nikoli v ruski zgodovini. Putin je v pozitivno smer obrnil vse negativne trende, ki so nastali za časa oblasti ameriško-židovske marionete Borisa Jelcina, ki je Rusijo in naravna bogastva razprodal ruskim sionistom za pest arašidov, narod je pa brskal po smeteh za hrano.

nekej negativnega na ljubem liderju je false flag zlobnih židov

Z Litvinekom sta proti Putinu manipulirala žida Alex Goldfrab in Boris Beresovsky

Boš povedal potem, ko boš delal za 1 kos kruha in ruski plin na dan ali pa ko se bodo T-90 valili čez evropo, ZDA pa jih bo ustavljala z nuki...

halo, zbudi se, nismo več leta 60, zdaj je leto 2013 in Rusija ima danes dosti bolj normalno oblast, ki se racionalno obnaša, za razliko ZDA, ki ima war manijake na oblasti in so stalno z nekom v vojni.

ZDA so že od leta 1774 konstntno v vojni z nekom...

List of wars involving the United States @ Wikipedia

Kar se pa "slovanskega bratstva" tiče, kot je nekdo omenil zgoraj- ko so USA napadli Srbe s tistimi parimi bombniki, se Rusi niso pretiroma obremenjevali s kakšno pomočjo


mene panslavizem, jugoslovenstvo, bratstvo med Slovani in podobne neumnosti sploh ne zanimajo. Mogoče kdo na forumu res podpira Ruse iz takšnih naivnih razlogov, vendar jaz nisem med njimi.

Putinovo Rusijo podpiram, ker je faktor stabilnosti, neka pametna protiutež povampirjeni izraelo-Ameriki. Putina podpiram tudi, ker si upa povedati neke tabu teme, da zahod s propagiranjem homoseksualnosti in uničevanjem tradicionalnih vrednot dela demografski samomor. Tudi Rusi imajo demografke probleme, vendar Putin se jih zaveda in jih proba reševati z racionalnimi rešitvami, ne pa kot Švedi z uvozom Somalijcev.

bluefish ::

Nissan_GTR je izjavil:

da zahod s propagiranjem homoseksualnosti in uničevanjem tradicionalnih vrednot dela demografski samomor.
Ja, to je naj največji problem, med drugim odgovoren za nizko rodnost, recesijo in vse ostalo. Bi bilo fino, ko bi se nekateri otresli fobij.

111111111111 ::

bluefish je izjavil:

Nissan_GTR je izjavil:

da zahod s propagiranjem homoseksualnosti in uničevanjem tradicionalnih vrednot dela demografski samomor.
Ja, to je naj največji problem, med drugim odgovoren za nizko rodnost, recesijo in vse ostalo. Bi bilo fino, ko bi se nekateri otresli fobij.


Zanimivo, če ti gejevske parade niso kull, si homofob.

V Postojni je bil primer, ko so povabili enega italjana, ki je imel psihično težave in je bil prepričan da je gej, potem pa je skozi terapijo in psihoanalizo, ugotovil in razčistil travme iz otroštva in je postal hetero, o tem napisal knjigo in naj bi predaval popoldan v eni od predavalnic v srednji šoli. Slovenski geji so skočili v zrak, da propagira homoseksualnost kot bolezen in so dosegli, da se je predavanje prestavilo iz šole, ker je javna ustanova.
Evo še link.

Kolega se je udeležil delavnice v nemčiji, kjer so se zbrali mladi z različnimi mišljenji. Dobili so nalogo, da ustanovijo svojo stranko in zapišejo za kaj se zavzemajo. Slovenci kot slovenci, so ustanovili stranko moških, ki radi pijejo pivo, jedo meso in letajo za babami. No skratka vegetarijanska in mavrična stranka so ostale, naše vrle Slovence pa so odstranili iz prizorišča, ker ne bodo podpirali nestrpnosti. :)

Mene moti edino to, da so vegetarijanci, homoseksualci in ostale manjšine nestrpni do ostalih in so vedno oni reveži napadeni. Lep primer so židje v nemčiji in romi pri nas. Manjšina, ki se ji gleda skozi prste. Mi navadni ljudje pa itak nimamo pojma kako je to hudo.

P.S: dva kolega sta homoseksualca in nista šla na nobeno parado ponosa, ker se jima gabi, kako se propagirajo.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

111111111111 je izjavil:

Zanimivo, če ti gejevske parade niso kull, si homofob.
Jih niti med vrsticami nisem omenjal.

D3m ::

bluefish je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Zanimivo, če ti gejevske parade niso kull, si homofob.
Jih niti med vrsticami nisem omenjal.


Si impliciral.
|HP EliteBook|R5 6650U|

111111111111 ::

bluefish je izjavil:

111111111111 je izjavil:

Zanimivo, če ti gejevske parade niso kull, si homofob.
Jih niti med vrsticami nisem omenjal.


Si pa uporabiljal ironijo, zato sem dodal en ironičen stavek, bolj splošnega nisem našel. Ravno tako ni Nissan_GTR uporabljal recesije in nizke rodnosti niti med vrsticami. :)

bluefish ::

111111111111 je izjavil:

Ravno tako ni Nissan_GTR uporabljal recesije in nizke rodnosti niti med vrsticami. :)
Indeed.

O fobiji sem govoril predvsem na primeru Rusije. Le ta se tam ne izraža le z odkritim ali prikritim nasprotovanjem paradam in podobno.
Par mesecev nazaj se je recimo na veliko ogovorilo o skrajnih skupinah, ne preveč potihem podprtih tudi s strani vladajoče politike, ki dejansko aktivno napadajo posameznike - nasilje pa rangira od psihičnega pa vse tja do hudega fizičnega. Res ne vem, kje so pri takem početju prisotne tako opevane krščanske vrednote. No, morda gre v stilu cilj opravičuje sredstva.
Jasno, za daljnovidne to ne predstavlja nevarnosti le za istospolno usmerjene, kaj hitro se lahko razširi na skupine, ki politiki nasprotujejo zaradi nekih povsem drugih razlogov.

Sploh pa, če homoseksualnost ni bolezen, zakaj taka panika in govor o propagandi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Jst ::

Nekdo mora Bonobam povedati, da imajo bolezen. Ozdravljivo, celo!
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Double_J ::

Tisto z Litvinenkom je bil false flag attack mossada, da bi izgledalo kot da je Putin to storil...


Zdej pa še pojasni, kako je uspelo mossadu ubiti Magnitskega v ruskem zaporu?
Dve šivanki...

Jst ::

You don't know? Židski lobi je plačal NWO, da ga pospravi. Ne bi bil presenečen, če je bil zraven tudi Vatikan. Bilderbergi so tudi nekako imeli prste vmes, according to the sources deep in the dark web.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

PaX_MaN ::

Ma kakšn dark web, lepo te prosm:
 XKCD @ http://xkcd.com/1274/

XKCD @ http://xkcd.com/1274/

Nissan_GTR ::

http://www.rtvslo.si/svet/diplomatski-s...

Spet načrtna zahodna provokacija proti Rusiji, vendar Putin to stoično prenaša.

Vajenc ::

Nissan_GTR je izjavil:

http://www.rtvslo.si/svet/diplomatski-s...

Spet načrtna zahodna provokacija proti Rusiji, vendar Putin to stoično prenaša.

Ne verjamem, da je bila to načrtna provokacija s strani nizozemske policije.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

7982884e ::

nekej za OPja
http://blogs.wsj.com/emergingeurope/201...

35% of the country's entire wealth now in the hands of just 110 people.

Jst ::

Nissan_GTR je izjavil:

http://www.rtvslo.si/svet/diplomatski-s...

Spet načrtna zahodna provokacija proti Rusiji, vendar Putin to stoično prenaša.


Preberite si stran komentarjev: sami razumniki. :/
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Pithlit ::

Ne hvala. Mi vsak dan sproti rata slabo ko se spomnim kakšni kekci me obdajajo.
Life is as complicated as we make it...

Mipe ::

Nissan_GTR ::

Putin je moralni zmagovalec, po njegovi zaslugi se je tudi Sirija odrekla kemičnega orožja. OPCW si bo pa zaslužil nagrado, ko bodo tudi od Izraela zahtevali enake standarde kot za vse države na svetu.

D3m ::

Hahahaahahha v bistvu je Putin res tukaj moralni zmagovalec. Morali so pač določiti zmagovalca, da raja ne ugovarja.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Mipe ::

Moralna zmaga je izgovor poražencev. ;)

D3m ::

Besede lahko obračaš kakor hočeš Mipe. Samo, da se počutiš dobro.
|HP EliteBook|R5 6650U|

7982884e ::

moralni zmagovalec je glih tolk kot sem jaz. človek, ki naroča umore novinarjev ki grdo pišejo o njem, ki si lasti par deset milijard premoženja, v katerega državi si 110 ljudi oziroma 0.00007% populacije lasti 35% celotnega premoženja države, je vreden nobelove nagrade samo v očeh zablojnih panslavistov

PaX_MaN ::

Nissan_GTR je izjavil:

OPCW si bo pa zaslužil nagrado, ko bodo tudi od Izraela zahtevali enake standarde kot za vse države na svetu.

Na, spet ga serješ, tko kot čist vsakič ko omeniš Izrael.
OPCW zadeva sam tiste k so podpisal in ratificiral eno konvencijo; Izrael je seveda ni ratificiral.

Nissan_GTR ::

OPCW zadeva sam tiste k so podpisal in ratificiral eno konvencijo; Izrael je seveda ni ratificiral.


aja, kul, potem pa, če veljajo za vse enaka pravila, naj pa Zio-Amerika pusti Sirijo na miru, saj le ta ni podpisala konvencije o kemičnem orožju.

bluefish ::

Iz novice:

V Siriji uničevanje tega arzenala poteka prav zdaj pod vodstvom OPCW, saj je Sirija k konvenciji pristopila prejšnji mesec, v ponedeljek pa se izteče rok za uničenje tamkajšnjega kemičnega orožja.
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predsednišle volitve 2018 - Rusija (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10013749 (11049) D3m
»

Pahor vabi Putina v Slovenijo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
14530908 (19613) thed0g195
»

iPhone 6 se umika iz Rusije? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
10633227 (29136) [D]emon

Več podobnih tem